Професионални серии за коса- тема 154

• 66 168
  • 761
  •   1
Отговори
# 345
Дами, Олаплекс от Нотино читав ли е? Т.е. да има QR код и други доказателства за уж автентичност. Често се споменават съмнения в оригиналността на продукти, купени от Парфимо и Xpertbeauty и реших да ви питам преди да поръчам. Ако някой случайно се разделя с Олаплекс 3, 4 и/или 5, ще се радвам да ми пише, имам какво да предложа в замяна.
Лично аз като козметика каквото съм поръчвала от нотино съм останала доволна и са идвали оригинални, съмнявам се олаплекс-а в нотино да е фалшив, тъй като аз преди години си поръчах номер 6 и нямах никакви оплаквания.

# 346
Здравейте, надничам понякога във вашата тема, просто не съм особена маниачка на тема коса и мисля, че нямам нужда от кой знае какви грижи. Основно купувам дрогерийни продукти, имам спорадични опити с профи. В момента ползвам коприната на Biosilk лайт варианта и доста ми харесва, ползвала съм и серума против цъфтеж на Марокан Mending infusion. Него изобщо не го харесах, въпреки че наистина предпазваше от цъфтеж. За тънък косъм, кой финиш на Chi бихте препоръчали? Не искам да ми сплесква косата и да утежнява.
Моята тънка коса много обича chi silk infusion. По-плътна става определено.

# 347
Здравейте, надничам понякога във вашата тема, просто не съм особена маниачка на тема коса и мисля, че нямам нужда от кой знае какви грижи. Основно купувам дрогерийни продукти, имам спорадични опити с профи. В момента ползвам коприната на Biosilk лайт варианта и доста ми харесва, ползвала съм и серума против цъфтеж на Марокан Mending infusion. Него изобщо не го харесах, въпреки че наистина предпазваше от цъфтеж. За тънък косъм, кой финиш на Chi бихте препоръчали? Не искам да ми сплесква косата и да утежнява.
Моята тънка коса много обича chi silk infusion. По-плътна става определено.
Това беше с червената капачка, нали?

# 348
За Олаплекс от официалният сайт казват, че само Сефора са оторизирани да ги продават. Но на някои мацки,които са закупили от магазина на Експерт бюти в мола, след проверка на QR кода си излиза сайта на Олаплекс. Тоест излиза,че онлайн са им ментета( според снимките на продуктите на повечето момичета в група във фейса), а във физическият магазин оригинал. Което е странно.

# 349
  • София
Моят Olaplex 3 е от makeup и е оригинален. Проверен е както със сериен номер, така и с QR

# 350
От вчера чета в инстаграм за някаква канцерогенна съставка в Олаплекс 3, продуктите били изтеглени от Сефора отдавна и очаквали нови зареждания.

# 351
Здравейте. Бихте ли препоръчали какъв шампоан и балсам да взема за дъщеря ми /23г/ - с тънка, средно дълга  коса, склонна към омазняване, третирана редовно с преса. Ценово - не повече от продктите на Kerastasse. Аз лично съм много доволна от Desinfique, но моята коса е изрусена.

# 352
Маминка, ако наистина само онлайн продават ментата тези от експерта би било много тъпо .. факт е, че аз получих тройка без qr код и я върнах ..
Набелла, генезис серията на Керастаз е приятна за тънка коса.
П.С. Дочух от една фризьорка, че при коси с тънък и фин косъм можело да се слага първо балсам и после шампоан .. Rolling Eyes това някой пробвал ли го е и изобщо вярно ли е?

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 15:05 от krystall

# 353
Някой може ли да ми препоръча лак за коса със силна фиксация, но да не е много лепкав?
Косата ми е тънка, абсолютно права и не държи на прически. Наскоро си купих Dyson Airwrap и формата става чудесна, но без лак пада почти веднага. Този, който в момента ползвам задържа къдриците 2-3 дни, но косата става ужасно твърда и лепкава Sad

# 354
Някой може ли да ми препоръча лак за коса със силна фиксация, но да не е много лепкав?
Косата ми е тънка, абсолютно права и не държи на прически. Наскоро си купих Dyson Airwrap и формата става чудесна, но без лак пада почти веднага. Този, който в момента ползвам задържа къдриците 2-3 дни, но косата става ужасно твърда и лепкава Sad
Аз ползвам на лакме и съм доволна, те имат лак за коса с голяма фиксация, но аз лично ползвам със средна, защото с голяма фиксация имам и аз същия проблем. Това слепване при теб може да се дължи, защото лакът идва силен за твоята коса, това ми го е казвала фризьорката. Не знам с каква коса си, но ако си с като моята тънка ти препоръчвам да си вземеш този - https://www.zlatnaribka.com/-stilizanti-zr/lak-za-kosa/strukturi … -300-ml?filter=35

# 355
Аз ползвам на лакме и съм доволна, те имат лак за коса с голяма фиксация, но аз лично ползвам със средна, защото с голяма фиксация имам и аз същия проблем. Това слепване при теб може да се дължи, защото лакът идва силен за твоята коса, това ми го е казвала фризьорката. Не знам с каква коса си, но ако си с като моята тънка ти препоръчвам да си вземеш този - https://www.zlatnaribka.com/-stilizanti-zr/lak-za-kosa/strukturi … -300-ml?filter=35

Само аз ли се притеснявам, че пише Crunchy? Grinning

# 356
  • София
Нов продукт от ФК, бонд за увредена коса. Ако някоя се изкуши, нека сподели мнение като изпробва 😊

# 357
Нов продукт от ФК, бонд за увредена коса. Ако някоя се изкуши, нека сподели мнение като изпробва 😊
И на мен ми е интересен. По принцип този тип продукти "бонд” са ми интересни.

# 358
Bond  терапия има и на други марки, ползвам такъв продукт на  Keune и Matrix .
Косата по лесно ми се разресва, лъскава става, но стоя доста време с продукта, поне 20- 30 мин.
Много бих искала да пробвам Olaplex .

# 359

Общи условия

Активация на акаунт