Препоръка за пилатес на реформер за гр.София

• 4 365
  • 9
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте,

Моля препоръчайте ми наистина добър инструктор и студио за пилатес на реформер и всички останали уреди за град София,

Благодаря!

# 1
# 2
Аз съм доволна от Пилатес Ателие (края на Дианабад, при 101 diner)

# 3
Някой има ли опит в bodyspace? В Гугъл четох доста лоши коментари, с ми се струва, че за тренировка пилатес реформър е необходимо треньора да обръща внимание на клиентите

# 4
Аз съм доволна от bodyspace

# 5
Мога да Ви кажа къде да НЕ ходите!

# 6
Къде ?

# 7
PL Physiotherapy & Pilates Reformer Studio
Тренировките не са лоши, но не са типичния пилатес. Често обсъждат Ейнджълс пилатес и определено се долавя някаква ревност и конкуренция с това студио.
При мен накратко историята е, че не можах да отида на една тренировка, защото ми се повреди колата по път към залата. Писах им в платформата за резервации, звънях и по телефона да предупредя. На следващата тренировка, Милко - собственикът ме чакаше, за да ме накара да платя наказателна такса за пропуснатата тренировка. Позволих си след тренировката да напиша в платформата отзив, че съм недоволна от отношението. В рамките на същия ден ми написа 5-6 различни отговора, а през същата и следващите 2 вечери получавах среднощни позвънявания. Когато му изпратих съобщение, че ще подам жалба в Полицията конкретно срещу него, спряха.

# 8
Не съм ходила , даже и не съм го чувала честно казано .
По принцип в body space , ако не отидеш си губиш трениворката или ако не си я платиш плащаш наказателна такса .но това  звънене по нощите не е нормално
. Аз съм доволна от body space  , препоръчвам горещо и touch and care в манастирски ливади.

# 9
  • София
Аз ходя в Pilates Atelier в Дианабад. При Александра и Ирина. Обръщат внимание на спортуващите, аз ходя от няколко месеца вече и вече не се уча да работя с реформъра, а целта е да правя правилно и натоварващо упражненията. Поправят ме ако греша някъде, дават ми се съвети за по-натоваращи пружини ако някое упражнение е по-лесно.
Ирина прави и индивидуални тренировки, както и има групи за начинаещи. Ирина е по-весела, по-мила и тренровките минават някак по-неусетно. Натоварващи са, но някак не като изтезание Laughing
Александра пък натоварва повече, тя обича да чува пъшкане и зор Satisfied След нея ще сте разглобени, но тоа е готиното. Ходила съм веднъж при треньора Иво, при Гергана не съм, но съм я виждала.
Ходила съм на индивидуална тренировка в студиото в Изток. Студио Виктори май се казваше. Дамата, с която тренирах беше мила, много професионално звучеше. Обясняваше за стойката на реформъра, колко да ти е прилепнал кръста, как да се движиш, така че да не натоварваш места, които не трябва. Но в Пилатес Ателие ми е някак по-уютно, затова ходя там, въпреки че Виктори ми е по-близо.
Аз си взимам карта и тя автоматично се отбелязва, катои мине резервирания час. Няма значение дали съм отишла или не. Веднъж даже отидох, но бях сгрешила часа-в 5 отидох, а тя била от 16:30. Нищо не им казах, аз си бях виновна, не са длъжни да ми правят компромиси.
Ако нямаш карта, плащаш наказателна тренировка, виждала съм веднъж една жена да си я плаща-даже сама пита и не чакаше да я подканят.
Не е правилно да тормозят чак и да звънят в личното време, но освен ако причината не е в тях, е редно да се заплати заетия, но неизползван час.

Общи условия

Активация на акаунт