💄Новите ни козметични похождения - 95

• 105 378
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
# 616
От Galerie Lafayette, в България също би трябвало да е заредено по представителите на Шанел, не е чак толкова ново.
Да, заредено е. Има срамна цена.

# 617
Денси, колко струва в България?

# 618
# 619
  • Стара Загора
Намалих драстично покупките, защото съм пълна с всичко, но най-накрая си взех отдавна обмисляния фотоепилатор.

https://www.philips.bg/c-p/BRI958_00/lumea-ipl-9000-series-ipl-h … ir-removal-device

Днес пристигна и от Нотино малка поръчка с едно мъниче Toy Boy на Москино, който струва много повече от цената си като аромат. Въпреки че е мъжки, на мен ми стои страхотно и се радвам че го взех. Нестандартен, интересен и с чудесна трайност е. Розата и крушата се преплитат с розовия пипер, елеми, дървесни нотки и звученето е Two Hearts

Взех и слънцезащита за предстоящите топли дни. За първи път купувам на марката, дано да предпазва добре.

https://www.uriage.com/BG/bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%B … bariesun-spf50+-2

# 620
Скромна поръчка от makeup, основно заради балсамчето на Филорга, което е на цена от 30лв. Чантата е подарък Satisfied

# 621
  • Plovdiv, Bulgaria
Вдъхновена  от Ивчето и покрай TOY BOY и другите Blush

# 622
  • София
Лакчета от Нотино.

Шушито и аз ползвам този руж номер 33,една кутийкацстига поне 3 години 🤣

# 623
  • София
Скромно, но поне знам, че си заслужава. Омръзна ми от експерименти ..) . Този лосион на Palmers е чу-ден. В комбинация с Nuxe сухото олио, кожата се усеща и изглежда уникално лятото и ухае божествено и то за дълго.    . И да си кажа мнението за безобразно скъпия body butter на Cocosolis - Nougat. Харесвам много марката и особено маслото им против целулит,но това конкретно е Не и не! Оказа се чисто и просто автобронзант , който отгоре на всичкото оранжевер и цапа безобразно. Вината е моя, че не съм прочела хубаво описанието на продукта, но не оачквах такова нещо.  Пише, че "леко може да оцвети бели дрехи". Нищо подобно- цапа си и и то стабилно. Трябваше да с взема душ пак след него, защото след 1 час още оставяше следи навсякъде.

# 624
Скрит текст:
Скромно, но поне знам, че си заслужава. Омръзна ми от експерименти ..) . Този лосион на Palmers е чу-ден. В комбинация с Nuxe сухото олио, кожата се усеща и изглежда уникално лятото и ухае божествено и то за дълго.    . И да си кажа мнението за безобразно скъпия body butter на Cocosolis - Nougat. Харесвам много марката и особено маслото им против целулит,но това конкретно е Не и не! Оказа се чисто и просто автобронзант , който отгоре на всичкото оранжевер и цапа безобразно. Вината е моя, че не съм прочела хубаво описанието на продукта, но не оачквах такова нещо.  Пише, че "леко може да оцвети бели дрехи". Нищо подобно- цапа си и и то стабилно. Трябваше да с взема душ пак след него, защото след 1 час още оставяше следи навсякъде.

A олиото на Палмърс от същата серия и то е чудесно! Ползвам вече втора или трета бутилка.

Последна редакция: чт, 09 юни 2022, 14:38 от Не се сърди, човече

# 625
# 626
Само тонерът и емулсията, очният крем и серумът ги взех на тестери!

Последна редакция: пт, 10 юни 2022, 03:34 от Agent Provocateur

# 627
# 628
# 629

Общи условия

Активация на акаунт