Професионални серии за коса- тема 154

• 66 171
  • 761
  •   1
Отговори
# 375
User,Joy-проверете с търсачката,особено за Генезис тонове мнения се дадоха

# 376
Аз мога да дам мнение за Pro longer шампоана. Не ми измиваше добре скалпа, утежняваше дължините. Използвах го веднъж на 7-10 дни.

# 377
  • Някъде там
От намалението в ЗР си поръчах ФК(тоник за растеж а косата).
Много го харесвам.

# 378
На пощата гледам Арлен са ми пуснали, че имат -20% и на Oway, пък  в сайта го няма Thinking

# 379
Още преди намалението, Арлен скриха някои марки. Аз бях сложила неща в кошницата и докато водех чат с тях, да ми оправят точките/не бяха начислени от последната ми покупка/, всичко от кошницата изчезна. Много некоректно от тяхна страна. Е, поръчах си ги от Рибата.

# 380
Здравейте! Тези дни исках да поръчам редовните Керастаси- маски в 500 мл формат и какво да видя- няма ги. Само в някои хеър шопове и то на много по-високи цени, не всички в наличност, някакви непознати търговци. Редовният ми шоп не предлага вече. Попитах защо и ми казаха, че Керастас са махнали всички големи опаковки от пазара или поне за нефризьори и сега има refill bottles, които естествено са почти трпйно по-скъпи от предишните литрови шишета. Направо много се ядосах. Всъщност не знам дали това наистина е така и дали няма въпреки това да се предлагат отново големите опаковки, но аз съм доста разочарована. С някакво нормално увеличение на цената мога да живея, но чак да спрат да предлагат продуктите, е тъпо. Маска 200 мл на моята коса свършва за светкавично време....

# 381
Здравейте! Тези дни исках да поръчам редовните Керастаси- маски в 500 мл формат и какво да видя- няма ги. Само в някои хеър шопове и то на много по-високи цени, не всички в наличност, някакви непознати търговци. Редовният ми шоп не предлага вече. Попитах защо и ми казаха, че Керастас са махнали всички големи опаковки от пазара или поне за нефризьори и сега има refill bottles, които естествено са почти трпйно по-скъпи от предишните литрови шишета. Направо много се ядосах. Всъщност не знам дали това наистина е така и дали няма въпреки това да се предлагат отново големите опаковки, но аз съм доста разочарована. С някакво нормално увеличение на цената мога да живея, но чак да спрат да предлагат продуктите, е тъпо. Маска 200 мл на моята коса свършва за светкавично време....
Питай Бютимол, те имат.

# 382
Здравейте,  бих искала да питам имате ли представа защо при използване на шампоаните на керстаз ,косата ми става една сплескана и много бързо се омазнява.
Възможно ли е да ми идват силни.

# 383
Керастас са махнали всички големи опаковки от пазара или поне за нефризьори и сега има refill bottles, които естествено са почти трпйно по-скъпи от предишните литрови шишета. .. ...
Цените са се вдигнали ... като на всичко
Какви са тези refill bottles ?
Аз м/у другото много харесвам марки, които продават "пълнители" им казвам - примерно любимият си душ гел така го купувам. Събирам разделно отпадъци и като видя какво количество пласмаса изхвърлям въпреки опитите си и зверски ме е яд.

От намаленията "рискувах" ( защото нямаме отзиви де ) и си поръчах балсама от новата Хрома серия на Керастаз.
.. Маска 200 мл на моята коса свършва за светкавично време....
Същата работа, обикновенно когато харесвам нещо търся поне 500 мл.
Преди купувах на Джойко неща в еднолитрови за по 70 лв. сега на същото място е 130
Да не говорим, че няма и наличности - в нотино и в арлен повечето неща не са налични.

# 384
  • София
Здравейте,продуктите в brasty.bg дали са оргинални?Любимият ми серум на Алтерна там е на много добра цена и ми стана съмнително.

Petya 01 пробвай само в корена да слагаш шампоан и по-малко количество.Аз също не пестя от към количество и предобрям някой път нещата Sweat Smile

# 385
Момичета, здравейте! Реших да направя промяна с косата си така пролетно. Ще я подстрижа доста (от нивото на колана на сутиена г/д до по-дълго каре), както и ще правя кичури/балеаж. Говорих с фризьора, очаквам,че изсветляването ще поизтормози косъма,та искам да се запася с качествени продукти за терапия у дома. Вие сте сила в опита тук и препоръките и много бих се радвала да споделите какво би ми било нужно като маска,балсам,ампули и т.н. Косата ми е боядисана, тъмно кестенява, супер права, има естествен блясък, не цъфти, като тяло гледам да я глезя. Досега съм ползвала различни класове продукти, като единствено не си падам по тези без отмиване. Благодаря предварително! Честит празник 🍀

# 386
Здравейте,продуктите в brasty.bg дали са оргинални?
Имам само 2 поръчки от там, но със сигурност мога да кажа, че си бяха оригинални - продукти които не купувам за първи път.

Като казахте Алтерна какво се случва с TEN серията ?!?

# 387
Да ви се похваля и аз, вчера от ЗР си взех ш+б на Филип Кинтслей moisture balancing , който е за мазни корени и сухи краища и термозащита на Лакме top ten крем. Нямах търпение и още вчера ги изпробвах Rolling Eyes, на моята мазна коса, която втори ден без сух шампоан понякога не мога да излезна сега косата ми е супер чиста и свежа, термозащитата мирише много хубаво и прави косата още по-мека. Ще продължа да ги използвам и по-нататъка ще напиша подробно как ми повлияват Innocent

# 388
Здравейте, момичета! Имам приятелка с тънка коса и сериозен косопад, прилагам снимка : Очаквам вашите предложения и доказани ампули срещу косопад. Моля препоръчайте и добра грижа от маска и шампоан, благодаря Flowers Hibiscus

# 389
Дами, би ли могла някоя от вас, да направи сравнение между следните две маски на Lakme:

и

Имам и харесвам първата и се чудя, дали ми е необходима и втората.
За протокола, косата ми е чуплива, порьозна, средна гъстота и плътност, боядисана на ниво 6.

Общи условия

Активация на акаунт