Професионални серии за коса- тема 154

• 65 292
  • 761
  •   1
Отговори
# 645
Това при Нотино хич не трябва да ти прави впечатление. Постоянно им играят цените както при Парфимо и Мейк ъп. Днес е 56, утре е 40, все може да уцелиш оферта там. Но в Рибката и Арлен цените са скочили доста, дори и с намаление не излизат изгодно.

# 646
  • Варна
Ами не виждам нищо неочаквано. Цените на всичко растат....

# 647
  • Някъде там
В нотино има от новите шампоани на лореал
Поръчах си персонализиран балсам на Keune, днес ще го изпробвам.

# 648
Искрица, от къде поръча Кюн балсама?

# 649
  • Някъде там
Искрица, от къде поръча Кюн балсама?
Oт арлен, но се въздържах да поръчам шампоана от серията,мисля да взема зелен или син шампоан на лореал.

# 650
Здравейте, дъщеря ми е на 7г с руса коса и сини очи. До сега използвах за косата й шампоан от серията Revlon professional equave kids, но не й е достатъчно вече, косата й стои суха. Чудя се дали да не го сменя четох за moringa kids или milk shake сладка лайка за руса коса. Някой от вас дали ги е използвал ще се радвам ако споделите отзиви. Благодаря

Последна редакция: сб, 26 мар 2022, 16:10 от SunFlowerLady

# 651
Здравейте, дъщеря ки е на 7г с руса коса и сини очи. До сега използвах за косата й шампоан от серията Revlon professional equave kids, но не й е достатъчно вече, косата й стои суха. Чудя се дали да не го сменя четох за moringa kids или milk shake сладка лайка за руса коса. Някой от вас дали ги е използвал ще се радвам ако споделите отзиви. Благодаря

Здравейте!
Моята девойка е с естествено руса и къдрава коса. Серията на Милк шейк е първата,която и взех. Доволна съм. После задачи слагам сметаната и олио,тъй като продуктите на Милк шейк и идват леко слаби. Естествено русите коси са по-сухи по принцип.

# 652
Простете, дами, но говорите неверни неща. Не русата, а изрусената коса е по-суха. Мъжът ми е рус и е с доста по-мазна коса от мен. А пък това какъв цвят очи има някой, с какво e свързано с косата? Rolling Eyes

# 653
Простете, дами, но говорите неверни неща. Не русата, а изрусената коса е по-суха. Мъжът ми е рус и е с доста по-мазна коса от мен. А пък това какъв цвят очи има някой, с какво e свързано с косата? Rolling Eyes

От фризьори знам,че естествено русата коса принципно е суха. За изрусената е ясно.
Косата на дъщеря ми е суха и жадна. Да кажем,че не мога да кажа за всички коси.
За очите - не разбрах какво се има предвид!

# 654
  • София
Не се сещам къде другаде да питам, така че - имате ли идея защо пяната за коса (на Лакме, ако има значение) вече излиза на ...течност, а не на пухкава пяна, колкото и да я разтръскам. Няма и година, нито е на приключване. Развалена ли е?

# 655
И моят мъж е рус но не с коса до кръста отглеждана 3г, и му се омазнява косата защото е къса и скалпа я омазнява, а и я подстригва всеки месец... Но това което виждам на детето русата коса е по суха от кестенявите й наборки, не мисля че я гледам по много по различен начин откъм храна и режим.... затова си помислих че има нужда от козметика за коса. Очите бяха по инерция, простете ми!😁

# 656
  • София
Идвам с развитие по моя въпрос с изсветляването 🙃. По съвет на Принцесата се мацнах със силно изсветляващата боя Оуей, но не стигна чак до там където исках да стигне. Преди 2 седмици след 5 часа мъки в къщи /след което имах МТ на рамената/ направих кичури още веднъж. Свърши ми Олаплекс и ползвах само Хмилк. Май не препържих косата, поне за сега изглежда ОК, по-суха е разбира се, като и помагам с терапии всяка седмица. Качвам снимки на слънце и сянка. Май се примирих, че няма как в къщи да постигна дългосрочен студен оттенък, единствено само след матиране. Обмислям подстригване на връхчета и още един път кичури началото на юни. След което май ще съм стигнала до нивото, което искам. По-важното е, че още имам нормална коса, която не е изсъхнала до степен да не се къдри, както беше станала преди години след ремомиран фризьор.

# 657
  • Някъде там
Пробвах балсама на кюн,хареса ми и съм доволна.
Косата изглежда не толкова рижава,за блясъка ми е трудно да преценя,моято коса си е много бляскава и косъма ми стои като гланциран.
Косата е подхранена,мека и подредена.
Искам да попитам тези,които разбирате от състави за  мнение за този състав на шампоан и балсам.Славам в скрит текст,че са доста дълги.
Скрит текст:
Shampoo Ingredients
water (aqua), sodium lauroyl methyl isethionate, glycerin, cocamidopropyl betaine, peg-120 methyl glucose dioleate, inulin, aphanizomenon flos aquae (algae) extract, elaeis guineensis (palm) fruit extract, glycine soja (soybean) oil, hydrolyzed adansonia digitata (baobab) seed extract, hydrolyzed quinoa, oryza sativa rice bran oil, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) seedcake extract, tamarindus indica (tamarind) fruit extract, tremella fuciformis sporocarp extract, palmitoyl tripeptide-28, panthenyl hydroxypropyl steardimonium chloride, lactic acid, acacia senegal gum, betaine, citral, citronellol, disodium coco-glucoside citrate, ethylhexylglycerin, glycol distearate, laureth-4, limonene, linalool, methyl gluceth-10, polyquaternium-10, polyquaternium-47, potassium sorbate, propoxytetramethyl piperidinyl dimethicone, sodium benzoate, sodium benzotriazolyl butylphenol sulfonate, sodium caproyl/lauroyl lactylate, sodium chloride, sodium lauroyl lactylate, trideceth-6, trisodium ethylenediamine disuccinate, c11-15 pareth-7, 1,2 hexanediol, caprylyl glycol, hexylene glycol, phenoxyethanol, fragrance (parfum), blue 1 (ci 42090), red 33 (ci 17200)
Conditioner Ingredients
water (aqua), cetyl alcohol, cetearyl alcohol, behentrimonium chloride, quaternium-87, argania spinosa (argan) kernel oil, butyrospermum parkii (shea) butter unsaponifiables, cetearamidoethyl diethonium hydrolyzed rice protein, cocos nucifera (coconut) fruit extract, cocos nucifera (coconut) oil, elaeis guineensis (palm) fruit extract, euterpe oleracea fruit oil, glycine soja (soybean) oil, helianthus annuus (sunflower) seed oil, orbignya oleifera seed oil, oryza sativa rice bran oil, passiflora edulis (passion fruit) seed oil, persea gratissima (avocado) oil, pisum sativum (pea) sprout extract, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract, tocopheryl (vitamin e) acetate, panthenyl ethyl ether, soybean glycerides, acacia senegal gum, phospholipids, allantoin, aloe barbadensis (aloe vera) leaf juice, amodimethicone, ascorbyl palmitate, carrageenan, cetrimonium bromide, cetrimonium chloride, citral, citric acid, citronellol, dimethiconol meadowfoamate, glycerin, hydroxypropyl guar, limonene, linalool, peg-60 hydrogenated castor oil, phenethyl alcohol, potassium sorbate, propoxytetramethyl piperidinyl dimethicone, propylene glycol, sodium benzoate, sodium benzotriazolyl butylphenol sulfonate, stearamidopropyl dimethylamine, trideceth-12, trideceth-6, c11-15 pareth-7, caprylyl glycol, hexylene glycol, isopropyl alcohol, phenoxyethanol, fragrance (parfum), blue 1 (ci 42090), red 33 (ci 17200), red 40 (ci 16035)

# 658
Здравейте, ще тествам ампула за възстановяване на Lalga. Имам Ш и Б от същата серия. Четох, че ампулата се слага след Ш, мисля да стоя с нея поне 30мин, но се чудя след като я изплакна дали да слагам балсам

# 659
На мен за първи път ми се носи нещо по-пролетно, феерично, цветно и въздушно. Трябва да си огледам гардероба, понеже на прима виста не се сещам за много такива парфюми в колекцията ми.

В прекрасното софийско време днес разходих Moon Dance JHAG. Бях го забравила този парфюм! А толкова да го обичам.. Носи ми много романтично и замечтано настроение.

А онзи ден в по-хладното сложих за разкош Zefiro Xerjoff. Имам старата версия благодарение на една приказна фея. Беше просто чуден. Толкова богат, без да натежи или подразни в нито един момент. Идеално е направен за моя вкус.

Сега съм в чуденка на какво да заложа вечерно. Носи ми се нещо секси и женствено, без да е прекалено обикновено и просташко, но същевременно и не прекалено претенциозно..

Общи условия

Активация на акаунт