Гобленарски раздумки - тема 148

• 54 193
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Flowers RoseЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ
Flowers Four Leaf CloverНай-хубавите неща се случват на тези, които не се отказват..
А. П. Чехов

Не се отказвам и продължавам да издирвам читав конвертор ...

# 181
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
шерлоче, честит празник и на теб. Simple Smile
не знам какво имаш предвид под читав, сама знаеш, че ДМС имат много по-богата палитра от Ариадна и при преминаване от ДМЦ на Ариадна няма как да стане съвсем същото.
просто Ариадна няма толкова нюанси.
не знам дали си попадала на това и не знам  дали имаш програмата,но се напъвам да помогна https://www.youtube.com/watch?v=Yk_cHU_AQ9o

# 182
Честит празник на всички дами! Много да сте здрави, обичани и повечко време за хоби да имате!

Едни колиета с цветя от мен, част от тях подаръци за днес

# 183
  • Бургас
Момичета при нас много вдигнаха дмц конците 1,40лв....ужасни хора!

# 184
  • sof
Pyypi, мога да си представя при тая инфлация за всичко, ама ти си направи устата за отстъпка за количество де...

Аз съм до средата на нищото, понеже не ми хареса как върви бордюра на 2 нишки в 3 плътни реда, много сбутано и се мачкат едно в друго кръстчетата, та смених. Да, ама толкова е гъсто, че трябваше да разшия от рамката, че няма разшиване!; но ще стане с повече търпение.
Скрит текст:

# 185

Навсякъде са вдигнати. А при нас от преди вдигането бяха толкова, сега мисля че са 1,60лв.
Поръчвам онлайн обикновено, когато ми трябват и други неща - панама, ширити.

# 186
Във Варна още есента бяха 1,70-1,80. Сега не ми се мисли колко са.

# 187
  • Бургас
Във Варна още есента бяха 1,70-1,80. Сега не ми се мисли колко са.
Лелеее и аз се оплаквам, чак ме е срам, ми тука значи сме добре!

# 188
аз съм богата като Крез!
за пред половинката моите запаси могат да се обявят за инвестиционни капиталовложения. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 09:29 от st. Dobri

# 189
  • Sofia
аз съм богата като Крез!
за предполовинката моите запаси могат да се обявят за инвестиционни капиталовложения. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Хаха, и аз така. Свекърва ми, майка ми и една приятелка на майка ми ми подариха своите конци, които са им останали. Събрах много, подредих си ги в кутии, но въпреки това все има някой цвят, който да ми липсва.

Иначе в магазин Шехерезада в София (имат и сайт) все още са на 1.20, но пише, че месец март са в ремонт.

А ето и напредъка на ботушките

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 08:32 от semelyna

# 190
много са скоростни тези ботушки. Simple Smile сами ли се шият Wink

# 191
  • Sofia
много са скоростни тези ботушки. Simple Smile сами ли се шият Wink

Ами те се оказаха изключително малък размер. Колкото картичка са. И понеже нямах 14 каунт синьо, а само 16 каунт, става наистина мъничко.

# 192
  • София
аз съм богата като Крез!
за пред половинката моите запаси могат да се обявят за инвестиционни капиталовложения. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Ехаа, зарадвах се, и аз съм богата - имам мнооого големи капиталовлежения. Конци да искаш при мен, лошото е че като ми потрябва нещо все го нямам, но пък иначе много конци, много нещо. Expressionless
Ето и етап от новото начинание:

# 193
листенцата са като изписани. Simple Smile Simple Smile страхотно е новото начинание.
Simple Smile прилича ми на есен. има ли и тиква?

# 194
  • София
Добри - есен е. Тикви няма, но иначе е луда работа - зимата ших лято, а сега, чакайки пролетта - есенен гоблен. Hug

Общи условия

Активация на акаунт