Тренировки в домашни условия - 115

• 45 209
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
Днес започнах Епик 3.

Супер е програмата. Тренировките за горна част са малко тегави с безбройните повторения /а пък тези за гърди направо ги заменях/, но като цяло мисля, че е доста добра. Определено с нея за три месеца видях по добър резултат, отколкото преди това със Сидни, колкото и тя да ми е на сърце и да я харесвам Simple Smile
Ани, на този етап ще правя само тренировките за крака и дупе. Вчера направих гръб и бицепс във фитнеса, почти със същите тежести работих, въпреки дългата пауза 🙂

# 631
  • Бургас/Пз
Супер, тренировките за крака са железни Simple Smile За гръб съм абсолютно съгласна, че в домашни условия трудно може да се натовари така, както във фитнеса.

# 632
За масаж с мед да кажа, много обичан и уважаван от мен навремето. Можете да си докарате също толкова лесно и с него, както и с вендузите, и синини и спукани капиляри. Та по добре не си правете масаж с мед сами на лицето, сестри Grinning Маска - да! Пилинг около носа със захаросан мен - ма черто, но си запазете типичния масаж с мед за дупета и бричовете!

Противопоказания, разбира се, има!
Но как бы ни был сладок мед, массаж с его применением всем подряд назначать нельзя. Для медового массажа характерны противопоказания, связанные с аллергией на продукты пчеловодства. Поэтому перед началом курса рекомендуется провести кожный тест.

Также противопоказан массаж с мёдом при:

новообразованиях различного генеза;
варикозном расширении вен;
повышенном артериальном давлении;
сердечной недостаточности и других патологиях сердца;
туберкулезе;
повышении температуры тела;
высыпаниях, грибковых поражениях, гнойных и инфекционных образованиях на коже;
беременности.
Часто возникает вопрос у женщин, можно ли делать медовый массаж при менструации. Большинство специалистов запрещают антицеллюлитный массаж с мёдом в такие дни. Он не только может спровоцировать кровотечение, но и сам по себе оказаться безрезультатным. Это связано с излишней отечностью женского тела в данный период.

Последна редакция: нд, 27 мар 2022, 11:05 от Agent Provocateur

# 633
Оф точно тази вечер след вечерния масаж с вендузите, докато се мажеш с крем забелязах сякаш нови капиляри. Незнам да продължавам ли или да спра. И си задавам въпроса дали след два месеца масажи , може да се прогресира още или това е максимума който може да се постигне?

# 634
Втори отчет от мен за днес- моята си тренировка за рамо, бицепс и корем. Идеално се получи.
Преди тренировка ВСАА, след тренировка протеин. Изобщо не съм гладна, но то е защото вчера прекалих, и винаги съм така. Някакси организмът си компенсира.

Утре ще правя моя за крака, липсват ми суинговете с пудовка.

# 635
Момичета, чета ви за целулита... и се чудя защо са ви тези вендузи като пръстите са много по-добър способ... аз си щипя дупето от сигурно 8ми клас и съм почти изтръпнала, не усещам никаква болка, а го правя и силно. Виждам огромен ефект в превенцията или премахването на целулит с този самомасаж. Сега ползвам една зъбцеста точилка в допълнение и антицелулитно олио, ям чисто и тренирам колкото мога-резултатът е бърз, но най-много ефект виждам като прилагам щипещият масаж по 20на минути на ден, естествено в допълнение на диета и тренировки. Вендузите са агресивни, а с ръцете си може да контролирате натиска по-добре и полуавате усещане за тялото си. Капиляри нямам видими, кожата ми е стегната и мисля, че се дължи на щипещият масаж. Бях чела, честимулира производството на колаген в тялото. Въпросът е масажът да е продължителен, тогава е супер ефективно, а също и да варирате натиска. Пробвайте!

Отчитам днес 90 мин ходене по баирест терен с бебето в носилката. Сериозно...изгарят се много повече калории така и някак е по-изморително. Поне според часовника ми. Joy

Последна редакция: сб, 26 мар 2022, 21:59 от snowwhite12

# 636
Утре ще правя моя за крака, липсват ми суинговете с пудовка.

И на мен ми липсват! Не го бях осмислила, докато не прочетох това, Дез 😊
Не помня откога не съм правила суингове, а така ги харесвам! В понеделник ще е - като добавка към трен за цяло тяло от Epic Heat.
Днес почивам, правих йога с мацката от Боховците и дъъъъълга разходка.
Утре е неделно кардио и отново няколко часа навън.
От следващата седмица кардиото ще бъде тичане навън. Времето се затопля, а и минаваме с един час напред, така че 7 сутринта вече е прекрасно време за джогинг 😊

# 637
  • В страната на мечтите
Благодаря ви за разбирането, момичета Hug

Днес завърших програмата на Хедър, къде с модификации в последните седмици, къде с компромиси... И никак не съм доволна от резултата. Вчера по стечение на обстоятелствата ми се наложи да тренирам в спалнята срещу гигантско огледало и направо се ужасих.... Подскачам с грацията на бременна мечка, толкова тромаво и гротескно изглеждам, докато тренирам, че ме хвана срам. А някак се бях заблудила, че започвам да изглеждам добре Cry

Чудя се да си дам ли почивка седмица-две, или директно да почвам нещо ново от понеделник. То пък и какво да почвам с моите ограничения... Но се познавам - спра ли за малко, завръщането към тренировките е много трудно. Та май по-добре без пауза, ама да не пресоля манджата, дето се вика... Че и на това хубаво време сега съм постоянно навън с децата, много ме изтощават и вечер направо съм на палачинка...

Арсен, много ме разсмя с консервите и олиото, пожелавам ти следващия път с по толкова във всяка ръка Stuck Out Tongue

# 638
  • Бургас/Пз
Арсен, браво на теб! Направо си те представих с каква лекота си ги качила Simple Smile

Snowwhite, много се радвам на момичета като теб, които отрано започват с грижите и превенцията за тялото си. Ентусиазмът ти е много заразяващ и лично на мен много ми харесва. Много й говоря на голямата ми дъщеря, която е на 22, че още от сега трябва да се грижи за тялото си, ама никой не ме чува.
Преди 15-16 години хич и не ми беше минало през ума, че ще дойде време, когато ще имам целулит и той толкова ще ме дразни. До 42 години изобщо не ми се беше появявал, дори и през трите бременности. Уви, дойде и този момент. И определено на 45 е много трудно да се справи с него човек, искат се доста повече усилия Sad Ако бях почнала поне преди 10 години, вероятно сега щеше да е по-лесно.

# 639
  • Някъде там
Тази седмица по график три тренировки/започнах програмата FB Booty - Round 2/

Ден едно/ сряда/ https://www.youtube.com/watch?v=F8rcu-ekUlE&feature=emb_imp_woyt

https://www.youtube.com/watch?v=BTLwZMgp3xo&feature=emb_imp_woyt

и https://www.youtube.com/watch?v=FAKaKgmn76E&feature=emb_imp_woyt

Втори ден в календара/петък ми се пада/

https://www.youtube.com/watch?v=4thujUsx9pI и https://www.youtube.com/watch?v=z0f_68vLRh4&feature=emb_imp_woyt

Днес
https://www.youtube.com/watch?v=PkDqNReMsjk&feature=emb_imp_woyt плюс https://www.youtube.com/watch?v=yn7jv821tAc

За тази сряда по календар /30 март/ https://www.youtube.com/watch?v=UgcwcPmhmb0

Правя и Ивана за корем след тренировките на ФБ.
Голяма пот тече от мен днес/много харесвам тези тренировки/

# 640
Арсен, браво! Hands Muscle

В петък правих Ab Intervals от Т25, а вчера почивка. Дойде ми оборудването, но не съм решила още коя програма да подхвана. Мисля 21DX, като имам 15 дена преди ваканцията. Не ми се иска да я прекъсвам, затова най-вероятно ще правя двуразови, за да я завърша преди да заминем. Струва ми се тесничко, но засега това ще ми е мястото за тренировки.
Скрит текст:

# 641
  • Бургас/София
И аз като Искрица започнах FB Booty 2. Днес ще ми е втори ден. В почивните дни от тази програма, си продължавам с тренировките за горна част от програмата на Хедър. От време на време добавям корем на Памела. Мисля, че добре се комбинират.

# 642
Енърджи -цяло тяло -за съжаление нещо не ми допадна програмата и я изоставям...нещо ми е много разхвърляна и хаотична...колебая се между Епик 1,2 или 3 -Ветрена може ли да помоля за мнение като експерт по Карълайн -има ли съществена разлика между трите в трудността ? 🙏
Записах се на рафтинг в Босна и Херцеговина краят на май и започвам да тренирам за там ! 💦💪🤣

# 643
Вчера уж не бях гладна, но хапнах доста късна вечеря, същата като обяда- пилешки бутчета на фурна и задушен зелен фасул.
Излезе ми П 104, М 16, В 73 (междинната ябълка ми ги вдигна).

Започнах добре сутринта с моя силова на гладно, но с ВСАА:
1. Суингове с пудовка 18кг 5х20
2. Гоблет клек 12кг 4х12
3. Тяга 30кг 4х12
4. Български клек 2х5кг 3х12
5. Отпад 8кг 3х12
6. Повдигане за прасец 2х10кг 3х15
7. Страничен напад 8кг 2х12, собствено тегло 1х15
8. Абдукция с ластик 20-30-20-30
9. Сумо клек с лост 1х20кг 3х20
10. Планк 2 мин.

Вир вода съм. Мокра локва остана на постелката. Разтегнах с йога. Пих протеин.
Довечера йога и търкаляне с фоум ролера. Не знам дали ще ида за регенериращи 6км. Може би е добра идея. Ще пиша.

# 644
  • Пловдив
Ноу, на Тара ли ще ходиш на рафтинг ? Била съм преди няколко години, не ти трябват тренировки 😀😀,освен за да изглеждаш добре в неопрен. Много е хубаво иначе там  ,цвета на водата е невероятен ❤. Ние бяхме април ,когато ходихме и водата беше студена , умряхме от студ. Но е голям, голям купон. Пие се крушка и е смях и половина .Чак ти завиждам . Вчера гледах, отворили са българския рафтинг сезон, та си помислих, че трябва да отидем на Струма. Срамота, били сме на рафтинг в Нова Зеландия , в Босна, но в България йок.

Общи условия

Активация на акаунт