Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 3 тема

• 32 981
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
Аз сега се обадих да върна няколко неща и комуникацията с момичето не беше много лесна, не се разбрахме, аз говорех за връщане, тя говореше за някаква замяна. И аз повторих, че не желая да заменям нищо, а да върна всичко, което изброявам. И тя се съгласи с мен, сега гледам, че един от трите артикули не е занулен, да звъня ли пак, не знам. Като им ги изпратя да не стане така че да не си получа парите за това третото. И също така помолих да си запазя едната касова бележка, защото останалите неща са само летни дрехи на нея и да им я снимам и да я изпратя по фб, ако до лятото реша да се разделя с още нещо от тази поръчка, те казаха, че трябва да изпратя касовия бон, на тях им излизало в системата, че е при тях и ако връщам в бъдеще няма да ми трябва. При вас искат ли задължително касов бон?

Аз съм връщала само веднъж ( миналото лято). Възтановиха ми парите до 3-4 работни дни, иначе много пъти съм заменяла, все нещо ми харесва 😅.
До колкото знам, ако нямаш касов бон не могат да ти възстановят паричките, а само да го замениш за друг артикул. На мен така ми бяха казали 🤷‍♀️

# 376
Аз сега се обадих да върна няколко неща и комуникацията с момичето не беше много лесна, не се разбрахме, аз говорех за връщане, тя говореше за някаква замяна. И аз повторих, че не желая да заменям нищо, а да върна всичко, което изброявам. И тя се съгласи с мен, сега гледам, че един от трите артикули не е занулен, да звъня ли пак, не знам. Като им ги изпратя да не стане така че да не си получа парите за това третото. И също така помолих да си запазя едната касова бележка, защото останалите неща са само летни дрехи на нея и да им я снимам и да я изпратя по фб, ако до лятото реша да се разделя с още нещо от тази поръчка, те казаха, че трябва да изпратя касовия бон, на тях им излизало в системата, че е при тях и ако връщам в бъдеще няма да ми трябва. При вас искат ли задължително касов бон?

Аз съм връщала само веднъж ( миналото лято). Възтановиха ми парите до 3-4 работни дни, иначе много пъти съм заменяла, все нещо ми харесва 😅.
До колкото знам, ако нямаш касов бон не могат да ти възстановят паричките, а само да го замениш за друг артикул. На мен така ми бяха казали 🤷‍♀️
Виж ти, а на мен ми каза, че мога да ги върна нещата. Аз държа да имам вратичка за връщане, защото са летни и има много време докато реша да ги нося. Ако така ме изиграят ще е ужасно. А за блузите, които не са занулени не знам какво да мисля, направо да ги пращам освен...

# 377
Истината е, че и аз не знам какво става ако имаш една касова бележка за няколко артикула 🤔. Аз като съм връщала дрешки за замяна съм изпращала освен формуляра и касовата бележка за всеки случай, но никога не са ми я връщали в случай, че искам да върна нещо след време и от другите неща, примерно. Даже и не се бях замисляла 🤦‍♀️
А относно това, че не са ви занулили някои неща може да им звъннете да ги попитате.
Аз веднъж им върнах едно кожено яке и след като се обадих да си поръчам други неща за паричките, поръчката не ми се отрази в профила.

# 378
Истината е, че и аз не знам какво става ако имаш една касова бележка за няколко артикула 🤔. Аз като съм връщала дрешки за замяна съм изпращала освен формуляра и касовата бележка за всеки случай, но никога не са ми я връщали в случай, че искам да върна нещо след време и от другите неща, примерно. Даже и не се бях замисляла 🤦‍♀️
А относно това, че не са ви занулили някои неща може да им звъннете да ги попитате.
Аз веднъж им върнах едно кожено яке и след като се обадих да си поръчам други неща за паричките, поръчката не ми се отрази в профила.
Това е странно, а сумата за върнат от яке поне запазиха ли я към оборота ви?

# 379
Butterfly, много е странно това с блокираните потребители! Днес видях един заядлив коментар на Мими в групата и въобще не й отива, предвид това, че се представят за много ВИП!
Море, ако решиш звънни и попитай защо не са занулени дрехите, но и при мен се е случвало да не са занулени, а след това всичко с връщането всичко е било наред!
А относно касовата бележка снимай си я с телефона и ако ти се наложи ще им я изпратиш. По принцип сега с връщането трябва да им я изпратиш, а по-нататък ако ще връщаш нещо от същата поръчка ще обясниш ситуацията, ако се налага. Всичко стои в профила .. кое кога е върнато и т.н.
Dimdin, ти не си я виждала в профила, но при тях излиза. На мен ми се е случвало да поръчвам по телефон и не излизаше поръчката в профила ми, после си промениха софтуера и започна да излиза всяка поръчка и как е направена - през сайта или по телефона.
Но дори и в момента имам някои поръчки /от първите ми/, които не виждам, но при тях излизат.

# 380
Да. И на мен ми искаха задължително касовата бележка когато подменях блейзърите. И аз попитах същото както Море  и ми беше казано същото. Не мисля че ще ти направят проблем ако до лятото поискаш да върнеш  нещо. Учудва ме само как ти говориш за връщане, а те за замяна..

# 381
Krystal : ... Да, да точно това ми обясниха и те, така  че най-вероятно нещата са занулени,просто не излизат в профила по някога. Иначе да приспаднаха си паричките от якето.

# 382
Момичета, а как се казва групата? Аз също не членувам..

Другото нещо - имам едно от балтата - Nude цвят, ами на три носения е цялото на топченца.. направо ужасно. Някой друг имал ли е такъв проблем? Нормално ли е?

# 383
Да. И на мен ми искаха задължително касовата бележка когато подменях блейзърите. И аз попитах същото както Море  и ми беше казано същото. Не мисля че ще ти направят проблем ако до лятото поискаш да върнеш  нещо. Учудва ме само как ти говориш за връщане, а те за замяна..
Да, нещо не се разбрахме, аз говорех за връщане, тя ми казва, че ги връщаме за сметка на друго. И накрая казах, че искам да ги върна без да заменям и тя каза - "А в такъв случай мога ли да ви попитам защо ще ги връщате?" Забравих как се представи момичето, не знам до сега говорила ли съм с нея, най често говоря с една Жана, Жани или нещо такова и с още едно, две момичета, това момиче се казваше Диана май, беше много мила, но не се разбрахме. Ще си снимам касовата бележка, дано всичко е точно.

# 384
Момичета, а как се казва групата? Аз също не членувам..
 Групата се казва Alessa fashion купи/продай
Аз няколко пъти подадох заявка, но ме изтриха 😏 Не знам на какъв принцип приемат хора, профилните снимки ли ни разглеждат и подбират 🤣

# 385
Има и още една група, която вече има около 6k членове: Alessa Fashion • Продажба/покупка/размяна, тя е по-добрата според мен, тъй като никой от Алесите не е админ и като се помоли за мнение за дадена дреха, момичетата в коментарите си обсъждат реалните мнения и отзиви, без някой от Алеса да трие коментарите, които не са удобни.
И така си добиваш представа реално какво да очакваш като поръчваш нещо, защото и отзивите в сайта на Алеса под всеки модел се отсяват от тях и не отразяват цялата истина.
Иначе в другата група и мен не ме приемат, рикуеста си ми стои от месеци вече.

# 386
Има и още една група, която вече има около 6k членове: Alessa Fashion • Продажба/покупка/размяна, тя е по-добрата според мен, тъй като никой от Алесите не е админ и като се помоли за мнение за дадена дреха, момичетата в коментарите си обсъждат реалните мнения и отзиви, без някой от Алеса да трие коментарите, които не са удобни.
И така си добиваш представа реално какво да очакваш като поръчваш нещо, защото и отзивите в сайта на Алеса под всеки модел се отсяват от тях и не отразяват цялата истина.
Иначе в другата група и мен не ме приемат, рикуеста си ми стои от месеци вече.
И аз членувам в тази група, доволна съм.
Иначе , това че Алесите не търпят критика и си подбират само коментари в които ги прехласват мен не ме кефи  😕

# 387
И аз доста неща имам да връщам. Нямам търпение за нещо ново.
Какъв коментар е написала Мими, та да не и подхожда?

# 388
Една дама й писа за колекцията и тя /Мими/ явно се жегна и отговори с присмех, а уж са много дружелюбни!

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 17:26 от krystall

# 389
Какво е написала жената за колекцията?
Е, няма как да не се държат добре към потребителите, носят им приходи. Едно лошо отношение би отказало хората да пазаруват.

Общи условия

Активация на акаунт