Тлъсто ЧХГ очаквам, за да спра да се оплаквам ! ~бебеправене 402~

• 31 943
  • 766
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Честито на всички с положителните тестове!
Всичкото стиснати палци, Кактус!
Всички дето не го чакат да не им идва!

denni82, МЦ Калчев има кошница за фракси, виж фейсбук страницата им.

Аз днес съм на лекар, да видим какво ще каже.

# 631
Кактусче, силно стиснати палци и от мен! Здраво да се държи топчицата Heart

# 632
Кактусче

# 633
Много сте мили ❤️💚🥰
От ❤️ пожелавам успех на всяка една от вас. Нека продължи есенният бейби бум 😍

# 634
Ще се подиграват на децата в училище, че са инцидент на 14ти февруари Joy

# 635
  • Nederland
Дъщеря ми е зачената на 1 февруари , роди се на 30.10. Сега ми излиза термин 31.10. Момичета , не знам дали ще мога да се зарадвам някога преди да си прегърна детето , опитвам се да съм спокойна и си казвам “ каквото такова “ Мисля си , че ако пак стане нещо , няма да го изживявам толкова зле , както първия път , дано нищо не се случва ☺

# 636
При нас пак не вървят нещата,не знам още колко мога да издържа. Сега се моля само да не е извънматочна Frowning1

# 637
  • Замък сред облаците
Дени, много съжалявам за развоя. Съветът ми е да пуснеш контрола в петък, за да видиш дали е тръгнало да спада ЧХГ, защото ако продължава да се вдига съвсем лекичко наистина има риск от ИМБ.

# 638
Дени, ще стискаме палци въпреки всичко. Кураж мила. ❤️

# 639
Дени,дано всичко е наред!🤞🍀

# 640
Здравейте, от предната или по предната тема не съм писала но ви четях. И днес дочитайки темата толкова много се зарадвах на всичките положителни тестове. Обнадеждих се че някой ден и при нас ще стане. Тихичко честито на всички с две чертички. Лека и безпроблемна бременност и мекички и здрави финалчета.
При мен този месец има нещо странно. На 16ти имах О, в събота. В петък работихме по въпроса. В събота имах болки в яйчниците все едно всеки момент ще ми дойде, и настроението ми беше същото ММ едвам ме изтрая 😄 и от неделя до вчера (днес все още не знам) към 16-17ч следобед вдигам телесна температура 37.0-37.2 в рамките на 2 часа и без да пия нищо спада и така до другия ден към 16-17ч. Иначе се чувствам перфектно, никакви симптоми на болест нямам. М чакам на 2ри Март. Ще се радвам да споделите опит Blush

# 641
Дени, съжалявам! И все пак стискам палци за чудо.

Senioritka, миналият месец бях по същия начин. Даже писах в темата тук точно и коментирахме. От високия прогестерон е при мен. Температурата,уви, спадна преди да ми дойде.

# 642
Благодаря ти Amira. Пуста надежда.. ще видим. Има време до М. Знам ли, може и за мен да е време да получа 2те чертички 😊
Дени, съжалявам! И все пак стискам палци за чудо.

Senioritka, миналият месец бях по същия начин. Даже писах в темата тук точно и коментирахме. От високия прогестерон е при мен. Температурата,уви, спадна преди да ми дойде.

# 643
  • София
Дени силно гуш! Чакаме да кажеш на къде ще върви!

# 644
Дени, съжалявам. Кураж!

Общи условия

Активация на акаунт