АВГУСТ 🤱🏼2022 🌸 (ТЕМА 5) ☀

• 29 416
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
И на мен днес ми казаха, че е всичко е перфектно, но после в документите видях, че е 144 гр. И не знам защо си мислех, ще преди месец пак беше толкова. Не видях никаква такава стойност в предишния амбулаторен лист, но разбира се, вече се бях шашнала. Затова питам Smile
Ами смята се че за 15 седмица трябва да е приблизително към 100 грама. Има таблици,но навсякъде са с различни стойностите според седмиците 🤷♀

# 661
Преди да пиша прегледах 2-3 линка, и в тях пишеше, че трябва да е около 70 грама... Това пък ме шашна още повече, затова реших да питам и тук...

Моят АГ днес също каза, че му прилича на момченце. А преди месец беше казал момиченце. Та, изпари ми се всякаква надежда за момиченце Joy

# 662
На феталната в 13+ беше 120, а на последния преглед 15+ ми казаха 160 гр. Според таблиците е доста повече, но според док си е "добре гледано бебе" 🤣.

# 663
На мен не ми казват колко грама е Disappointed, а бих се радвала да знам. На 14март ще попитам, в 20седмица ще съм, не би трябвало да им е проблем.

yoanna789
По повод снимката, мога да ти покажа моето момче как изглежда Heart Eyes

# 664
  • Велико Търново
Аз бях в 14+4 г.с. и тежеше 90 грама. Утре влизам в 15 г.с., днес се снимах от доста време насам и гледам, че бая ми се е подул корема 😀. Аз и преди това си имах коремче, но вече е различен.

Последна редакция: сб, 19 фев 2022, 17:03 от Plamingo__

# 665
А има ли някой снимка на момиченце?😃😃Да видим разликите,аз въпреки че пренаталният показва нещо,малко съм на тръни че докторът не го е потвърдил още😂и все се филмирам че ще е има разминаване другия месец като отида и ми кажат друг пол,въпреки че пренаталният да сгреши няма как,но все пак се въвежда всичко на ръка от човек.

# 666
  • Варна
На мен доки ми каза : " По-вероятно е аз да сбъркам като кажа пол сега, отколкото пренаталния, там е на 100 процента "
Пускам снимка на момиченце, въпреки, че аз нищо не виждам, само виждам, че си е сложила ръчичката върху лицето 😁
На снимката съм 12+4 по ПРМ Simple Smile

# 667
Това е моята 3Д от 12с, нямам от по-късно, а на 15.03 ще ви кача най-актуалното от ФМ (тогава ще съм 21с)
Скрит текст:

И от 2Д - според тази снимка е момиче
[spoiler/]

# 668
  • София
Нa мен до cегa никой не ми е кaзвaл колко тежи. Дaже нa БХC не ми кaзaхa, a и aз изобщо не cъм cе cетилa дa питaм.
Дa питaм нещо зa тези 3D cнимки. Нa мен нa БХC не ca ми прaвили тaкaвa. Дaли вcички ехорaфи нa фетaлните cпециaлиcти могaт дa прaвят тaкивa или трябвa дa cе отиде нa cпециaлно мяcто?

# 669
От ФМ са, хубавите ехографи правят такива. Грамажа го видях в амб. си лист.

# 670
  • Пловдив
И на мен никой не ми е казвал колко тежи.Ще записвам час при репродуктивния за 18 г.с, понеже разбрах, че се прави още едно като БХС, някакъв си протеин гледали.Отговарял за гръбначния стълб.До 19та седмица се правел.Така и така ще идем в София при любимия доктор и ще го пусна пак в Майчин дом.Вместо да ми го изпращат от Пловдив там.

Имам и аз такава снимка от ФМ, сложил си едното краче върху коляното на другото и си крие лицето 😄💜

# 671
Вече съм в 16та седмица и днес усетих бебка за 1ви път. Узорих се повече, обикалях строителни хипермаркети с мм и първия път беше на касата. После още 2 пъти. Вече ми е малко по- спокойно. 🙂
Пп: Имам снимки на генителите на девойка, но папката ми е долу в колата. Дано не забравя утре да снимам.

# 672
I.skeka , честито!
И при мен вече е официално.Снощи ( 15 + 6) със сигурност усетих и видях мърдането на бебето.Имах съмнения и го дебнахме с моя приятел и с майка ми и всички по едно и също време подскочихме и казахме в един глас ето го !
Усещането си е точно като помръдване вътре, а видимо е като три четири бързи потупания - като пулс ,но по - бързо.Ясно е ,че сега бебето има място и се мести , но аз лично го усетих и видях на нивото на пъпа вдясно.Миналата седмица като не бях сигурна какво е , беше по - ниско усещането, но беше същото .

# 673
  • София
И аз там го усещам. Сега се почва великото подбутване на корема.

# 674
Аз с побутването нямам проблем, но хълцането ме по-бър-ква Joy

Общи условия

Активация на акаунт