Естетични процедури за лице и тяло – 44 тема

• 82 254
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
  • I want it all and I want it now.
Фильри и ботокс за човек на вьзраст, който не е полага грижи не мисля, че ще свьрши работа. Само ще си даде парите.

# 436
  • при Arctic Monkeys
Имам приятелка, която полага неимоверни грижи и е като хармоника. С грижи, или по малко, времето си тиктака. Филърите и ботокс няма да навредят на визията, напротив, стига да са качествени и поставени с разум.

# 437
Момичета, давам "рецептата", от която на мен ми спря ковид косопадъг и взе да ми расте бебешки бретон.

Пия тези витамини- https://remedium.bg/gnc-women-s-ultra-mega-ultra-mega-multivitam … ozhdavane-12735/p , като са повече като добавка. Не са чак толкова добри и докато пиех само тях, нямаше никакъв ефект.

Слагам тези ампули, след всяко измиване на косата. Разтривам до загряване на скалпа, после трябва да се усети пощипване. Два пъти в седмицата ексфолирам скалпа с ексфолиант за скалп. Една ампула ползвам на два пъти. https://angelcosmetics.bg/product/3891/ampuli-protiv-kosopad-bes … R0FRoCP94QAvD_BwE

Шампоан Revalid.

И най-вече ефектът дойде от Biotin 5000 mg.

Сега търся как да си оправя екстремните нима на дехидратация на кожата. Геритамин и онези витамини нищо не правят. Мисля за ви послушам и да започна с колаген и хиалуронова киселина. Четох добри отзиви за колагена на Допелхерц. Дали имате отзиви от него.
Мисля да изследвам витамини и хормони. Според мен имам дефицит на някой витамин и затова кожата ми не усвоява никакъв хидратиращ продукт. Като изгоряла от слънцето е вече 4 месеца...
След Морфеус малко се подобри положението, но пак не е моята кожа.

Иначе, взех си пакет криолиполиза и Vella в Нирвана. Ще боря паласки, корем и бричове. Вчера така ме разчертаха на консултацията. Отидох само за корем, а едни измервания паднаха. Никога не съм мислила, че имам паласки. Ясно е че и пари искат да ми вземат, но офертата е добра и затова реших да правя трите зони.

Относно 60-годишни дами, с големи отпускания на кожата. Не правете филъри. Ще стане гротеска. В такива случаи само скалпел. Конците според мен ще дадат ефект за месец-два и после нищо. То затова е и важно поддръжката да започне отрано, за да може да се остарява без кой знае какви отпускания. Иначе на 45-50 тепърва филъри - тогава стават ефектите питка и други гротески.

# 438
….. Иначе на 45-50 тепърва филъри - тогава стават ефектите питка и други гротески.
Да започнеш с филъри на 45 ми е много по нормално от това да започнеш с тях на 25-30 и съвсем не е фатално късно.
Имам позната, която миналата година на 55 и моделираха изцяло лицето с филъри ( за пръв път слага) Ами резултата беше невероятен. Сложи Радиес ако не се лъжа, или някой от другите не хиалуронови филъри, които не създават обем и не ставаш питка.

# 439
Имам позната, която миналата година на 55 и моделираха изцяло лицето с филъри ( за пръв път слага) Ами резултата беше невероятен. Сложи Радиес ако не се лъжа, или някой от другите не хиалуронови филъри, които не създават обем и не ставаш питка.
Къде поставят такива филъри да попитам?
То и Елансе е нехиалуронов, но ми направи бузки. Още не мога да преценя дали така ми е по-добре, въпреки че бръчките ми се опнаха. Имам чувството, че не съм аз. Grinning

Иначе и аз като JACKLIN* рекох да правя квот ще правя преди инфлацията да ми е изяла парите, стига съм се чудила. Grinning

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 08:46 от Olele2

# 440
Ааа, не съм аз, Олеле:) Аз съм тая с йогата 😅😅🤪🤪 Нищо не правя засега, ще запестяам напарво за лифтинг 😅😅🤪🤪🤪
И дотогава чакам вълшебна апаратна процедура да измислят.
Филъри ще сложа след 45 вероятно, ако/ като загубя обем и имам отпускане серизно.
Засега не мисля че ми е належащо.

# 441
Тези, които заприличват на питки от филъри са доста над 45-50 годишни. Голяма част от жените на 45 изглеждат много добре, дори без никакви филъри и корекции.

# 442
Olele не съм в България и за това не пиша при кого е слаган филъра. Сега я питах, точно Еланс е слагала, тя е с малко лице и много тънка кожа. Няма бузи след филъра, нито някакви обеми, просто кожата изглежда по плътна и лицето е доста лифтирано

# 443
Сетих се за Ники и нейната приятелка, дали чете да сподели как се чувства след операцията при др. Таук.

# 444
Аз през май ще стана на 49г., никога не съм харесвала кръгли бузести лица и затова до този момент съм била много пестелива с филърите. След вчера обаче от лицето ми паднаха поне 5г., изобщо не мога да кажа, че имам бузи или че съм като месечина, дори като се гледам лицето ми може да понесе и още, явно годините са ме стопили. За протокола искам да кажа, че не съм от фините дами или от тези тип "скумрия", по-скоро обратно имам какво да свалям, уви не от лицето.

# 445
Olele не съм в България и за това не пиша при кого е слаган филъра. Сега я питах, точно Еланс е слагала, тя е с малко лице и много тънка кожа. Няма бузи след филъра, нито някакви обеми, просто кожата изглежда по плътна и лицето е доста лифтирано
Не знам. То при мен още подуването не е минало напълно. Докторката каза, че 5-6 дена ще имам подуване, но после трябва да мине. Иначе моето лице беше доста изпито и слабо преди филърите, сега е с по-ученически обем, не знам как да го нарека, като на дете овал един такъв, но съм свикнала да се гледам с изпито лице и още не мога да си свикна. Приятелят ми, обаче, който е против процедури, операции и подобни, не му бях казала, че ще слагам филъри, за да не ми дудне, но като ме видя, одобри интервенцията. Може и да го е шубе да каже нещо лошо де, хахаха. Иначе и докторката го похвали тоя филър, че бил най-добрият, ама това им е работата да си хвалят стоката. Simple Smile
Иначе имам чувството, че филърът свали 15 год от лицето ми, но все пак още не мога да свикна като се гледам в огледалото.
То така беше и миналата година като сложих под очите, първата седмица не можех да се възприема. Сега като си гледам снимките преди и след това, ми се струва най-доброто нещо, което съм правила за себе си. Все едно съм починала и съм се наспала.

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 09:54 от Olele2

# 446
Сигурно има оток, ще де променят нещата.

# 447
Да препоръчате нещо инжекционно за шията,от което наистина сте видели полза? Щото на апаратните процедури сякаш много нямам вяра вече.

# 448
  • при Arctic Monkeys
Аз, въпреки търсенето на алтернатива на ботокса и ненамирайки такава, сложих малко на чело. Емиии, друго си е! Животът е твърде кратък, за да се гледаме с бръчки и увиснали клепачи! 

# 449
И аз днес сложих ботокс на цяло лице, реално като ме отпусне ще мога да дам адекватен отзив. Във вдерм ми го поставиха. Имам едно увисване встрани от устните и преди бяхме коментирали по какъв начин се третира това и един от вариантите беше съвсем малко филър на няколко точки. По принцип не искам излишни филъри, обаче реших да поискам да ми го направят това. Само че, като си споделих желанието двамата лекари, които бяха при мен ме отрязаха 😅, та останах без филър.

Общи условия

Активация на акаунт