Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - тема 75

• 37 639
  • 773
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте да попитам днес направих кръвен тест за бременност излезе че 0.74 какво значи това?

Означава, че не сте бременна.

# 286
.      Да попитам според вас добре ли са. Още не ми закъснея цикала има още 7 дни до цикъла. А имам много симптоми на бременност?

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 17:16 от Юлиан Любима Тодорови 714092

# 287
Юлиан Любима Тодорови 714092,
Не сте бременна, но може би ще е добре да си пуснете обременяване с глюкоза и трикратен инсулин.

# 288
Има нещо нередно ли

# 289
Момичета, как ви се отразяват новините за Украйна? Дали от хормоните, обаче ми е толкова мъчно за хората там и за войниците и от двете страни. Днес за 3-ти път рева и хем не гледам новини. Голяма депресия ме удари, не съм излизала от вкъщи, даже не ми се и яде.
Била съм на Еразъм в Русия 1 семестър и съм доста привързана към страната. Имах и състуденти украинци. Не мога да повярвам какво се случва. Хем не искам да товаря бебето с моите депресии, обаче не мога да се съвзема.

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 23:43 от Iv@nov@

# 290
Съжалявам, но май е отрицателен, колко време след овулация изчакахте, да не би да е рано?

Здравейте да попитам днес направих кръвен тест за бременност излезе че 0.74 какво значи това?

# 291
Днес 5 ден след като свърши овулацията

# 292
Доста е рано 😉 пожелавам ти да видиш две чертички скоро, при кръвния тест резултата трябва да е над 50 за да е положителен.

Днес 5 ден след като свърши овулацията

# 293
Много ти благодаря ❤️

# 294
# 295
Здравейте знам, че тука не е мястото, но имам нужда от съвет! Цикъла ми закъснява с 4ри дена ,а с приятеля ми правихме секс на 12.02 той не свърши в мен или някъде около мен! Беше без предпазни мерки!Ще помоля да ми дадете съвет защо? Като няма как да съм бременна?

# 296
Закъснението може да е поради други причини. Хормонален дисбаланс примерно или други причини различни от бременност. Може би е добре да минеш на преглед при АГ, за да разбереш. Все пак не винаги може менструацията да е по часовник.

# 297
ИР е инсулинова резистентност.

# 298
Здравейте знам, че тука не е мястото, но имам нужда от съвет! Цикъла ми закъснява с 4ри дена ,а с приятеля ми правихме секс на 12.02 той не свърши в мен или някъде около мен! Беше без предпазни мерки!Ще помоля да ми дадете съвет защо? Като няма как да съм бременна?

Този метод не е надежден за контрацепция, сори. Аз така забременях Grinning така, че не е невъзможно да си бременна Wink

# 299
Здравейте,

Бременна съм според  календара в 9г.с.,а според ехограф в 7с.+4 дни.

По коя от двете седмици трябва да се ориентирам за термина? Последна М започна на 26/12/21.

Общи условия

Активация на акаунт