Третиноин/Ретин-А/Ретиноидна киселина, Ретинол, Ретиноиди - 9

• 65 793
  • 758
  •   1
Отговори
# 540
Вечна младост няма, има младолики хора.Всеки човек се радва на комплимент ако изглежда добре.Това ни е целта.Simple Smile

# 541
  • пустинята Гоби
Абсолютно е така. И в случая не става въпрос за някой конкретно, а по принцип за жените, че и за мъжете. Имам един приятел, гони 50 те и изглежда като на 20 години, когато се запознахме. Еми този човек не е мръднал, физиономия, коса, тяло - същия си е, страшно запазен. Не младолик, той просто изглежда млад.

# 542
Barby, мисля, че си казвала но не помня, ти спираш ли ретинола през лятото? И ползваш ли слънцезащита и каква?
Иначе по твоя препоръка се сдобих с 3 тубички от индийския трет гел, но още не съм започнала да го ползвам. Това лято спрях, понеже имах планирани повече почивки с плаж, и не посмях. А сега като започна, искам да доизхабя 0,5 % ретинол от италианския.( някой го беше показал и него, скоро).

Илейн, не го спирам изобщо никога. На почивки като ходя, първото, което слагам в багажа е трета. Слънцезащита ползвам най-обикновена, последно на Нютроджина, понякога не слагам изобщо, досадно ми е това мазане, но аз не съм склонна към образуване на петна. Обаче съм склонна към акне.

За младеенето - никой не ми е казвал, че изглеждам на 20. Това би била явна лъжа. Имам брат и сестра малко над 30 и ни определят непознати и малко познати, че сме на една възраст. Директно и редовно ме питат на колко съм години, защото имам син на 21 и явно няма как да съм на под 40. Както казах не е само от трета, заради цялостната визия е, но състоянието на кожата определено има голямо значение. За доброто състояние на моята кожа заслугата е единствено на третиноина.

# 543
  • София
Благодаря за отговора Barbi, и последно кой фактор ползваш?

# 544
Благодаря за отговора Barbi, и последно кой фактор ползваш?

Няма защо Flowers Four Leaf Clover

Имам 50, 60 и 110. Последния ползвам само на плаж, прави един бял филтър на кожата. Но както казах, не ползвам редовно, от седмици ходя без.

# 545
Wow 110 😁
Не знаех, че има

# 546
Хах, и аз не знаех. На някаква промоция го намерих и го взех от любопитство. Наистина, като се мажа с него грам тен не хващам.

# 547
Фактор 110 е маркетингов трик 😀

# 548
Фактор 110 е маркетингов трик 😀
Да, имаше нещо
по темата, че реално не е повече от 50 спф.

# 549
Точно трик е. Над 50 фактор нищо не работи.
Аз без значение дали е зима, лято, слънчево или облачно, без 50-ти фактор не излизам. Имам и оцветени и ги ползвам вместо фдт.

# 550
И аз от скоро бях облъчена за ползите на слънцезащита и днес примерно е облачно, преди да изляза слънцезащитен, под него вит Ц. Вече ми е навик

# 551
Аз през деня не ползвам нищо друго освен вит. Ц и слънцезащита. Ако не излизам правя маски или мажа с киселина. Истинска грижа главно вечер.

# 552
Как редуваш киселините спрямо ретин. продукт?

# 553
Някой пробвал ли тъй наречения slugging? Мисля да го вкарам в рутина като ударна хидратация в ден без ретинол.

# 554
Как редуваш киселините спрямо ретин. продукт?

Веднъж седмично се мажа с червената маска на ТО или някаква друга киселина. Вечерта пак ползвам третиноин.
През лятото често пропусках трет, но сега пак влизам в режим на редовно използване.

По повод slugging, петролни продукти не ползвам на лицето си, каквото и да казват в ТикТок.

Общи условия

Активация на акаунт