Гобленарски раздумки - тема 148

• 53 759
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Някой купувал ли си е комплектовка на "Чудесная игла"? Току що си взех и отворих моята поръчана, чак ми се уплаши окото - много икономично конци на голям плат, имам чувството, че няма да ми стигнат с много. Така ли са техните - да не стигат? Питам, защото се бях оплаквала веднъж от оригинален "Дименшънс", че един цвят не ми стигна, а от втори ми останаха 3 см конче, и ми казаха, че обичайно им били така, да не стигат.
Аз съм шила комплект на Чудесная игла - останаха ми доста конци... Поне за още 1/2 гоблен

# 106
Явно нещо преценката ми я няма хич. Тъкмо довършвам трамваите. От 99% завършените трамваи ми остават повече конци отколкото имам за новия, а са с еднакъв размер.

# 107
Някой купувал ли си е комплектовка на "Чудесная игла"? Току що си взех и отворих моята поръчана, чак ми се уплаши окото - много икономично конци на голям плат, имам чувството, че няма да ми стигнат с много. Така ли са техните - да не стигат? Питам, защото се бях оплаквала веднъж от оригинален "Дименшънс", че един цвят не ми стигна, а от втори ми останаха 3 см конче, и ми казаха, че обичайно им били така, да не стигат.

Шила съм техни котета и сега завършвам една панда, която скоро ще ви покажа - предостатъчно са конците. Мисля, че не е необходимо да се притесняваш относно това. Приятно бродиране.

# 108
Здравейте.
Дали не е само панамата по-голяма?
Аз имам едни макове, но не съм го отваряла. Дим шия втори, конци имам останали доста. Само на този от един цвят имаше съвсем малко, но дори и от него остава. Доста конци имам още, а съм на финала почти.
Мибобо, играта беше страхотна.
Аз днес малко ших, че съм в къщи, но не много. Ще покажа в четвъртък.
Лека вечер.

# 109
Аз съм шила на Чудесная игла, но ако скоро сте го купували, може да са по намалили конци те вече

# 110
На "Чудесная игла" и на "Дименшънс" ми стигнаха като съм шила, но на последните два "Ланарте"  им купувах допълнително конци. А шия много икономично.

# 111
Момичета търся гоблен Жеравна от Чернева. Да знаете къде го продават? Искам го за подарък на свекървата.

# 112
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Момичета търся гоблен Жеравна от Чернева. Да знаете къде го продават? Искам го за подарък на свекървата.

мисля, че сама си ги продава
https://www.facebook.com/people/%D0%9A%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%BD%D … 29833156/?fref=ts

# 113

мисля, че сама си ги продава
https://www.facebook.com/people/%D0%9A%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%BD%D … 29833156/?fref=ts

Благодаря. И аз и гледах профила, но от 2018 г няма нищо ново. Ще направя опит за връзка.

# 114
  • Пловдив
 Елиана гоблени продава също Жеравна. Изчистен от към единични бодчета. Моят е от нея. Можеш да избираш каунт панама и вид конци. http://www.eleana-gobelins.com/index.php?route=product/product&a … p;product_id=1445

# 115
 Елиана гоблени продава също Жеравна. Изчистен от към единични бодчета. Моят е от нея. Можеш да избираш каунт панама и вид конци. http://www.eleana-gobelins.com/index.php?route=product/product&a … p;product_id=1445

Видях го, но ме озадачи малкия брой цветове. Добра ли е комплектовката и стигат ли цветовете? Свекърва ми ще направи скоро 71 г и затова се двоумя толкова🙂

# 116
  • Пловдив
Vi_To не съм го шила още, но съм шила други неща от Илияна и нямам оплакване. Даже ми е правила пренабор и комплект по мой избор. Само хубави неща мога да кажа за нея.

# 117
  • София
Елиана шила съм "Жеравна" на Чернева преди много години /2007 мисля че беше/. Тогава дори ходих в тях на гости за да си го взема. Тя не признаваше кръстче и аз го ших с бод 1:4. Това ми е последния ушит с този бод, сега бих го направила с кръстче, но тогава го видях у тях ушит, бях силно впечатлена и исках да постигна същия ефект. Но тя беше предвидила и едно шито паспарту, което така и не намерих сили да направя.
Там конците бяха около 200 цвята по спомен. Нямаше смесени цветове.

# 118
Vi_To не съм го шила още, но съм шила други неща от Илияна и нямам оплакване. Даже ми е правила пренабор и комплект по мой избор. Само хубави неща мога да кажа за нея.

Благодаря ти did_tag. Flowers Hibiscus

Елиана шила съм "Жеравна" на Чернева преди много години /2007 мисля че беше/. Тогава дори ходих в тях на гости за да си го взема. Тя не признаваше кръстче и аз го ших с бод 1:4. Това ми е последния ушит с този бод, сега бих го направила с кръстче, но тогава го видях у тях ушит, бях силно впечатлена и исках да постигна същия ефект. Но тя беше предвидила и едно шито паспарту, което така и не намерих сили да направя.
Там конците бяха около 200 цвята по спомен. Нямаше смесени цветове.

Благодаря и на теб teddybearm. След като разгледах сайта на Елиана също се изкушувам да го поръчам с кръстат бод, но пусто свекърва ми не го може:laughing: предлагах и да и покажа, но твърдо отказва. А аз с това малко бебе в следващите n на брой години няма да мога да шия:disappointed:

Момичета имам и друг проблем. През 2021 г. ми преинсталираха пакета на лаптопа /заради отдалечен достъп за работа/. Нашето ИТ ми е махнала PM 4. Сега много от схемите в архива са ми в xsd формат, а не мога да ги отворя. РМ 4 го имах инсталиран още от форума goblenite.org. Сега съм с 10ка. Дайте моля съвет и линк /по възможност/, от където да си изтегля програмата и да мога да боравя със схемите си.

# 119
......

Момичета имам и друг проблем. През 2021 г. ми преинсталираха пакета на лаптопа /заради отдалечен достъп за работа/. Нашето ИТ ми е махнала PM 4. Сега много от схемите в архива са ми в xsd формат, а не мога да ги отворя. РМ 4 го имах инсталиран още от форума goblenite.org. Сега съм с 10ка. Дайте моля съвет и линк /по възможност/, от където да си изтегля програмата и да мога да боравя със схемите си.

Пусках скоро линка на една друга дама, не знам получи ли й се
Ето от тук изтегли и опитай https://disk.yandex.ru/d/j11OS4utJQetS

Общи условия

Активация на акаунт