КАУФЛАНД - тема 54

• 49 964
  • 766
  •   1
Отговори
# 525
Прахосмукачката на AYKO я  купих преди около половин година след добрите отзиви в тази тема. Не съжалявам изобщо. Много съм доволна - лека и удобна. Не знам обаче как ще се справя  с килими или мокети. У дома сме с ламинат и теракот.

# 526
Някой има ли мнение за тази прахосмукачка?Не успях да намеря в нито един сайт.Благодаря.

На всяко пускане я обсъждаме. Повечето са доволни. Аз я купих и върнах. Не ми беше удобна.

# 527
  • СОФИЯ
Добре дърпа, лесно се почиства, филтърът се мие. Компактна, не заема място. За цената си е идеална.

# 528
2 пъти на ден си я пускам. Писала съм много за нея.

# 529
  • София
А за безжичната прахосмукачка на Crown някой да сподели мнение?
Хвърлила съм око на подобна на Бош, но цената на тази е доста изкушаваща.

# 530
  • софия
Здравейте, искам да попитам дали някой е купил тази тоалетна вода и дали е хубава?Майка ми реши да ми я подари за 8 март,но за съжаление мога да си я получа чак лятото, благодаря.

купих си я днес - много ми харесва, леко цитрусов аромат, не знам колко ще  е трайна, но определено е приятна.

# 531
  • СОФИЯ
На безжичната ми на Бош батерията тотално се скапа към края на втората година. Повече безжични не купувам. От робота на друга марка също не съм доволна. Лично мнение разбира се. Безжичните са и с тежък корпус.

# 532
Добре дърпа, лесно се почиства, филтърът се мие. Компактна, не заема място. За цената си е идеална.
за килими дали ще става?

# 533
  • София
Някой има ли мнение за тази прахосмукачка?Не успях да намеря в нито един сайт.Благодаря.

Ето моето мнение и цялата дискусия при предишното пускане. Коментарите са на повече от една страница.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1389857.msg44106446#msg44106446

за килими дали ще става?
Космите си стоят на килима. Няма сила да ги изсмуче. Една от най-безсмислените ми покупки е и много съжалявам, че не се възползвах от правото си да я върна в едномесечен срок. Беше ми неудобно да върна използвано нещо без дефект.

# 534
От прахосмукачките, които съм използвала, само прахосмукачка, която си има четка/приставка за килими, се справя с косми от килим...Друг е въпросът, че някои не се справят добре и на равни повърхности.

# 535
На безжичната ми на Бош батерията тотално се скапа към края на втората година. Повече безжични не купувам. От робота на друга марка също не съм доволна. Лично мнение разбира се. Безжичните са и с тежък корпус.
Ау, това никак не ми харесва. Ние сме с Бош, още няма 2 години.

# 536
И ние сме с Бош, не знам дали има 2 г, но засега си работи добре...🤔

# 537
Мойта я знаете, с килими нямам представа дали се справя, но влиза в табуретката Joy

# 538
Може ли да се върне клин?

Лютеницата Брей хубава ли е?

# 539
Може клин.

Общи условия

Активация на акаунт