Естетични процедури за лице и тяло – 44 тема

• 82 171
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • в 1001-та нощ
На трите снимки "След 2мл(разпределени през 2-3-4-5-6 месеца, последно ноември)" - най-много ми харесва Simple Smile

# 571
Ето моите устни , когато преди години за първи път поставих филър в тях се наложи два или три месеца да се слага по 1мл . И филъра се резорбираше за по - малко от месец , постепенно се получи насищане и сега веднъж годишно повдигам ъгълчетата и лек рефреш в ляво ( пушачка съм ) , идеята ми е да се върне и запази формата им от младите ми години .

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 09:14 от nkv_sz

# 572
На трите снимки "След 2мл(разпределени през 2-3-4-5-6 месеца, последно ноември)" - най-много ми харесва Simple Smile
И на мен. Обаче спаднаха, та януари пак отидох. Тази последната снимка даже дали не беше точно от деня на слагането през януари...Почва сякаш вече да се задържа повече филъра, но ето- това чак след 5 бодения по 0.5-0.6мл. Но предпочитам така, отколкото наведнъж много и после да не мога да се гледам, особено ако не застане и добре 😄

# 573
Здравейте момичета,
Най-накрая се реших и аз да предприема нещо за себе си, но много се колебая на кой Д-р да се спра. Моля ви за мнение за Д-р Присадашка( мисля, че е собственичка на новата Дерма Акт инфинити) или Д-р Мария Хаджийска.
Насочила съм се към ботукс и филъри, но не мога да избере при коя от двете. Предварително благодаря.

# 574
  • София
Момичета, много са ви хубави устните.❤
ДХЗ, след saypha филърът доволна ли беше от резултата, имаше ли топчета? Чудя се следващия път дали да не опитам с него, т.к е по-твърд и се надявам, че ще се задържи по-дълго, но много ме е страх от топчета или мигриране.

# 575
Момичета, много са ви хубави устните.❤
ДХЗ, след saypha филърът доволна ли беше от резултата, имаше ли топчета? Чудя се следващия път дали да не опитам с него, т.к е по-твърд и се надявам, че ще се задържи по-дълго, но много ме е страх от топчета или мигриране.
Не, много хубави ми се получиха.Шест мои приятелки слагаха същия, чудесен резултат, никоя не е имала топчета.

# 576
Чилингирова ми в казвала че слага сайфa в устни  и се получава добре.
Между Присадашка и Хаджийска съм зa втората -беше ми по-симпатична като отношение, харесвам супер много и Клакова.

# 577
a.l.e.n.a. , имаш страхотна шия и под брадичка, каква е тайната, липса на мазнини ли?

# 578
  • в 1001-та нощ
Според мен това, че близо 20 години не съм спирала да спортувам има огромно значение - подобно на фейс йогата и тук доста движения включват мускулатурата на шията и лицето, и това е регулярно - да кажем всеки ден или през ден в продължение на много години. Дава си отражение, тонусът е различен. Факт е и че нямам и почти никакви мазнини, които да натежават и провисват. Специално за шия не съм правила процедури. То започва да идва времето да се грижа, но спортът и регулярната физическа активност си казват думата.

# 579
Здравейте, момичета. По принцип от години имам лекар, при който ходя за поставяне на филъри и ботокс и като цяло съм доволна, но мисля, че може и малко по-добре да бъде в някои отношения, а и ми се искаше и друг поглед върху моето лице. Отидох при д-р Михайлов за консултация. Моята най-проблемна област си личи веднага и той върху нея ми предложи да действаме. Това е темпоралната зона (слепоочията). Там досега винаги съм била правена с канюла и много мек филър Волифт, от който след месец почти няма и следа. Освен това се поставя повърхностно и доста често мигрира под края на веждите във вид на топче, което изчезва след известно време. Д-р Михайлов каза, че там ще постави твърд филър, Ултра дийп, дълбоко и с игла. Обаче аз съм много страхлива, знам, че е опасна зона, а и хич не търпя на болка. Има ли някоя от вас, на която и е било работено там по този начин? Какво е усещането? Имали ли сте усложнения?

# 580
  • в 1001-та нощ
Аз имам поставян, изобщо не помня да ме е боляло или нещо особено.

# 581
  • Бургас
Здравейте хубавици, от месец ходя при Ива Стоилова във Варна за мезотерапия на коса. При последното посещение ми предложи да направим неоперативна блефаропластика с апарат Алма Хибрид. Някой правил ли е това при нея, и имате ли мнение за този апарат? определено имам нужда от освежаване на зоната, но не съм сигурна, че точно това е мястото където да го направя. Миналото лято ходих при нея за заличаване на белег от операция - направи ми няколко мезотерапии с Гуна, ефекта беше напълно нулев. От сегашните процедури още не виждам да има ефект, но и при косата сякаш трябва повече време за да е видим.

# 582
Днес се осмелих и си записах час при доктор Михайлов. Колебаех се между него и Присадашка. Стискайте палци ..... Blush

# 583
Дамите, които слагат филър в устните, след колко време се разгради и ходихте на втора процедура?
Ааа, по закона на Мърфи - като си ги харесаш - за около месец, два най-много. Като не се харесаш - две години поне 😄

# 584
Ето и при мен хронология с устните

Скрит текст:
Това Са моите естествени

Това е веднага след поставяне на 1мл Теосиал кис

Това е няколко месеца след поставянеъо, не съм доволна защото се рАзля по устните.

Изчаках три години и през 2020г сложих 1 мл Жуведерм
Юни 2020

Веднага след Жуведерм

Септември 2020

Септември 2021г сложих 0.6 мл а Филорга

И сега

Общи условия

Активация на акаунт