Естетични процедури за лице и тяло – 44 тема

• 82 188
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
За карбонов пилинг и всички изредени бля бля Холивуд и не знам си какво…..150 лв в коша. Нула ефект при мен.

Алена не е писала как върви взъстановяването, дано всичко е ОК.

# 196
  • в 1001-та нощ
Днес ми е първи ден без оток, хематомчето на едното око се разнася. Не бива да се мокри раната, но тъй като днес  трябва да бъда на едно събитие, се наложи да се боядисам и взема душ, та си опаковах очите с марли лепенки и найлони - като за атомна война. Всичко мина успешно. Раните заздравяват, вчера започна и лек сърбеж. Снимките и видеата са в спойлери, за да не си изкара акъла някой Simple Smile

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 20:23 от bubanka

# 197
  • при Arctic Monkeys
Алена ще се възстанови по- бързо с операция, отколкото аз с моите лазери... Правила съм карбонов пилинг, абсолютно никакъв ефект нямаше при мен.

# 198
Момичета, когато в една област се слага филър и ботокс, кое от двете се слага първо?

# 199
Да споделя и аз последния ми опит - в петък след работа правих PicoGenesis FX във Vderm за премахване на белези от акне. Бях се настроила само на бузите да го правим, но докторката предложи да е на цялото лице, т.к. лазера въздейства и върху фини линии и пори. Съгласих се, защото на челото имам една линия, на която все още не съм се решила да слагам ботокс, и да видим как и дали ще се повлияе от това третиране. Но главната ми цел е заглаждането на белезите по бузите.

За самата процедура - намазаха ме с обезболяващ крем и след 20-тина минути пристъпихме към процедурата. Усещането от лазера е доста неприятно, като боцкане и затопляне, минава се повече пъти върху всяка зона... ами имала съм и доста по-приятни моменти Disappointed RelievedSatisfied След самата процедура лицето е доста червено, направо изглежда като обгоряло. Докторката каза, че това зачервяване може да продължи до седмица, в зависимост от това как се възстановява самият организъм. Процедурата е неаблативна и няма лющене на кожата, въздейства се във вътрешните слоеве, за да се предизвика производството на колаген и регенерацията на кожата. Ще видим резултатите след някоя и друга седмица.
Вече са минали 4 пълни дни след процедурата и лицето почти няма зачервявания. Има само малки зони, които се отличават на цвят и все още се възстановяват. На едната буза имам и лека реакция към лазера, приличаща на обрив със ситни пъпчици, но докторката ме предупреди, че може и да се получи нещо подобно. Ако  много ме дразни, препоръча да го мажа с кортикостероиден крем, ако не - да изтърпя малко и само ще си премине.
Иначе през останалото време се използват само хидратиращи кремове и с хиалуронова киселина. Аз имам и един серум на La roche за хипер чувствителна кожа и мазах до вчера с него - доста добре ми повлия. На следващия ден след процедурата вече може да се слага и грим при необходимост, ако трябва да се показваш пред хора.
Надявам се да има добри резултати Relaxed
Извинявай, колко ти струваше тази процедура?
Аз мисля да я правя за премахване на пигментни петна, дали ще има ефект?

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 15:54 от monii

# 200
Monii, за пигментни петна попитай и за pico sure. Аз го правих наскоро за пигментации и изобщо няма такъв травматичен период на възстановяване като лющене, мехури и прекомерно зачервяване. Същия лазер се ползва и за премахване на татуировки и татуирани вежди.

# 201
Напоследък ежедневно ми излизат публикации от Хил клиник на пациентки с конци. Ами резултатите са доста впечатляващи! Била съм на консултация при тях, после гледах клип за поставяне на конци и се отказах. Към днешна дата отново се колебая, вие какво мислите?

# 202
Monii, за пигментни петна попитай и за pico sure. Аз го правих наскоро за пигментации и изобщо няма такъв травматичен период на възстановяване като лющене, мехури и прекомерно зачервяване. Същия лазер се ползва и за премахване на татуировки и татуирани вежди.
tuali, а има ли ефект, премахна ли ти пигментните петна? И не е ли сега по-опасно, предвид че има повече слънцегреене?

# 203
Все още не е късно да се направи. Аз съм доволна след една процедура, общо просветна и се постегна кожата, март ще направя още една и ще видя по-упоритите петънца дали още ще изсветлеят.

# 204
  • при Arctic Monkeys
Напоследък ежедневно ми излизат публикации от Хил клиник на пациентки с конци. Ами резултатите са доста впечатляващи! Била съм на консултация при тях, после гледах клип за поставяне на конци и се отказах. Към днешна дата отново се колебая, вие какво мислите?
Мисля, че никога не бих си причинила такова нещо.

# 205
Алена, не знам как да ти благодаря за д-р Михайлов! Съжалявам, че по-рано не съм отишла. Просто е невероятен. Само от 1 посещение ме направи поне с 5г по-млада😂 чакам с нетърпение следващия ми час другия месец. Техниките, които използва не съм ги среща никъде, а смея да кажа, че големите клиники и имена съм ги посещавала, но никога не съм била толкова доволна! С две ръце за него, вече и аз ще се доверявам само на него! 🙏🏼

# 206
Жаки, в блога отразявам всичко ден по ден със снимки и видео. Накратко - днес ми е първи ден без оток, хематомчето на едното око се разнася. Не бива да се мокри раната, но тъй като днес  трябва да бъда на едно събитие, се наложи да се боядисам и взема душ, та си опаковах очите с марли лепенки и найлони - като за атомна война. Всичко мина успешно. Раните заздравяват, вчера започна и лек сърбеж. В блога има подробности за всеки ден от операцията. Снимките и видеата са в спойлери, за да не си изкара акъла някой Simple Smile

Под моята публикация в блога има още един разказ от друга дама, която се реши да сподели опита си, но пожела анонимност. Тя споделя за своите консултации при различни лекари и операция при д-р Н. Иванова.

Алена може линк към блога ти?
Ако искаш, пусни ми го на лични...

Намерих го!

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 15:58 от monii

# 207
Аз мисля да я ползвам за премахване на пигментни петна, дали ще има ефект?
[/quote]

На мен ми струваше 600лв за цялото лице. Може да погледнете в ценоразписа на Vderm колко струва вашата процедура. А дали би имало ефект, само доктор може да ви каже. В крайна сметка, не пречи да отидете на консултация преди това. Успех!

# 208
Аз мисля да я ползвам за премахване на пигментни петна, дали ще има ефект?

На мен ми струваше 600лв за цялото лице. Може да погледнете в ценоразписа на Vderm колко струва вашата процедура. А дали би имало ефект, само доктор може да ви каже. В крайна сметка, не пречи да отидете на консултация преди това. Успех!
[/quote]

Благодаря!
То лошото  е, че всички доктори казват, че дадената процедура е перфектна и има ефект, но после се оказва друго...
За това разчитам на тези, които са я правили и са доволни от резултата.

# 209
  • в голямото село
Алена, не знам как да ти благодаря за д-р Михайлов! Съжалявам, че по-рано не съм отишла. Просто е невероятен. Само от 1 посещение ме направи поне с 5г по-млада😂 чакам с нетърпение следващия ми час другия месец. Техниките, които използва не съм ги среща никъде, а смея да кажа, че големите клиники и имена съм ги посещавала, но никога не съм била толкова доволна! С две ръце за него, вече и аз ще се доверявам само на него! 🙏🏼
Аз също обмислям да сменя Дерма акт с Михайлов.  Вие каква процедура правихте?

Общи условия

Активация на акаунт