Гобленарски раздумки - тема 148

• 53 760
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
"Баба" е по-красив, но аз лично от толкова монотонна гама цветове бих излудяла Simple Smile . Затова бих започнала и двата

# 136
  • Пловдив
И аз съм на мнението на mibobo. Тази сива гама, лично мен ще ме докара до издивяване, за това - паралелно....

# 137
Здравейте,
От скоро шия и съответно от скоро ви чета. И многоо скоро ще кача снимка на първият ми гоблен в процес.

Сега се включвам заради анкетата Grinning
И гласуам за бабата.

# 138
  • София
И аз гласувам за "бабиния гоблен". Heart Eyes
Въпреки сивата гама Hug

# 139
  • Бургас
И бабата и пейзажа..... успоредно!

# 140
  • Карлово
Дами, аз не мога да шия паралелно... Просто се влюбвам в някой гоблен и го шия на един дъх...( Може и година да спра дишането) Та затова съм в чуденка. Но явно ще е бабиният. Heart Ако успея до есента ще е чудесно, защото щеше да навърши 100. Благодаря ви. Ще изчакам края на анкетата, защото определено съм влюбена в Лушпин. Това е трети гоблен по негова картина.

# 141
Здравейте момичета.
Добри, ти гоблените не намираш, аз готови гоблени и схеми не откривам Simple Smile
И аз съм за бабата....
Скрит текст:
  Днес съм емоционално нестабилна.... Моята баба ни напусна нощес...
Бих го шила, бих си спомняла хубавите моменти с нея, бих го милвала.... Бих върнала  времето и прегръщала...
Извинявам се ...

# 142
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
до тук:

Баба има пет гласа
Сумракът - 0,
а три са за двата заедно.

и аз си мислех за двата заедно, че да има малко цветничко от време на време, но си спомних, че нашата щастливка не е като мен - тя не започва всичко на момента.

хекси,
Скрит текст:
имам бродирана кенарена кърпа от моята баба.
тя отлетя на небето преди повече от 30 години, но когато гушна кърпата, сякаш тя е до мен.
нали знаеш, човек е жив, докато някой го помни.
помним ги.

# 143
  • с.Николово, обл. Русе
Определено съм за “Баба”.

# 144
Още един глас за бабата.

# 145
Аз съм за сумрака, не харесвам монохром.

# 146
Аз съм за двата заедно,да има разнообразие.Монохрома е скучен и трудно върви,поне за мен.

# 147
  • sof
Честита Баба Марта! Живи и здрави бъдете! Гласувам сантиментално, за Баба! Хекси, моите съболезнования! Tsve Ty, нямам случай да не са ми стигали конците от готов комплект, но и рядко разшивам, та като няма фира са достатъчно. То ще си покаже като почнеш, най-много да ти се наложи да докупиш цвят, не го виждам като голям проблем.
Скрит текст:
Правя проби с една нишка на новото преди да го опъна, как ви се вижда? На 36кт, с В5200, хем е контрастно, хем малко „прозира“ заради този контраст. Ленът няма да се свие повече, за да „обере“ това, защото вече е минал през боядисване в цвят със simplicol в пералнята. На две нишки пък доста ми тлъстее, та не знам, пък и не е малък този семплер, та събирам и аз отзиви, благодаря.

# 148
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
до тук:

Баба има пет гласа
Сумракът - 0,
а три са за двата заедно.

и текущата класация е:

За Баба има осем гласа
За Сумракът - 1
а пет от нас са за двата заедно.

динковче, да ти предложа една еретична идея?
пъпетс и ариадна винаги са ми се стрували по-обемни, при теб е само бяло, няма да излезе цвят или да не се напаснат нюанси, защо не опиташ с друга марка конци?
имам неприятен спомен от Анхор, не казвам нищо за тях, но пъпетс и ариадна бяха добри.

сладурчета, забравили сме да си изберем дати. Simple Smile Simple Smile  Simple Smile
при мен е винаги слънчево (не и откакто аз дойдох тук де), но вие может да си изберете. Simple Smile

хайде, ще разберем коя е мека и коя е серт!

аз избирам 13 март. обичам числото 13

вие сте Simple Smile

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 10:40 от st. Dobri

# 149
  • Sofia
И аз гласувам за "бабата" Simple Smile

Чакам този четвъртък за да се отчета с доста голям напредък с Rocky Point Animal Whale

Общи условия

Активация на акаунт