Смешки от форума 38

• 86 977
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
машалла!
Simple Smile не знам коя е съфорумката, но ловко е замаскиралла древно пожелание.

# 511
Този пост е написан с помощта на футуристична версия на българския език. Същата е в корелация с традиционния български език, но в нея са имплементирани някои думи от чуждите езици. В общи линии става дума за ерзац пионерство в сферата на лингвистиката, нещо като уонаби иновация в условия на ограничена креативност и безкраен ентусиазъм, където ентусиазмът безапелационно надделява над лимитациите.
Благодаря. С твоя пост се почувствах пак на 16 г., 10 клас в час по литература. Хвала на такова творчество.
Иначе ми омръзнаха англицизмите, които младото поколение използва, за да замества тай-обикновени български думи и изрази.

# 512
  • Deutschland/HE
машалла!
Simple Smile не знам коя е съфорумката, но ловко е замаскиралла древно пожелание.

Добри, от политическите теми е и е за Путин Simple Smile
Добре и се е получоло, както и коментара на Странна птица Simple Smile

# 513
  • Шотландия
От темата "Жена в паралелна връзка"
Цитат
Във форума отдавна се знае, че зли любовници прелъстяват, омагьосват и изнасилват невинни и нищо неподозиращи съпрузи и съпруги. Grinning Естествено, че любовникът пет години се е възползвал от нея, а тя милата е сваляла гащи, за да върви разговорът.
Sunglasses
Цитат
Един за точката Джи, а другия за точката Гъ.
Което автоматично не се брои за изневяра.
Sunglasses
Цитат
Аз мисля, че ако той твърдо е решил да си затвори очите, това и ще направи.
В крайна сметка жената е само "малко ползвана", не е чак нещо амортизирана, ай ся.
И отговор:
Цитат
Е то не е обувка да се скъса, а и с малкия инструмент на любовника амортизацията е незначителна. Като може да си я гледа, лошо няма.
Има и още Grinning

# 514
Мила, добре, че каза. Хубаво се посмях. Бях я зарязала тази тема, че много скука, но са избухнали.
Според вас, дали авторът и неговата съветничка са едно и също лице?

# 515
Цитат
Като питате за зодията какво аджеба разбирате. Нищо. "Моя е такава зодия и е много хубав, пък твоя е дърво от онея най-кривите".
Аз след хиляди безсънни нощи размишления стигнах до извода, че е важно по кое време на денонощието се е родил един мъж. Например, най-пекани са тея дето са се родили след обяд. Оставили са майка си да се наспи и като съмнало тръгнали да излизат.
Ама такива - в два часа посред нощ и той решил сега да ми се ражда. Абе тиквеник, хората спят, родилки, доктори, медицински сестри, баща му дето цял ден бил на трактора спи, той шемета се засилил да излиза и да се нахака на майка си на бюста. И най загубени са тея дето са петък срещу събота или събота срещу неделя. Целия свят трбва да се върти около тях.
Затуй, никакви зодии, никакви асцеденти. Първия въпрос трябва да е "В колко часа си се родил". И картината ви е ясна.

Joy Joy Joy

Ама прав е човека.

# 516
Добре, че е Абуто да я има тази тема Joy

# 517
  • Велики Преслав
Ох, че ми отлекна. Аз съм роден вторник срещу сряда 🤣🤣🤣.

# 518
  • European Union
Точно преди малко мярнах един виц във фейса:
- Мамо, аз в колко часа съм се родил?
- Време ти е да започнеш да излизаш с нормални жени, маме!

# 519
  • Шотландия
Мила, добре, че каза. Хубаво се посмях. Бях я зарязала тази тема, че много скука, но са избухнали.
Според вас, дали авторът и неговата съветничка са едно и също лице?
Не разбрах на коя казваш "съветничката"? Или може да съм пропуснала точно тази нишка.

# 520
Някаква съфорумка го съветвала на лични, след като авторът изчезна тя доразви темата от негово име.

# 521
Аз съм родена събота срещу неделя!
И наистина целият свят трябва да се върти около мен 😍😁🤣
А съм и жена, сега си представете картинката колко е готина и пълна 🤣

# 522
Тая, моята смешка, не в от форума, от фейсбук е, даже не знам дали не е и за страшкте. Удивително е как човек на позиция заместник-кмет в малка община, в опитите си да звучи интелигентно и интернационално (защо?!) пише такива небивалици.
Та, желаейки явно да благодари на всички, включени в организацията на някакво събитие, въпросният заместник-кмет благодари на  всички "енвулвирани" в това събитие.

На кои, на кои, викам???
Ясно, нали, че е нещо от английски (involved), ала чак пък енвУлвирани, айде, няма нужда!

# 523
Идвам да подшушна, че в темата "Нерешителен мъж" пада голям смях в момента

# 524
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
да се инвУлвираме, викаш, а? Wink
и почвам да бЕгам, брат!

Последна редакция: нд, 12 юни 2022, 16:59 от st. Dobri

Общи условия

Активация на акаунт