💄Новите ни козметични похождения - 95

• 105 366
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
# 646
MAC matte Love u Back ❤️

# 647
  • София
Благодарение на densi си имам и юнското издание на Кибрит! Hug

# 648
# 649
Серумът на Elemis e страхотен, поръчах още 1 бр от него,  цената беше уау!

# 650
  • на последния етаж
Серумът на Elemis e страхотен, поръчах още 1 бр от него,  цената беше уау!
От къде?

# 651
  • София
Да, и на мен ми харесва. Моят е от Нотино, наистина на страхотна цена - 71 лв. с доставката.

# 652
# 653

Да похваля Make up , получих си поръчката, която направих след  тяхна покана да направя такава, и да получа подарък, по случай 3 години от първата ми поръчка към тях. Условието беше, да направя поръчка за минимум19 лв и да си избера подарък от предложените ми от тях аксесоари. Аз си избрах кърпи за лице - 2 бр , много са хубави ,мекички и определено ще ми влязат в употреба.Останалите два продукта са интимен гел и мицеларен гел за лице от любимата ми полска марка  Bielenda. Между другото гела за лице е с ананас, и мирише прекрасно - свежо и сладко. Та колко малко е нужно понякога за да спечелиш верни клиенти , направи жест към човека, уважи го, и така ще го имаш за дълго време като купувач.
 Знам,че сайта дават отстъпка и за рожд.ден, той ми наближава, така,че пак ще поръчам от тях.

Последна редакция: чт, 16 юни 2022, 16:07 от Lioness77

# 654
# 655
  • У дома !

Най-накрая го открих и си го купих. Страхотен свеж аромат, но за съжаление е разочарование, а не похождение откъм трайност 😟

# 656
# 657

Избрани след тест на сета им

# 658
# 659
  • София
Аз се записвам с лятната кутия на Good box и един скраб за тяло от Нотино. Нищо още не съм ползвала, нищо че и двете придобивки са на повече от седмица. Имам и едно масло за коса, но не успях да го намеря за снимка 😂

Общи условия

Активация на акаунт