Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 3 тема

• 32 053
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
Няма как да не се пречупва изобщо. Пречупва се в рамките на нормалното при ходене. Кожата е мека, да.

# 691
Току-що пуснах поръчка. На всички артикули пишеше "поръчай с доставка 1-3 дни", а след финализиране на поръчката - " очавана дата на изпращане: 15 - 20 април" ......за пореден път...нарочно не поръчвам от новите колекции да не чакам, ама явно и от старите да е пак се чака.....вече се чудя заслужава ли си чакането.....

# 692
Ами то 15 е след 4 дни. Sweat Smile
А за ботите .. това за кожата сега загледах, че даже и на техните снимки се вижда /на мен токът ми е малко странен, където е петата, стърчи един такъв/
Скрит текст:

# 693
Ми и след 4 дни да е, не пишеше това. Да го променят на доставка 1-2 седмици, не да се заблуждават хората!

# 694
Ами то 15 е след 4 дни. Sweat Smile
А за ботите .. това за кожата сега загледах, че даже и на техните снимки се вижда /на мен токът ми е малко странен, където е петата, стърчи един такъв/
Скрит текст:
Да, наистина си личи странно нагърчване и тук. А токът ми харесва, че е дебел, ще са удобни, но все едно се е откачил и е избягал назад 😁 хем ми допада този ефект, хем нещо ме спира, защото не са съвсем най-класическите боти на света. А аз като купувам нещо по-скъпо, винаги си представям дали например след 4-5г бих го носила и дали ще е актуално. А тези как ви изглеждат? До сега не им бях разглеждала внимателно обувките, но сега реших да им хвърля едно око и тези също ми допаднаха, освен ботите на ток. Единствено не ми харесват, че са лачени, но пак изглеждат красиви. Какво мислите, някой има ли ги?

# 695
Тези кубинки са много мой стил, но ги нямам! На Бианки си взимам аз зимни обувки!

# 696
Ужас, казаха ми за това, че било демоде. На мен толкова ми и трябва, ква съм луда 😅😅😬 ужас

# 697
Палтото ли е демоде ?

# 698
Да, цвета, пухчетата, кройката 😃

# 699
Важното е на теб да ти харесва! Палтото е топ!
А розовия топ, който чаках и вече получих е буквално тънък лист, толкова изкуствена материя .. единствено цвета ми хареса, но на снимката не излиза така ярък. Като от сайта е!
Скрит текст:

# 700
Важното е на теб да ти харесва! Палтото е топ!
А розовия топ, който чаках и вече получих е буквално тънък лист, толкова изкуствена материя .. единствено цвета ми хареса, но на снимката не излиза така ярък. Като от сайта е!
Скрит текст:
И според мен не е ок този топ.

# 701
За мен този топ изглежда евтино, ако трябва да бъда честна..

# 702
И аз днес го поръчах но в черно. Вече започвам да съжалявам....
Krystall, а иначе отговаря ли си на размера или е като повечето им дрехи умален?

# 703
На мен пък ми харесва, в плюс Krystall стои ти красиво и нежно! Иначе още от снимката в сайта си изглежда, че не е да тръгнеш само по него из града, а пък лятото при 30 на сянка сигурно ще я оценим тази материя 😁

Море, палтото е страхотно! Не се връзвай на глупостички. 😉

# 704
Аз го имам розовото палто.
Не знам кое му е демоде... супер красиво е и не съжалявам.

Общи условия

Активация на акаунт