Естетични процедури за лице и тяло – 44 тема

• 82 215
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
КРР, страхотна си! От нищо нямаш нужда, красотата е в това да си млад и изглеждаш естествено. Задръж още 10 години поне и тогава почни да мислиш за антиейдж.

# 481
  • при Arctic Monkeys
Момичета, имам два въпроса.
1/ Реденсити 1 на Теосиал прави ли обем?
2/ Ежедневната йога за лице дали не би отпуснала ботокс и филъри?
Как мислите?
При мен не прави обем. Лошото е, че и освежаване нямаше особено, бързо изчезна ефектът този път.
Не мисля , че йогата ще попречи на филърите, не забелязвам такова нещо, но аз и не съм особено редовна.🙁

# 482
Момичета, имам два въпроса.
1/ Реденсити 1 на Теосиал прави ли обем?
2/ Ежедневната йога за лице дали не би отпуснала ботокс и филъри?
Как мислите?
Според мен да.Ще де разградят по-бързо по пътя на логиката.

# 483
КРР, аз виждам голяма разлика преди/след, харесва ми.
Само тая голяма болка не бих си я причинила, от упойки пък ме е страх, единствено крем позволявам.
Това е Причината да отлагам конци, това ще ме спре и при Морфеус.

# 484
  • в 1001-та нощ
На мен ми прави впечатление, че при новите процедури посоката е именно - по-голям ефект, но с по-малко травма и по-бърз възстановителен период. Тази процедура, която правих последно се води неаблативен фраксел, обаче е доста подобна на Venus Viva и CO2 лазер. Точките са адски миниатюрни,  случайно ги видях на 4-5 ден и то много отблизо, докато при Venus Viva и CO2  се виждат с просто око.

Морфеуса явно е подобен на Агнес.

# 485
А защо снимките са с грим, не би ли било по-добре да са без? Миглите и червилото допълнително дават друга представа.

Вижда се минимална разлика и най-вече в оформянето на jawline и стопявянето на обема по лицето.
Нищо повече конкретно не забелязвам аз.

Не виждам и повдигане на вежди, ти имаш много натурални вежди, явно са според последните тенденции (рошави и с неправилна форма), та не виждам как морфеус е повлиял върху тях, така че да е равно на ботокс в тази зона.

Сега като гледам снимките, ами то на последните две не са ти снимали цялото чело, самото сравнение преди/след изобщо не е възможно, предвид че се набляга на близкия план, а нали идеята е да се види ефект в далечен.

Още по-малко пък по върха на носа, Rolling Eyes

За 1000 лв+ и такъв (д)ефект , не благодаря.

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 14:13 от alethea

# 486
Момичета млади, пазете си обема на лицата. После ще има да го търсите. За мен първото лице изглежда по- детско, съответно по - младо.

Пак казвам - първото лице е с филъри. Второто е без никакви филъри.
Понеже никой не ми вярва, че на 30 г имам загуба на обем и нужда от филъри, за да се запълни - видяхте нагледно Simple Smile

malika, има се болка, но за ефекта си заслужава. Иначе правят и местна упойка и нищо не усещаш.

alethea снимките са от еднаква отдалеченост, zoom-нахме, за да снимам с телефона. Червило нямам, модерни вежди нямам, това са естествените ми вежди.
На първата снимка имам ботокс, както писах. На втората снимка нямам никакъв ботокс. Ако не беше Морфеус, веждите ми щяха да са с 3 см надолу.
 Повдигане на носа имам.

С това приключвам темата за Морфеус, че май започва да се разбира като реклама. Мислех, че целта на темата е да споделяме лични впечатления, с цел полезност, но явно съм се объркала.
Поздрави!

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 14:48 от KPP

# 487
  • при Arctic Monkeys
Мене ако питаш нямаш нужда от никаква агресия по лицето. Хидратация, масаж, почистване и добра козметика. Мислите ли, че кожата не помни всички боденета, горене и пр. третиране? Цялата съм в капиляри, най вече на местата където е бодено. Ти си светла, бяла, пази си лицето от травмиращи неща.

# 488
Здравейте. Някой има ли впечатления от лазерна липосукция, а дори и опит? Наистина ли ефектът е като на другата? И не трябвало упойка? Всичко по темата ме вълнува, чак вчера разбрах, че има такова нещо с лазер, а отдавна съм решила да си правя по принцип.

# 489
  • София
Момичета, моля са споделите вашите отзиви за лазер picosure - има ли наистина ефект за изчистване на пигментни петна, след колко процедури и на какъв интервал сте правили, кога дойде резултата, има ли нужда от възстановяване непосредствено след процедурата, има ли някакви негативни последствия и като цяло доволни ли сте?  Дерматоложката, която посещавам ми го препоръча, но т.к. цената не е ниска, искам да чуя и вашите мнения. Благодаря!

# 490
KPP, много си хубава. Каквото е слагано в лицето ти, е много естествено и хубаво. За филтрите имам предвид. При коя лекарка слагаш филъри и бустъри?

# 491
Благодаря!
Ходя в Дерма акт, основно при д-р Хаджийска.

Току що си взех един колаген https://www.swedishcollagen.bg/riben-kolagen-deluxe-12-500-mg-s- … 75-mg-500-ml.html
Формулата му е доста добра и е рибен. Цената също е добра. Обаче в аптеката казаха, че е нов, няма и много инфо за него.
Дали ви е познат?

# 492
аз съм чела, че рибния колаген е по добър за кожата, докато телешкия е за костите предимно
Пиши, като видиш ефект Simple Smile

# 493
Някой да е слагал мезо конци на корем? И ако да, има ли ефект?

# 494
Момичета, моля са споделите вашите отзиви за лазер picosure - има ли наистина ефект за изчистване на пигментни петна, след колко процедури и на какъв интервал сте правили, кога дойде резултата, има ли нужда от възстановяване непосредствено след процедурата, има ли някакви негативни последствия и като цяло доволни ли сте?  Дерматоложката, която посещавам ми го препоръча, но т.к. цената не е ниска, искам да чуя и вашите мнения. Благодаря!
И мен ме интересува този лазер за премахване на пигментация. И дали може да се прилага през пролетта и лятото.

Общи условия

Активация на акаунт