Естетични процедури за лице и тяло – 44 тема

• 80 187
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • при Arctic Monkeys
Ехаа, направо нямам думи

# 616
Уау, шията! И всичко, браво! Колко ли струва тази процедура при Ильо?

# 617
  • при Arctic Monkeys
5400 и 8800 евро са цените на сайта, този според мен е втория вид. Ами, струва си.

# 618
Тази жена за къде се гласи с тази промяна на нейните години? Разбирам да се поддържа постоянно и да надгражда, но от снимката  изглежда така, сякаш за първи път прави нещо.

# 619
Тази жена за къде се гласи с тази промяна на нейните години? Разбирам да се поддържа постоянно и да надгражда, но от снимката  изглежда така, сякаш за първи път прави нещо.
Няма лошо, не се знае и ние какво ще мислим на тези години. Когато бях на 20, тези на 40 ми се виждаха, почти с едият крак в гроба, ама сега друго мисля 😊
Наистина прекрасен резултат! За 4ти ден след операцията, изгледа много по добре, от колкото си го представях

# 620
Разбира се, че няма лошо.

# 621
Разбира се, че няма лошо.

Мари, може да се омъжва , 70 са новите 60:)
Щом има млад дух и мерак да излежда по- добре, няма лошо, може чак сега да е имала възможност за операция, кой знае. По приемам на 70 корекции, отколкото “ да започнеш е подръжките” на 25.

# 622
Може сега да е имала финанси жената за такъв вид разкрасяване.Има суетни жени, които до края на живота си остават такива.

# 623
Да, това ми беше и на мен логиката, че ако е била суетна до сега би я свършила тази работа преди доста години. Но сте прави, може днес да има финансовата възможност.

# 624
Добре е решила жената и добре се е получило. Много добре дори. Никога не е късно да се погрижиш за себе си.

# 625
Лифтинга на жената е уникално добре направен, ако няма кореции по снимките.

Не мога да разбера това мислене , че на тия години за къде се краси..  инересно на каква възраст смятате, че жените трябва да се откажат от себе си и да чакат да умрат.

С много голямо уважение към дамите в чата и аз не харесвам някои тип корекции, но тук не сме дошли да даваме акъл кой какво да си прави, а да споделяме опит и дадем съвети само на тези, които са го поискали Simple Smile

Едит. Сега обърнах внимание че го е правил Стоянов. ДА, той е моето гуру.  Просто е най-добрият в БГ и всичко негово е произведение на изкувството ..

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 17:15 от Eli..........

# 626
Не мога да разбера това мислене , че на тия години за къде се краси.. 
Aко визираш моя пост, май не си разбрала питането ми.

# 627
Не мога да разбера това мислене , че на тия години за къде се краси.. 
Aко визираш моя пост, май не си разбрала питането ми.

Да, не го разбирам. Защо въобще става на въпрос възрастта на жената.
Сега е решила, че иска да е млада и красива, сега го е направила.

Аз бях абсолютно против оперираните гърди, можеби защото си имах хубави и големи мои и се скандализирах с големите очевидно неестестени направени на разни жени.

Когато се реших да се оперирам ,го направих с много събрана информация, защото имах много нужда и защото бях намерила визията, която искам и хирурга, който да я направи.
За къде се крася с мъж и две деца... миии за себе си. Първо за себе си! И се обожавам 🙃

# 628
Личната ти история няма нищо общо с това, което аз питам. Едва ли тази жена е чакала и събирала инфо докато стане на 70 години, за да се оперира и подмлади. И да, наистина не си разбрала моя въпрос.

# 629
Мерси, това води пбаче и до следващ въпрос - да има сред вас правили мезо на околоочен контур с канюла и най-вече при кой лекар? Останахте ли доволни?

Основното ми притеснение за
околочния контур е фините бръчици, които се появиха, стоят леко като мрежа под окото. Вие от какви процедура в тази посока сте доволни? Мерси!

За под очите от апаратните - Plasma BT. От инжекционните PRF + мезо с канюла.

Общи условия

Активация на акаунт