Естетични процедури за лице и тяло – 44 тема

• 82 261
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Намерих това инфо от техния сайт:

https://hillclinic.com/dermalni-filari-za-popalvane-na-brachki-i … ormyane-na-ustni/

Виждам, че имат различни видове.

За устни са май Teosyal и Volbella.

# 421
Не харесвам тези марки, повече не бих си ги сложила на устните.

# 422
А кои са хубави за устни? Можете ли да препоръчате?

# 423
Здравейте, Д-р Михайлов в коя от клиниките н а skin line работи ,център или младост?

# 424
Да, Teosyal Kiss беше.
Не ги разбирам марките, не ми е и работа - затова разчитам на препоръката на доктора. В случая не беше сполучливо и не повторих устни при Ванеска.
След това правих при Каляшева Restylane Kiss и резултата беше много добър и бих казала траен, мина година и въобще нямам нужда да слагам засега.

# 425
А кои са хубави за устни? Можете ли да препоръчате?
Аз слагам Restylane Kysse, от най-меките (и респективно нетрайни) филъри е, но стои естествено и на пипане също е много мек. Теосиал май са по-твърди (и трайни) и с повече вероятност да станат на топчета или да мигрират.
Веднъж, между два Restylane-a слагахме и Belotero (защото от тях има по-малки разфасовки от 1мл, мисля 0. 6мл беше), също е мек и застана добре. Имах малко топче  на едно място от него, но се разнесе за около месец.

# 426
Здравейте,
днес бях при д-р Михайлов, наистина е добър. Била съм на много други места, но толкова компетентен и обстоен преглед не бях имала. При мен положението е трагично, не че не го очаквах. Загубата на обем в скулите ми е голяма и от там цялата ми кожа се свлича, имам бузи булдог, ще има доста работа. Днес първата крачка беше филъри - над веждите и в слепоочията, скулите и в долната част на челюста към ухото. Резултата беше моментален, назото се дръпна, бузите също, погледа ми се поотвори. След месец може би ще имам още филър в челюстта и над веждите. От ботокса челото ми като че ли падна. Препоръчвам доктора, наистина работи ънблок , а не на парче.

# 427
  • в 1001-та нощ
Радвам се, КЪДИ Simple Smile

Здравейте, Д-р Михайлов в коя от клиниките н а skin line работи ,център или младост?

И в двете клиники ходи - в различните дни.

# 428
Maroonka, аз се интересувах от филъри в скули, лице, не устни. Правила ли си тези неща при Ванеска?

# 429
Не знаех че над вежди се слага филър, при мен там е трагично. А имаш ли представа по колко ти сложи общо в слепоочия и над вежди? Ботокс при кого си слагала?

Здравейте,
днес бях при д-р Михайлов, наистина е добър. Била съм на много други места, но толкова компетентен и обстоен преглед не бях имала. При мен положението е трагично, не че не го очаквах. Загубата на обем в скулите ми е голяма и от там цялата ми кожа се свлича, имам бузи булдог, ще има доста работа. Днес първата крачка беше филъри - над веждите и в слепоочията, скулите и в долната част на челюста към ухото. Резултата беше моментален, назото се дръпна, бузите също, погледа ми се поотвори. След месец може би ще имам още филър в челюстта и над веждите. От ботокса челото ми като че ли падна. Препоръчвам доктора, наистина работи ънблок , а не на парче.

# 430
Не знаех че над вежди се слага филър, при мен там е трагично. А имаш ли представа по колко ти сложи общо в слепоочия и над вежди? Ботокс при кого си слагала?

Здравейте,

Може би не се изразих правилно, убождането беше в ъгъла на веждата, по 0,5мл

# 431
Къди, цените как са, скъпо ли е много?
Моя близък човек ще се нуждае от доста филъри и ботокс, на години е и не е полагана своевременна грижа… та не знам финсово ще може да си позволи.
Моли да и препоръчам лекар.
Иска да е професиналист, за да не стаяа за резил на стари години.
При Ванеска цената ще е непосилна.
Каляшева не е мисля че ще е подходяща.
Тъкмо се чудех и ти писа за Михайлов.

# 432
И аз ще помоля КРР за рецептата за косопада Hug
Благодаря!

# 433
  • Варна
Дерма акт с live в момента.

# 434
Дерма акт с live в момента.
Къди, цените как са, скъпо ли е много?
Моя близък човек ще се нуждае от доста филъри и ботокс, на години е и не е полагана своевременна грижа… та не знам финсово ще може да си позволи.
Моли да и препоръчам лекар.
Иска да е професиналист, за да не стаяа за резил на стари години.
При Ванеска цената ще е непосилна.
Каляшева не е мисля че ще е подходяща.
Тъкмо се чудех и ти писа за Михайлов.
[/quote

Ами не е евтино, 5 филтъра по 1мл, 2400лв., но като се замислиш филърите са горе долу по толкова. А и от филър до филър има разлика знаеш. Инфлацията върви с бясна скорост и реших възможно най-бързо да действам, че знае ли човек другият месец тази сума може да ти стигне за каса олио 😂

Последна редакция: ср, 09 мар 2022, 20:40 от КЪДИ

Общи условия

Активация на акаунт