Естетични процедури за лице и тяло – 44 тема

• 82 246
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Аз от седмица съм редовна с упражненията за лице, ще видим, дали ще има резултат, предполагам поне месец трябва да мине, боря най-вече леко увисване на линията на челюстта. Благодаря JACKLIN за клипчетата. И бих искала да те помоля да ми препоръчаш и йога за тяло за начинаещи, нещо което набързо бих могла да правя сутрин. Може и на лични, да не занимаваме другите Heart

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 21:03 от Марена

# 466
аааа, не, не, не, пишете тук Grinning и аз се интересувам

# 467
аааа, не, не, не, пишете тук Grinning и аз се интересувам
Препоръчвам горещо студията на йога вайб. Приятна атмосфера, чистота на ниво, удобни локации и страхотни практики както за начинаещи така и за напреднали.

# 468
Дами, имам следното питане - преди малко повече от 1 месец си сложих ботокс - в гневна бръчка. Няколко дни след това започнах да получавам двойно виждане и замъглено зрение. Обикновенно се случва към края на деня и то когато прекаля с висенето пред компа. Почти всеки ден се случва. Дали може да има връзка с ботокса или просто си одъртявам?
Благодаря предварително.

# 469
Момичета, аз днес бях на снимане на преди-след от Морфеус.

Споделям снимки, ляво е преди, дясно след.

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 14:39 от KPP

# 470
Красива си и без Морфеус! Наслади се!

# 471
Красива си и без Морфеус! Наслади се!
Много красива.Аз не виждам голяма разлика честно казано.

# 472
Абсолютно!И аз!

# 473
  • в 1001-та нощ
На мен преди повече ми допада. Визията след е по-изпита, липсва живец. Явно процедурата топи - мазнини, филъри или каквото има.

# 474
Алена, има стопени филъри, да.
Дори всички филъри, вкл. този под очите, който 4-та година беше капсулиран, се стопиха.
В момента нямам филъри никъде, освен каквото е останало в устните отпреди 2 години.
Ботоксът също се разгради изцяло.
Мазнини обаче няма стопени никакви.

Лицето ми е по-изпито, заради липсата на филъри (и доста натрупана умора), но в същото време овалът много се стегна. Личи на първата снимка най-много. Има цялостен лифтинг ефект, доста по-стегната кожа и изграден колаген в бузите и областта на jawline. Там и на пипане се уплътни, а и на снимката го забелязах.
Веждите се вдигнаха (нямам никакъв ботокс в челото, а когато ботоксът ми се разгради, веждите ми падат поне 3 см надолу от първата снимка). Аз забелязвам пред огледалото и лифтиране на носа и на връхчето му. На снимките също леко се вижда.
Уви, върху порите ефект няма. Ще видим дали като понатрупа още колаген как ще е.

Моите изводи от процедурата са много положителни. Изцяло съм доволна от резултата. Единствено не отговори на очакванията ми за свиване на порите, но тук ще изчакам още малко.
* Морфеус топи филъри и разгражда ботокс. При мен всичко разгради, но трябва да се отбележи, че аз имах малко останало количество, преди да направя процедурите (може би 1.5 мл в цялото лице) и то престоял повече от година. Не знам как ще е за лица с повече мл филър.
* Мазнини не топи при дълбочината, която правих аз. Вероятно при дълбочина над 2, ще стопи и мазнини.
* Дава цялостно уплътняване и лифтиране на кожата. Дава и обем от изградения колаген.
* Повдига веждите и клепача и ако няма бръчки по челото и пачи крак, спестява необходимостта от ботокс.
* За мен е задължителна процедура, която е основа, преди да се премине към поставяне на филъри.
Защото именно поставянето на филъри на тънка и поотпусната кожа може да даде ефект "питка", заради по-голямото количество филър, което ще е необходимо, за да се лифтира лицето. Тук ще се цели лифтинг, плюс запълване на хлътвания.
Когато кожата е лифтирана и уплътнена, лифтинг не е нужен, а само запълване на хлътвания, за което ще трябва много по-малко количество филър и съответно - без излишни обеми.

Аз смятам да запълня сега моите си проблемни зони, които се виждат и на снимката - хлътването до носа, в областта на назо; съвсем малко под очите, където леко има дупка; в областта на челюстта, от двете страни на устните; и малко над скулата, под слепоочието. Смятам всичко да стане с 1.5 мл. Ботокс няма да слагам засега.
* За мен Морфеус остава задължителна процедура от списъка с годишна поддръжка.

Стискайте палци да си закрепя и кожата сега Simple Smile

Надявам се да съм била полезна с моето преживяване покрай Морфеус и споделянето му с вас.

# 475
Благодаря за споделянето. На мен също снимките преди ми харесват повече. Дори текстурата на кожата е по-добра преди процедурата от колкото след, което ме изненадва определено. Аз за себе си я зачерквам, поне за момента.

# 476
KPP, аз не виждам разлики преди и след, но моето око не е професионално. Млада си, не ти трябват филъри.

# 477
  • при Arctic Monkeys
Момичета млади, пазете си обема на лицата. После ще има да го търсите. За мен първото лице изглежда по- детско, съответно по - младо.

# 478
  • Варна
KPP, знам, че няма да ни послушаш, но освен някоя мезотерапия или бустер чат - пат, а ти каза, че си направила Сайфа сега, друго не ти трябва. Филърите правят обеми и запълват, но това не е поддръжка на кожата, т. е. няма да е по - добре след 10 години, защото 10 поредни си слагала тези продукти, а напротив.
Благодаря за споделеният опит с Морфеус, наистина Heart

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 09:32 от ivka_smile

# 479
Момичета, имам два въпроса.
1/ Реденсити 1 на Теосиал прави ли обем?
2/ Ежедневната йога за лице дали не би отпуснала ботокс и филъри?
Как мислите?

Общи условия

Активация на акаунт