Естетични процедури за лице и тяло – 44 тема

• 80 214
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
alethea имате красиви естестественни устни , ще пусна тези снимки на вашите снимки които ми харесват

Ще ги изтрия

# 586
Здравейте,
някой може ли да сподели мнение за NuEra face lift.

# 587
Аз пак като свекърва- Алтеа, имаш си страхотни устни! И си толквоа красива! Не ти трябва нищо в устни, на някои от снимките сякаш имаш бучки, като неравни са устните,  така ли е?

Чудесен резулатат на Ванеска, много естествено:

# 588
И на мен естествените най-много ми допаднаха.

# 589
Здравейте момичета,

Една бърза консултация. Преди 1г и 2м си сложих филъри около устата и на скулите. Сега си мислех, че е време да ги подновявам, но дефакто особено около устата още си държат. Не мога да преценя дали на скулите са се стопили и въобще трябва ли нещо да пипам или да изчкам.

Ето снимка от преди филърите и 1 час след като бяха сложени. Отделната снимка е от сега.

Благодаря ви 🤗

# 590
  • в 1001-та нощ
Тези зони, които съм оградила в кръгче - на мен ми изглеждат най-зле.  Там често има загуба на плътност, тургорът е лош. Може да се постави малко филър с канюла в зоната, където са елипсите или Радиес. Идеята е да се уплътни кожата, за да не е отпусната мембрана, а опънато барабанче и да се стимулира производствоот на колаген. Може и PRF на цяло лице.

Разбира се - лекар на живо може най-добре да прецени и да предложи според инструментарума, който ползва.

От процедурите - аз правих наскоро неаблативен фраксел. Не топи филърите, полира кожата и стимулира производството на колаген. Цялостно ще подобри състоянието на кожата, но там в тези зони се иска още малко.  Тази процедура може да се съчетае и с PRP.

# 591
Alеna, много благодаря за изчерпателния отговор!!

Дано успея да направя тези неща наведнъж , защото живея в чужбина и там тия процедури не са ми по джоба.
Ще идвам за малко след месец и си взех час за моята док тука ( Др Валянова), но не мога дори на проверка да се върна след там 10 дена

# 592
  • в 1001-та нощ
Не е нужно да се правят много неща. Каквото успееш за 1 посещение - ще е от полза Simple Smile

# 593
Момичета, къде във Варна се работи с необлативен фраксел и имате ли опит с клиника и специалист от града?

# 594
  • при Arctic Monkeys

Това са моите устни, правила съм преди време само горна, виждам сега, че има неравности, трябва да се попълнят. И моите белези от yag лазер, като точно там на лицето ми нямаше нищо. Защо е дълбано и изгорено, не мога да кажа, както и лекарката, която ме нареди. Капилярите/розацея около устните също са по - изразени след третирането. Изобщо, чудна работа.

# 595
karmakoma, имам спомени че си над 40 или греша? Изглеждаш като момиченце!

# 596
  • при Arctic Monkeys
Ах, тази година чуквам 47, живот и здраве😄

# 597
Еми браво, направо невероятно 👍!
Ах, тази година чуквам 47, живот и здраве😄

# 598
Здравейте, знам че едва ли ще получа положителен отговор ,но пък да пробвам -тъмни кръгове  има ли процедура ,която да даде някакъв ефект дори и минимален ?
Края на декември сложих ботокс на челото  ,който вече отпуска ,но четейки ви отдавна съм спокойна ,че е нормално първите слагания да е така .

# 599
Карма, изобщо не мога да ти ги дам. В назото имаш ли нещо? При мен назолабиалните най- много ме състаряват.
Изобщо не са ти изразени.

Общи условия

Активация на акаунт