КАУФЛАНД - тема 54

• 49 877
  • 766
  •   1
Отговори
# 60
От години си купувам разтворимото кафе с марката на Кауфланд и днес направих грешката да опитам да разбера какво съдържа все пак. И не се ядосах на съдържанието, а на липсата на информация. Как може на всякакви други езици да напишат подробно всичко, което са сложили в него, а на български само кафе, деликатес за кафе /каквото и да означава това/ и захар, като това със сигурност не е целия състав. Не трябва ли поне на продуктите, които ядем и пием, да пишат на български цялото съдържание?!? Ясно е, че на опаковките шрифтът е почти нечетим, ама поне да не искаха от всички да знаят полски или румънски, за да разберат какво пият Rage

# 61
Може ли да се връща бельо в Кауфланд срещу касова бележка? В бързината съм взела оформящи бикини размер М вместо S и видях чак когато се прибрах. Не са отваряни.

# 62
Да, може да се връща бельо.
Ивета, и така го разбирам почти всичко- 40% захар глюкозен сироп, декстроза, кокосова мазнина (това трябва да е палмова мазнина), стабилизатор, млечен белтък. Само 1 съставка не я разбирам. Но да, съгласна съм, че описанието на български е доста оскъдно и не е редно да е така.

# 63
dolce miele, ясно е, че все някак може да си го преведе човек, ако толкова иска, просто ми стана обидно - сякаш българския пазар е с второ качество хора и за тях може как да е...

# 64
Моя, големия отворил пакета и ме свари неподготвена 😁
Не бях прочела нищо на опаковката, нито как се лепят,  нито, че са за многократна употреба.
Та набързо включих ютията, взех една изчистена от към щампи блузка и я лепнах 😉☺
Така знам, че се лепят подобен тип етикети...
Но и на трактовката мисля,Че пишеше нещо за ютия....
"Скъпа" стока са ...спазват ТОЧНО условието 😉
За сметка от 71.48 лв.ни дадоха 2 броя..🙂

# 65
Ивета, определено не е редно да е така. Може би е добре да се подават сигнали за такива неща.
Софи, на нас ни дадоха малко повече...Но изобщо нямаше да ни даде касиерката, аз си поисках. Очаквах 1 брой, тя хвана няколко и ми ги даде. Няма как да правя нарочно над 25 лв за 1 брой.. 🙂
Сега гледах рекламата за фиксчетата. Ами, че те на живо са доста по-малки, пак рекламен трик...☺

Последна редакция: сб, 12 фев 2022, 00:39 от dolce miele

# 66
# 67
Благодаря за брошурата.  Нещо доста неща си харесах и ще трябва май да редактирам списъка. Сиренето на Маджаров от витрината става ли? По принцип взимам от вакумираното им, но ми свършиха запасите.

# 68
Ивета, няма ли друг стикер върху опаковката с цялото съдържание на български? Това законно ли е въобще, да не е описано цялото съдържание?🤔Има хора с хранителни алергии и т.н.

# 69
Липсва и начинът на приготвяне на български език.

# 70
Още по-лошо е това с етикета, виждам също и предупреждение, че може да съдържа соя и глутен.

Иначе благодаря на Кауфланд за новата брошура, нищо не си харесах и пак ми спестиха сума ти пари.
На бомбастичните намаления не им вярвам, особено след като видях предишните какви са.

# 71
Центрофугата за салата, която взех скоро, за листа маруля не ми хареса как се справя, но е чудесна за рукола, валериана, кейл. Ще си я запазя. Ще я пробвам пак и с маруля.

Чакам с интерес разпродажбата. От предишната взех 5-6 неща, които много ми харесват и ми трябват.

# 72
  • оттам, откъдето започва България
И аз видях, че отново правят реклама на разпродажба в новата брошура, обаче при нас въобще не е приключвала, постоянно има стока на разпродажба. Thinking

# 73
Може би ще извадят по-голямо разнообразие. При нас има само някакви минимални остатъци, които никой не иска или са повредени.

# 74
soul81, Hrisi и всички момичета, които се включиха с коментари - искам да се извиня за прибързаната ми реакция. Оказа се, че надписът продължавал в друга колона най-отгоре, където обаче съм отрязала плика преди да реша да търся състава на кафето и затова не съм го видяла.  Много съжалявам, че ви подведох, дами - ще трябва да взема мерки да не избухвам така бързо, а когато нещо ме ядоса - да го оставя за следващия ден и да го погледна отново тогава Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт