Третиноин/Ретин-А/Ретиноидна киселина, Ретинол, Ретиноиди - 9

• 65 717
  • 758
  •   1
Отговори
# 585
А аз отлагах използването на Акнатак закупен лятото с рецепта от дерматолог,но съм бременна и няма да мога . Ако някой има интерес да ми пише .

# 586
Здравейте група! Simple Smile Сега започвам с третиноина, незнам защо чаках чак до сега, може би ме беше страх от отзивите за лющене, пъпки и т.н. На 39г. с мазна кожа около носа и челото, досега съм ползвала доста киселини, проблеми съм нямала. Идеята ми за е да стартирам внимателно, не искам разни нежелани реакции, като си мислех за по 1 в седмицата. Обаче сега след първо мазане не виждам нищо страшно та се чудих дали да не са 2-3 в седмица. Махам всички странични продукти, единствено ще слагам на лицето си хидратиращия лосион за измиване на Cerave както и техния крем, и крем 0.05% третиноин направен от аптека. Без никакви активни съставки, камо ли киселини. Приемам всякакви съвети за хидратация като олиа или кремове, които нямат активни съставки в тях. Благодаря на групата, прочетох много полезна информация тук!

# 587
То обикновено в началото болшинството нямахме оплаквания, аз бих мазала 1 път седмично поне 2 пъти.

# 588
Карай си внимателно с 1 път в седмицата поне 2-3 седмици. Много бързо можеш да си разрушиш кожната бариера, нищо че не си видяла нищо страшно от първото слагане. Не е никак приятно да раздразниш по такъв начин кожата си.

# 589
  • София
Момичета, май и аз ще пробвам да вляза във вашите редици.
Искам да подходя бавно и с мисъл, взех си испански трет и ще започна с 0,25% и се чудех между тези двата за хидратация, кой ще препоръчате?

Знаете ли, защо не намирам в BG Avene RetrinAL, с друго име ли е? Исках да започна с него, но не можах да го намеря в Европа.
https://www.aveneusa.com/skin-care/all-products/retrinal-intensive-cream

# 590
  • Prismatica Aerie

Знаете ли, защо не намирам в BG Avene RetrinAL, с друго име ли е?
RetrinAL e A-Oxitive Night Peeling в EU.
https://frivolousgirl.com/a-guide-to-avene-retinal-products-europe/

Холика аз лично не харесвам заради етеричните масла в състава.
Cicaplast е класика.

# 591
  • София
Благодаря, Catalano! Значи ще започна с Авен и след това ще пробвам трет-а.

# 592
  • София
Аз съм с Холиката, но емулсията и ми е повече от любима.
Крема ми е тежък.

Поръчах и аз от испанския, малко цената така....ама съм решила да го пробвам.

# 593
Момичета някакви съвети за слънцезащита, която да не лъщи и да си като Каспър? Misc Ghost

# 594
  • София
Аз съм многогодишен фен на Юсерин Ойл Контрол и всяческите ми опити да му избягам, пак ме връщат към него.
Обаче, нямало го никъде, също другите аптечни слънцезащити липсвали.

# 595
  • София
Поръчах и аз от испанския, малко цената така....ама съм решила да го пробвам.
От къде поръчахте?

# 596
  • София
От една жена.
Групата за Ретиноли се изнесе в телеграм за продажби и размени, та оттам.
Ще пробвам, ако ми хареса ще търся по-евтин и достъпен източник.

# 597
Момичета някакви съвети за слънцезащита, която да не лъщи и да си като Каспър? Misc Ghost

С каква кожа си?

# 598
Запаметила съм си тази на Исдин, значи в за същата кожа, но нямам опит:

# 599
Да, ДХ3, и аз идвам тази слънцезащита да похваля. Много прилича по ефект на корейските, страхотна е.

Общи условия

Активация на акаунт