Естетични процедури за лице и тяло – 44 тема

• 80 191
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
За тъмни кръгове- върни се няколко страници, където питах същото и Алена се включи с много подробно инфо.

# 601
  • при Arctic Monkeys
Имам филъри в назо, да. Малко в скули и в ъглите на челюстта.

# 602
  • в 1001-та нощ
За тъмни кръгове- върни се няколко страници, където питах същото и Алена се включи с много подробно инфо.

Simple Smile Подготвям един още по-обстоен текст и по-късно днес или утре - ще го пусна Simple Smile

# 603
alethea имате красиви естестественни устни , ще пусна тези снимки на вашите снимки които ми харесват
Скрит текст:

Ще ги изтрия

Благодаря и на мен ми харесваха много веднага след поставянето на Теосиал, обаче не ми допаднаха бучките и разливането по устните след няколко месеца.

Колебая се каква да бъде следващата марка, искам само хидратация, а не напомпване на патешки устя.
Animal Hatched Chick

И на мен естествените най-много ми допаднаха.

Благодаря, красива, Flowers Cherry Blossom , исках само оформяне, а не крайно изменение на формата .....

Жаки, благодаря и на теб прекрасна,, Flowers Hibiscus Да, правилно забелязваш, неравностите се появиха след Теосиал-а. Затова и изчаках три години, (поставих го 2017х.) , Не исках да го разграждам с ензим.

# 604
От каков се получават бучките,,казват ли лекарите? Има ли техника за избягването им?
Защото при теб категорично не е от прекаляване с количеството.

# 605
  • в 1001-та нощ
Обичайно е при повърхностно поставяне.

alethea, Juvederm Volift ще ти даде това, което искаш - худратация и пихкавост, без напрежение в устните. След Теосиал - аз имах напрежение в устните около месец - не можех да ги прехапя и си бяха "напращяли" - мъжът ми разбираше веднага, докато с Волифт - напротив - щом и той не забелязваше. Много естествен резултат. Разбира се, вероятно има значение и кой поставя продукта.

# 606
Момичета, имам нужда от регенериране на кожата и цялостен лифтинг.Мога ли да постигна това с плазмотерапия, чудя се дали няма да увисне кожата още повече след нея?Отпуска ли ботокс, филъри?

# 607
  • в 1001-та нощ
Няма да увисне, но по-скоро няма да има wow ефект. Това е тип грижа за кожата - за уплътняване на кожата отвътре. Няма да има лифтиране, повдигане, както е при точков лифтинг, конци, оперативен лифтинг.

Също са необходими няколко процедури и ако ще правиш с тази цел - по-добре PRF, защото е с ефекта на точков лифтинг, но без да вкарваш чуждо тяло, т.е. външни субстанции - изцяло е с твоя тъкан - плазма и фибрин. В комбинация се получава гелообразно в-во, което се втвърдяа след инжектиране и до няколко месеца се резорбира напълно.

# 608
Благодаря ти, Аленка!
Мисля, че нямам нужда от уплътняване на кожата, по-скоро ме притеснява увисването.Може би този вариант на PRF ще е по-удачен за мен.Ще коментирам в петък с док и ще помисля.

# 609
Здравейте, някоя да е правила мезотерапия RRS на околоочен контур в клиниката на др. Денкова? Търся и отзиви за лекар в клиниката ѝ на Симеоновско шосе, от когото сте доволни. Като цена тази процедура при Денкова е по-евтина сравнено с другите добри клиники, което малко ме учудва, предвид че казват че при Денкова е по-скъпо, та сега се чудя къде да ида.

Основното ми притеснение за
околочния контур е фините бръчици, които се появиха, стоят леко като мрежа под окото. Вие от какви процедура в тази посока сте доволни? Мерси!

# 610
  • в 1001-та нощ
Здравейте, някоя да е правила мезотерапия RRS на околоочен контур в клиниката на др. Денкова? Търся и отзиви за лекар в клиниката ѝ на Симеоновско шосе, от когото сте доволни. Като цена тази процедура при Денкова е по-евтина сравнено с другите добри клиники, което малко ме учудва, предвид че казват че при Денкова е по-скъпо, та сега се чудя къде да ида.

Основното ми притеснение за
околочния контур е фините бръчици, които се появиха, стоят леко като мрежа под окото. Вие от какви процедура в тази посока сте доволни? Мерси!

За под очите от апаратните - Plasma BT. От инжекционните PRF + мезо с канюла.

# 611
Радиочеснотен лифтинг за лице може ли да стопи филърите?

# 612
  • в 1001-та нощ
100% топи филърите. Но има филъри, които с времето стават, като пластмаса в лицето - искаме да ги ликвидираме, но не става така.

# 613
Може ли да направим списък на пластамсовите филъри.
И да се въздържаме и пазим от тях

# 614
  • в 1001-та нощ
Juvederm и Revolax се топят и не стават на пластмаса - поне в моето лице.

Общи условия

Активация на акаунт