Отговори
# 45
Аз пък си бях загледала немското сериалче ''Буря от любов'' /с тази каторга и работа у дома /, даже  се поядосах че са го свалили ,а наскоро видях ,че любимият синеочко е доктор в  турската сапунка Grinning

За ЗЯ много ми се иска Ендер да не се омъжи . Кумру всъщност не успя да каже за бременността . Не вярвам Чаатай да я изпусне  при това положение - ще нанесе двоен удар с това бебе .

# 46
Гергана , добре дошла Heart
Може беше да коментираш тук ЧД
Сезон 2 до началото на пролетта ( започна през септември ) вървеше супер . Въведоха нова актриса , много талантлива и красива за Али , а Назлъ щеше да отиде при Ферман ( химията между Онур и Синем беше голяма ) , но не знам дали заради феновете или друго , сякаш зашиха с бели конци сериала и рейтинга много падна ( 5-6) Добър за друг сериал ,но не и за ЧД , който стигна до 20 . После го претупаха и го финализирана , защото актьорите отказаха сезон 3 . Но е чаровен сериал . Най любимата двойка на всички си остана Ал Фер .Заедно много бяха сладки Grinning Впрочем Онур и Танер са приятели и в реала  ( почиваха заедно , преди това Онур беше на сватбата му ) .Сега Танер и Едже чакат бебе .

# 47
Добре заварили, много благодаря за информацията, жалко че са отказали 3 сезон, харесвам сериала както и актьорите но колкото толкова. ...

# 48
Препоръчвам ти Затворникът . Онур не е така чаровен както Алихан или Ферман , напротив - много е измъчен в новата роля на затворник , бивш прокурор  , но показва таланта си с пълна сила . Много интересен сериал  .

# 49
Благодаря ще търся нов сериал за гледане ( с бебе вкъщи по цял ден трябва да се гледа нещо докато спи:)))

# 50
Казват че са Онур и Серай Кая

# 51
Добро утро , дружки Heart Eyes , днес е нашият ден за кино . Хем много ми се гледа , хем - не , защото знам колко мъка има Sad
Дари Hug тези снимки на Онур и Серай са фотошоп . На някои от тях много им личи Smile

# 52
Здравейте,момичета! Hug

“Не можеш винаги да живееш щастливо,
но винаги трябва да си щастлив, че живееш.”

И както Фили Hug,вече е писала....днес отново е нашия ден за кино! 

Проверих ...БГ превода на 8 еп. все още не е пуснат!

за Ябълката...

🆕 Еда Едже заедно с любимия са купили каравана за 1 милион турски лири. Много интелигентна покупка, която им позволява да се почувстват като у дома си на снимачната площадка и да отидат на пътешествие. Съобщава се, че Еда и Буурахан ще се оженят в близко бъдеще и тази каравана е първата стъпка към бъдещия им съвместен живот.
(превод от руски ез.)

🆕  Nature Boom Нови от Берк...Simple Smile

🆕 От официалния акаунт  на сериала в ИГ...
  Чаатай няма да му е лесно да убеди Екин!

за Севда...

Желая ви приятен зимен ден!

# 53
Здравейте,момичета,
благодаря за инфото ! Аз по често виждам снимки или клипчета на Серай Кая с актьора пресъздаващ Тахир. Даже на снимки зад кадър Онур много рядко го има. Възможно е да фотошоп.
Довечера сме на кино със Затворника - дано тази вечер не накъсва  излъчването. Много малко пари са събрали за озвучката - само да не го сложат в закрита група.
Някоя от вас знае ли името на актьора представящ Али ?

# 54
Здравейте Името му е Ramiz Mullamusa
https://www.instagram.com/ramizmullamusa/

Наистина тук от една две седмици актьора играещ Тахир пуска в инстграм сторитата как се забавляват но Онур не се пприсъединява към тях

# 55
Aми Анъл и Серай докато снимат в съда , Онур снима в затвора и се снима със другите ''затворници '' . Иначе знаем ,че Онур е винаги в топли отношения с колегите и екипа  .
А снимките са фотошоп , Онур е доста по млад и някои от тях даже са ми познати , но може и да се познават от преди със Серай , не знам .

# 56
Фили, не казвам че се е скарал с някого - едва ли е така. Но на снимки зад кадър рядко се включва. Може така да иска.

# 57
Здравейте! Hug

Стана ми интересно за Онур и Серай и проверих филмографиите им.На Онур ги знам,но Серай съм я гледала преди само в ''Една жена''.Оказа се,че са играли заедно в сериала ''Huzur Sokağı/Спокойна улица'' през 2012-2014 г.,с два сезона -67 еп.излъчван по АТВ! ГГ са Кутси и Селен Демирарат.Не съм го гледала и не знам на Онур и Серай какви им са  били ролите...

Онур в ролята на Ali Taner Atahan/Али Танер Атахан в сериала...

снимки на Серай от сериала в ролята на Rezzan/Реззан...

може да е играла дъщеря на героя на Кутси имайки предвид разликата в годините.Той е роден 1973 г.,а тя-1991г.

....сериалите тази вечер....

# 58
Злати , аз този сериал само съм го чула .Може някои от снимките на Онур и Серай да са истински , но повечето бяха фото шоп .
От твоите - първите 2 снимки на Онур са от Животът продължава ( виж косата ) , 3-та е от Улицата  . Като се сетя за Животът продължава , си спомням колко много хора участваха там , а Онур е от 2-мата , които се утвърдиха като ГГ и дизи  звезди -  той и несравнимата по талант  Несли . Кой ли е знаел тогава ? Grinning

# 59

Общи условия

Активация на акаунт