АВГУСТ 🤱🏼2022 🌸 (ТЕМА 5) ☀

• 29 424
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Момичета и аз ще съм на магнезий от днес. Споделих ви за болките,които чак в карака ми отиват. В сряда посетих местното АГ и ме оставиха в болница с отлепване...
Успях да се уредя днес при репродуктивният и познайте нищо подобно. Чаках 3 часа пред кабинета за 10 15 мин преглед. Увериме,че всичко е ок и бебето е добре, вече е наваксало, не е 5 дни назад.
Оставям снимка да гадаем за пол.
Няма да имам ранен скрининг а късен след 5 седмици пак съм на преглед.
Сега съм 12 +2.

# 646
  • София
Момичетa....днеc cи поглеждaм пъпa и го гледaм, той щтръкнaл нaпрaво. Нa мен и преди не ми беше толковa нaвътре кaкто е при повечето хорa, и вcе пaк cи беше мaлко потънaл. A cегa cи е доcтa щтръкнaл и е един мекичък 😁 И кaто го нaтиcнa лекичко и потъвa нaвътре, вcе едно имa водa под него 😅.
Оcтaвям ви еднa cнимкa 🙈
Скрит текст:
Оcтaвям и още еднa cнимкa дa видите кaк ми изглеждa коремa в 14 г.c.
Скрит текст:

# 647
  • Асеновград
Аз май преди малко за пръв път усетих бебето, стори ми се че миналата седмица го усетих но не бях сигурна.. а мм си слага ухото на корема и казва че много ясно се чува как се движи и рита, вика невъзможно е да не го усещаш. 😁 днес влизам в 18г.с. 😅
Ето ви и една снимка😁🤰🏻

# 648
Завиждам ви на коремчетата. На мен все още не ми личи, започвам да се притесням дали е нормално.. 😅 Не усещам и бебето в 16та седмица съм.

# 649
  • Велико Търново
И ММ се опитва да чуе нещо, но мен ме напушва на смях и той след няколко неуспешни опита се отказва 🤣

# 650
  • Асеновград
То и аз може да си въобразявам де, но в 16г.с. и аз нищо не усещах Мони не се притеснявай, аз като се наям и ми щръква корема, сутрин не е точно такъв.
Мм казва че се чува като басейн вътре хахах, вика даже усещам туп туп как рита с някой крайник, и вика ти сериозно ли не го усещаш това. Хаха викам ти си моя доплер.😂

# 651
И ММ беше решил в 12та седмица, че го чува, май движение и плуване беше казал че е 😁аз бях убедена, че е невъзможно и че са черва, допрях ухо да неговия корем и се оказах права 😂😂😂
Моят пъп стана огромен 🤯 навътре си е, но е една голяма дупка 😁😁

# 652
  • Пловдив
Ами да покажа моето коремче..

Аз съм в 17 г.с и съм +3 кг отгоре.
Момичета, да ви попитам (и вече раждалите мами), упражненията на Кегел практикувате ли ги? Тези, които са, по-добре ли е? В чуденка съм дали да ги започна.

# 653
И моят приятел си слага ухото и слуша, обаче според мен се чуват червата не знам.
Ангелова, и моят пъп някакси порастна и особено вечер след всичката храна си изпъква леко. Струва ми се рано за тези промени в пъпа, не трябва ли да е по-голям корема.🤔
Мариела, мисля че изглеждам като теб, но твоя пъп си е доооста изпъкнал наистина и аз съм в 17с. Може би има значение и какъв е пъпа.

Скрит текст:

# 654
Аз след толкова притеснения преди две седмици, че не ми личи, не мога да не се покажа...16+5 Simple Smile И на мен ми щръква повече като се наям.

И моя мъж е залепен на корема ми, той чува как му бие сърчицето Grinning
И вече знае обаче, кое е черва и кое не е, те моите обикновено се чуват в другата стая Grinning

# 655
Mariela, Manoela и моя корем май е същия - утре съм 16 + 1. Само че пъпа си ми е хлътнал, но при някои жени изпъква - нормално е.
Vasileva Аз дадох кръв за БХС в София , но пробата я пратиха в Майчин дом чак след 10тина работни дни - съответно до тогава пишеше , че няма талъв човек с моите данни.В деня , в който от Майчин дом казаха , че сутринта са дошли пробите ми се появи , че резултата не е готов или се работи или нещо от сорта.Все пак ако минат 5- 6 работни дни - може да звъннеш да провериш , защото има и случаи с грешка в имената  .

# 656
  • София
Аз влизам в 15г.с. утре и съм качила досега само 1.5 кг.. но коремът ми е много подут. Беше се подул доста още от 12тата седмица. Аз по принцип си имам чуствителен корем и се подува от всяко второ нещо въпреки моята кльощавост, но се чуствам прекалено подута и надебеляла... въпреки че в действителност почти нищо не съм качила. Ще се опитам да се храня по-редовно, но не се чуствам изобщо във форма :/.

# 657
Момичета, в 15 г.с колко тежаха бебчетата при вас?

# 658
Момичета, в 15 г.с колко тежаха бебчетата при вас?

При мен15 седм3дни е 160 грама!Нямам си и на идея как е,но АГ каза че е добре!

# 659
И на мен днес ми казаха, че е всичко е перфектно, но после в документите видях, че е 144 гр. И не знам защо си мислех, ще преди месец пак беше толкова. Не видях никаква такава стойност в предишния амбулаторен лист, но разбира се, вече се бях шашнала. Затова питам Smile

Общи условия

Активация на акаунт