Професионални серии за коса- тема 154

• 66 247
  • 761
  •   1
Отговори
# 600
Пийч, присъединявам се към мнението на Искрица. Имаш разкошна коса 😊
По въпроса с витамините. Има една теория, че синтетичните витамини не се усвояват от организма. За това аз си поръчвам такива с натурален произход, главно от зоя. Има няколко марки, не са лоши. Взимала съм за коса, кожа и нокти, витамини за бременни, после за кърмачки, сега пия едни антиоксидантни. Доволна съм и смея да твърдя, че си вършат работата.

# 601
Пийч, присъединявам се към мнението на Искрица. Имаш разкошна коса 😊
По въпроса с витамините. Има една теория, че синтетичните витамини не се усвояват от организма. За това аз си поръчвам такива с натурален произход, главно от зоя. Има няколко марки, не са лоши. Взимала съм за коса, кожа и нокти, витамини за бременни, после за кърмачки, сега пия едни антиоксидантни. Доволна съм и смея да твърдя, че си вършат работата.
Тези за кърмачки харесахте ли ги? Точно си търся!

# 602
Усвояват се синтетичните, ако са правилните форми. Аз пия витамини по схема още от преди да забременея и виждам голям резултат. Че действат, си личи също по изследванията, ако следите нива на витамини както всъщност трябва да се прави при прием на добавки. Пият се само при неоптимални или ниски стойности.

Също виждам ефвкт от повече протеин в менюто. Около 100 гр или повече на ден.

# 603
Да, поради липси ги приемах  аз. Синтетика не искам да пия! Ето тези са витамините за кърмачки

# 604
Благодаря за комплиментите, прекрасни! Heartpulse
По темата с добавките…. Аз пия често, предимно самоназначени, което не е най-добрия вариянт. За косопад преди години бях взела Мерц, не дражетата, а едни капсули специално за коса (червени капсули в блистери) от тях видях драматично намаляване на косопада, но предполагам тогава съм била в дефицит и затова са помогнали. Вече превантивно си пия витамини (правя един курс, после почивам), като в момента за втори път взимам комбинирани витамини на Nature’s way, soft gel capsules пак специално за коса кожа и нокти. Имат хубав състав и докато пиех предната опаковка не съм имала грам косопад (4-5 косъма под душа и толкова при сушене). Сега, по въпроса с усвояването на тези т.нар. Витамини от А-Я съм чела много спорни мнения, не знам дали при наличието на толкова микроелементи всичко успява да се усвои и колко е пълноценен ефекта. Факт е че в повечето случаи виждам (лично аз) положителен резултат. Най-добре е чрез храненето да се набавят основните количества полезни вещества, но знаем че това е трудно постижимо.
Ако някой може да препоръча достоверен източник с достатъчно инфо по темата ще съм благодарна!

# 605
Aз пия нa Phyto , ефект не мога да преценя до колко има.

# 606
Аз изказвам такова мнение като лекар. Обсъждала съм въпроса и с други, по-запознати колеги и те са на същото мнение. Права си, Пийч, че витамините трябва да се усвояват главно от храната, но наистина не винаги това е възможно, особено при състояния, които водят до дефицити.

# 607
Lolo30, страхотен цвят и резултати! Бихте ли споделили с какви продукти оправихте косата и с каква боя и номер боядисвате? 💐

# 608
  • Някъде там
Пийч,пиша това което виждам Simple Smile
Това ли са витамините?
https://aptekamedea.bg/alive-kosa-koja-i-nokti-gummy-546mg-60-natures-way .Тези дни ще отскоча до аптеката да си взема такива,допада ми ,че са желирани.

# 609
Пийч,пиша това което виждам Simple Smile
Това ли са витамините?
https://aptekamedea.bg/alive-kosa-koja-i-nokti-gummy-546mg-60-natures-way .Тези дни ще отскоча до аптеката да си взема такива,допада ми ,че са желирани.

Искрице, ето тези са: https://remedium.bg/nature-s-way-alive-multivitamini-za-kosa-koz … -kapsuli-138784/p . Желираните са с по-беден състав, сравнявала съм ги и в капсулите има повечко неща. Но като цяло съм приемала още 2-3 вида витамини на тази марка и съм много доволна, дори да вземеш желираните няма да сбъркаш!

# 610
Момичета, двустъпковата протеинова терапия на Афоджи може ли да се използва като след първата стъпка (протеиновата маска) се сложи не хидратиращата втора стъпка, а друга хидратираща маска? Т. Е. комбинирали ли сте първата стъпка http://www.zlatnaribka.com/protein-v-dve-stapki-za-silno-iztosht … ep-protein-118-ml с друг продукт, а не с http://www.zlatnaribka.com/balansirasht-hidratirasht-balsam-apho … oisturizer-473-ml ?

# 611
  • София
Да, аз редовно. Никога не си купих този на Афоджи 🙃.

# 612
Да, аз редовно. Никога не си купих този на Афоджи 🙃.
А с какво харесвате резултата?

# 613
  • София
И аз пия alive, но желираните, с колаген и биотин, много приятен вкус.
Petya, благодаря! Номер на боя не мога да кажа, тъй като не се боядисвам вкъщи. Цвета,който виждате е от направен балеаж и то още миналия юни.  От тогава дължините не са пипани. Само кичури в корен. Иначе не мога да препроръчам конкретна серия или грижа за коса, доста индивидуално е , просто мноого изпробвани продукти и комплексна грижа. Общо взето  май съм пробвала всички по-основни и обсъждани тук серии с добри отзиви. А и преса не използвам също, веднага започват накъсвания при по-редовно употреба. Само сешоар с хладна струя въздух и студена за завършек Grinning

# 614
  • София
Оля худр.балсам имам на ФК и ползвам него.

Общи условия

Активация на акаунт