Тренировки в домашни условия - 115

• 45 217
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Енерджи на Сидни ден 7, Горна част с кардио. Ако успея утре да си направя тренировката , седмицата ще си ми е перфектна откъм тренировки.

# 616
Окопитих се от поредното, и надявам се, последно неразположение. Нерв някакъв бях щипнала, доста дълбоко, и се усещаше различно.

Глутеус с Каролин и Endgame, следобед 12км тичане по къс ръкав- най-после!

# 617
И аз за вчера Енерджи ден 6.

# 618
Вчера правихме преход в гората и по разни много хубави терени с малко стръмно общо 2 часа и то бързо ходене с бебето в ергобейби. :Д + 60 мин спортно чистене, т. Е. Бързо и на всеки 5 мин по 1 мин клекове или други упр.

# 619
  • 1st floor
Гледах Енерджи. Най-вероятно ще ми хареса, но си я записвам за след лятото, защото ми се видяха дълги тренировките. Всичко над 30 минути в момента ми е много, едва преглъщам 35. БР ще е от понеделник. Laughing

# 620
И аз ще се оглеждам за нещо около 30 минутки като свърша Xtrain. Няма да имам време за повече, пък и като се стопли ми е тегаво да правя дълги тренировки. Смятам, че цяла зима тренирах много и е време да му отпусна малко края. FIT SPLIT мислех да правя, че е лесна за разбивка по 30 минути...но отпада заради вк.

Вчера, да се похваля, слязох до мазето за щайга с консерви, рекох си, я да метна и един стек олио върху консервите и така като пич се качих по стълбите от мазето до втория етаж с 15 буркана консерви и 6 бутилки олио Smile. Като се качих си викам, егати якото парче Sweat Smile. Едно време ми беше невъзможно да се кача и с половината на тази тежест.

Отчета е бърн сет - рамене, гръб, гърди - 5-та седмица

# 621
  • Варна
Вчера направих тези две.

Днес тези три ще направя.

Утре ще са двете за разтягане.

Понеже пишете, че искате тренировки до 30 минути, в приложението на Памела Райф има план 30 минути цяло тяло. Аз правя тези тренировки и много ги харесвам. Има и други 10 мисля вида план на тренировките. Приложението е безплатно.

# 622
  • 1st floor
Интересно! Къде да го търся това приложение, изпуснала съм?

# 623
Тази Памела напоследък от всякъде я чувам.

Аз се отчитам с Енерджи ден 6

# 624
Днес 43 ден от хийта, упражненията за прасец замених с упр. за дупе. Добавих мъничко корем с турската Памела Simple Smile

# 625
  • Бургас/Пз
Вчера ден 4 Ендгейм - цяло тяло. Страхотна кръгова тренировка, ама много страхотна. Единствено не ми хареса, че нямаше нито едно упражнение за корем. Та добавих едни 10 минутки. Simple Smile
Днес трябваше да е 30 минути кардио, но нещо не ми е добре и реших да го оставя за утре. Само дано да ме подмине вируса, който всички в къщи изкараха миналата седмица

# 626
Започнах деня с 22км бавно темпо на ВСАА, след нея протеин.
После обяд- пиле със задушен зелен фасул.

Довечера ще е любима тренировка за рамо + корем. Ще пиша.

# 627
  • Варна
Интересно! Къде да го търся това приложение, изпуснала съм?

https://pam-app.de/app/more/workoutplan

Или в гугъл пишеш Pam app

# 628
Днес започнах Епик 3.

# 629
  • Бургас/Пз
Днес започнах Епик 3.

Супер е програмата. Тренировките за горна част са малко тегави с безбройните повторения /а пък тези за гърди направо ги заменях/, но като цяло мисля, че е доста добра. Определено с нея за три месеца видях по добър резултат, отколкото преди това със Сидни, колкото и тя да ми е на сърце и да я харесвам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт