Професионални серии за коса- тема 154

• 66 156
  • 761
  •   1
Отговори
# 330
  • Майнатаун
Здравейте, да поитам иплътняващ комплект за стимулиране на растежа на тънка коса Mediceuticals Advanced Hair Restoration Kit дали може да се ползва по време на бременност или кърмене?
Аз нямам косопад все още(в 6ти месец съм), но с първата бременност имах силен след раждането и се чудя дали да не го взема този комплект сега и да го ползвам докато все още съм бременна и след раждането също.

# 331
  • София
Термото на Напура казвате, че се ползва на суха коса,правилна ли разбирам? Аз, точно бьх хвърлила око на термото на олиосета, заради отзивите тук, но виждам, че и за напура са доста положителните коментари. А и щом косата се задържа повече права това е чудесно. Но аз ползвам термо само на мокра коса преди сушене. В такъв случай май е по-добре на олиосета. Някой, който има и двете може ли да каже от кое е повече доволен?
Иначе термици имам:  цимента, нектар термика, Дисциплин спрея и блондинския. Най-често посягам към Нектар термика. Но пък най-любимия ми аромат е дисциплина, а най-ужасния е Цимента.

Термото на Напура може да се нанася както на суха коса, така и на влажна преди сешоар. Затова е толкова добро. Върши страхотна работа и е универсално.

# 332
Нова съм с професионалните серии за коса и ще се допитам до вас за съвет, защото тотално се обърках. В момента ползвам Ш и Б на ellwo professional.  Шампоан за обем и възтановяващ балсам. Термозащитата ми още не е професионална ( на schwarzkopf май беше) и ползвам още олиото на L'Oréal Professional.
Искам да редувам с друг шампоан и маска или балсам, но не мога да се ориентирам кои да са, а има намаление в рибката.
Косата ми е доста дълга,фина,чуплива, лесно се омазнява в корена, бързо цъфтящи краища, боядисване с безамонячна боя, почти ежедневно изправяне и липсва блясък и обем.
Като цяло търся и нещо не толкова скъпо като Керастаз и по-възможност без SLS в състава. Примерно 80 лв за Ш и Б+  евентуално някаква термозащита.
Не мога и да разбирам (въпреки всички видеа и статии по темата,които прегледах) дали косата ми има нужда от протеин или хидратация(може би и двете) и шампоана,който имам какъв е точно?
Извинявам се за многото въпроси и изисквания Grinning

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 00:14 от Victoria13

# 333
Някои иска ли да си разделим? С намалението излизат общо 112лв, но са по 500мл и са ми много

# 334
  • Пловдив
Термото на Напура аз ползвам само на мокра коса. На суха никакви финиши не ми понасят.

# 335
И при мен задължително термо на мокра коса,разресвам хубаво и суша.Моята коса обича термо кремове,млека…със спрей ми е съмнително че вкарвам нужното количество и не мога да се напръскам равномерно,хабя доста от продукта.Сега се оглеждам за хубаво олио.

# 336
  • София
Благодаря ви, само още един въпрос относно термото на Напура, малко се обърках то каквя консистенция има 😄 защото нали уж спрей го водят, на места виждам, че пише флуид, в ревютата на рибата пък чета неща от сорта-,, нанасям по 2 капки" та.. Последно като спрей ли се пръска или е течно 😄

# 337
  • Варна
Не е спрей с консистенция на по-рядко олио е.

# 338
  • София
Напура е флуид. Работи на принципа на шампоаните им - отгоре има накрайник, който се развърта и си изсипваш в ръката малко количество.

# 339
За сега най-доброто при мен е това, в момента е на страхотна цена в сравнение с българските сайтове и поръчах 2
https://www.notino.bg/loreal-professionnel/steampod-poplvassh-kr … tirane-na-kosata/
за сравнение
https://www.arlen.bg/product/12470/popalvasht-izglazhdasht-krem- … cream-150-ml.html
при мен работи и само за сешоар, има вариант и мляко освен крем.
Много добри цени и на Керастаз ако някой се интересува.

https://www.notino.bg/kerastase/nutritive-izglazhdassho-i-podkhr … ko-za-sukha-kosa/

# 340
  • София
Благодаря ви за отговорите, май ще се спра на него в крайна сметка 😊

# 341
Здравейте, надничам понякога във вашата тема, просто не съм особена маниачка на тема коса и мисля, че нямам нужда от кой знае какви грижи. Основно купувам дрогерийни продукти, имам спорадични опити с профи. В момента ползвам коприната на Biosilk лайт варианта и доста ми харесва, ползвала съм и серума против цъфтеж на Марокан Mending infusion. Него изобщо не го харесах, въпреки че наистина предпазваше от цъфтеж. За тънък косъм, кой финиш на Chi бихте препоръчали? Не искам да ми сплесква косата и да утежнява.

# 342
Шампоана на Напура Анаген протеинов ли е или балансиран?

# 343
Поръчах от ЗР един Ш Анаген Напура и термото им, че много го хвалите. Обачеее, то само за изправяне с четка и сешоар ли става? Предвид, че предимно суша с дифузер, да не ми увисват къдриците от него? До като е време да канселирам…

Не влияе зле на къдриците. Аз досега само за сушене с дифузер съм го ползвала и не забелязвам да ги отпуска или да има какъвто и да било негативен ефект върху тях, а съм с тънък косъм.

# 344
Дами, Олаплекс от Нотино читав ли е? Т.е. да има QR код и други доказателства за уж автентичност. Често се споменават съмнения в оригиналността на продукти, купени от Парфимо и Xpertbeauty и реших да ви питам преди да поръчам. Ако някой случайно се разделя с Олаплекс 3, 4 и/или 5, ще се радвам да ми пише, имам какво да предложа в замяна.

Общи условия

Активация на акаунт