Нашите second hand находки - тема 45

• 97 761
  • 759
  •   1
Отговори
# 150
  • София

Най- обикновена бяла риза H&M, за два лева от Мания.

# 151
От Зиг- заг за 5-6 лв двете

# 152
Primark е евтина,но качествена марка,имам суетшърт техен купуван преди 2-3 години от чарити шоп,не е мръднал,но аз не съм претенциозна,нося го на работа през зимният сезон

# 153
Primark е евтина,но качествена марка,имам суетшърт техен купуван преди 2-3 години от чарити шоп,не е мръднал,но аз не съм претенциозна,нося го на работа през зимният сезон

Доста евтина даже! Живях в Англия-редовно пазарих от техните магазини.Като качество-някой неща им баха сполучливи,други не.Все едно от Sinsay примерно.

# 154
Престраших се и аз най-накрая да си купя обувки онлайн Simple Smile от Remix
Проблемът е, че кракът ми е между 38 и 39 и много зависи от самият модел на обувката дали ще ми стане :/

Еми имах малко провал с първите (сивите)- наистина неносени, много леки и красиви, но просто ми бяха малко тесни :/ И ги върнах.
Но днес дойдоха другите - с минимални следи от носене - наистина, просто някой ги е сложил 2-3 пъти и това е. Много ми хареса дизайнът Simple Smile Тези дни ще ги и нося, за да видя какво е това специално нещо на подметката Simple Smile

Загубих малко кинти (10лв) по куриери но поне вече ще знам - 39-и за затворени обувки, а за сандали 38-и ще ми е перфе Wink

# 155
Не ходи много с тях, че после стъпалата са ти като пробити и изтръпнали от тези масажиращи елементи. Аз имам такъв Softwalk, че и с хълмчета по цялата подметка към пръстите, и след една Зоологическа не си чувствах краката 2 дни. Иначе са много приятни за носене, леки, меки.

# 156
Ако някой го иска:
За мания онлайн

# 157
  • Mediterraneo
Примарк в последните 2-3 години се оляха с цените и изцяло развалиха качеството. Докато преди 5 години си купувах 5 чифта бикини за 2-3 евро, сега са почти двойно и се разпадат на третото обуване. Вече и ново не купувам от тях, ВУ пък съвсем.

# 158
Примарк в последните 2-3 години се оляха с цените и изцяло развалиха качеството. Докато преди 5 години си купувах 5 чифта бикини за 2-3 евро, сега са почти двойно и се разпадат на третото обуване. Вече и ново не купувам от тях, ВУ пък съвсем.

Съгласна! Цените им стигнаха,почти като тези в Тк макс,поне докато живях в Лондон.Но в Тк макс,наистина си взимаш
поне нещо марково Wink

# 159
Днес съм доволна от кварталното Нещо-непретенциозни ниски черни обувки за 3лв и "малка черна рокля"( размера за съжаление не е малък, но все едно за мен е шита) пак за 3лв. Последен ден преди зареждане.

# 160
Споделете евтини втори употреби в София цени 5,6лв за суичъри и тениски

# 161
В подлеза на НДК има един малък магазин. В него съм виждала такива цени, но много от дрехите са или скъсани, или с петна

А днес откриват в София още една Хумана. Не знам къде точно, но на Ломско шосе пише в смс, който получих

# 162
Иван, при нас на Хумана има такива цени. Даже последните дни преди зареждане са по 1-2 лв. Вярно, че е малко обрано, но се намира по нещо.

# 163
  • Варна
От Хуманата на Тракия и зад Катедралата си взех 2 летни рокли и 2 потника. Всичките по 4 лв./бр. Ще ги снимам събота или неделя. Но роклите са супер. Трябва малко да ги скъся, че едната особено ми е до коляното, а с такава дължина не се харесвам.

# 164
  • Пловдив
За малкия:

За мен:

Общи условия

Активация на акаунт