Професионални серии за коса- тема 154

• 66 152
  • 761
  •   1
Отговори
# 315
Ш и Б Генезис на Керастаз дават страхотен блясък и са походящи за тънки коси.
Също така можеш да изпробваш серията за обем на Ф. Кингсли, не придават кой знае какъв уау обем, но и не пресушават дължините и краищата. Като цяло Кингсли си заслужава.
Яд ме е че не поръчах Ш и Б за боядисана коса на Керастаз от бютимол, бяха с хубаво намаление, но от друга страна пък съм затрупана с продукти и съм горда със себе си.
Дано устискам сега на намалението на Нотино и ЗР.
От термиците на Керастаз съм изпробвала Екстеншънист, Нектара, Генезис и Блоудрай, като последното леко ми пресушава краищата, но като го смеся с някакво олио нещата се оправят /иначе аромата му е приятен и нежен/.
Любимо ми е екстеншънист и като действие, и като аромат. Нектара има супер омекотяващо действие, но ароматът не е много мой, Генезиса пък не мога да преценя колко да пръсна и дали ми е защитена косата, повече като парфюм го използвам. Sweat Smile

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 13:57 от krystall

# 316
Вкъщи съм претрупана с козметика за коса, но съм решила тези дни нещата, които не използвам да ги подаря на приятелки, защото само иначе ще стоят в шкафа и ще заминат в кофата. Сега гледам генезиса и мисля от него да си поръчам, а за термозащита ще погледна кое, още не съм решила, само дано да уцеля Rolling Eyes . Гледам сега и на керастаз divalent серията, някой ползвал ли е и има ли доволни? Пише, че е за мазни корени и сухи краища - точно моята коса.
Сега погледнах Филип Кинглсей в златна рибка повечето им неща са им бест селъри, може и към тях да се насоча. Термозащитите, ако някой ги е ползвал ще съм благодарна, ако сподели мнение Relaxed

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 14:39 от lilyanaaa

# 317
Ако не ти се дават пари за Керастаз термик, вземи си Напура, тя е лек термик и със сигурност няма да сгрешиш. Ще ти стигне за години напред.

# 318
  • Пловдив
И аз харесвам термото на Напура. Стои мазно на влажна коса, но с него косата се изправя много лесно и се задържа дълго време права. Моята по принцип е чуплива и с много малко продукти се получава този прав ефект.

# 319
Доста го хвалят този крем на лакме и се спрях на него, доста пъти с покупките са ми давали мостри, но не знам защо не го изпробвах и заминаваха в коша https://www.zlatnaribka.com/best-sellers/top-ten-10-in-1-lakme-kstyle-cool-150-ml . Ако ми остане време ще се разходя до магазина на рибка в мола, но съм забелязала, че някои неща ги предлагат само онлайн, дано да уцеля повечето да ги има.

# 320
Направи поръчка онлайн с взимане от магазин.

# 321
  • София
Здравейте! Търся отзиви за тази преса :Babylisspro Elipsis3000 Hair Straightener.
Искам да си купя нова, но се чудя каква да бъде и събирам мнения 🙄😊

# 322
Керамична преса за коса - 8 е предпоследната тема за преси за коса и там има отзиви за този модел.
Да не смесваме темите Simple Smile

# 323
  • София
От термозащитите за суха коса поддържам три, които съм изпитала с годините и това са Напура, Алтерна Айрън спрей и Секси Хеър Контрол ми. Иначе термозащити на влажна коса имам доста. Напоследък ползвам предимно този на МедаВита и на ОУей.

На какво сте се наканили от Рибката Simple Smile с този код?

# 324
Оо и аз много харесвах термо на sexy hair , набелязала съм много неща ,новата серия керастаз ,но може би термото ,имам матиращия шампоан та се чудя на маската ,даже искам да питам принцесата ,мисля тя има и Филип кингсли матиращи и керастазки ,моля да каже кои са по добри  и едни ампули на напура за косопад за мазна коса ме съблазняват.

# 325
Може ли да опишете действието на това термо на Секси хеър контрол ми?

# 326
На мен ми се иска да взема някаква грижа за скалпа. Често се омазняване преди бременността, но сега нямам този проблем или по- скоро още не се е завърнал. Вие какво харесвате за грижа за скалпа?

# 327
От Керастаз имам Цимент, Нектар и Генезис. И трите харесвам като действие, може би Цимента най-много ми допада, но адски не ми понася миризмата му Sad (наистина сме много различни Simple Smile, видях нагоре, че се харесва този аромат) Генезисът също не мога да преценя колко точно да сложа и предимно за ароматизиране го ползвам Simple Smile Страшноо ми допада.
От ЗР взех едно термо Напура да го пробвам и него Stuck Out Tongue Winking Eye, и клетката майка за блясък.

# 328
  • София
Поръчах от ЗР един Ш Анаген Напура и термото им, че много го хвалите. Обачеее, то само за изправяне с четка и сешоар ли става? Предвид, че предимно суша с дифузер, да не ми увисват къдриците от него? До като е време да канселирам…

# 329
  • София
Термото на Напура казвате, че се ползва на суха коса,правилна ли разбирам? Аз, точно бьх хвърлила око на термото на олиосета, заради отзивите тук, но виждам, че и за напура са доста положителните коментари. А и щом косата се задържа повече права това е чудесно. Но аз ползвам термо само на мокра коса преди сушене. В такъв случай май е по-добре на олиосета. Някой, който има и двете може ли да каже от кое е повече доволен?
Иначе термици имам:  цимента, нектар термика, Дисциплин спрея и блондинския. Най-често посягам към Нектар термика. Но пък най-любимия ми аромат е дисциплина, а най-ужасния е Цимента.

Общи условия

Активация на акаунт