Нашите second hand находки - тема 45

• 97 808
  • 759
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Манията в Гео Милев е на ъгъла на булеварда, където е с-ца Неделя. Не съм ходила отдавна и не знам как е положението. В Х.Димитър Манията също е близо, там е аутлет в сградата на Фантастико посока КФЛ. В сухата река има също Мания в сградата на Билла на Вл.Вазов. Дружбенската също не е много далеч 🙃.

# 211
# 212
Мания на Халите защо е затворена в понеделник?
Мания на ВМА беше трагедия днес ама утре ѝ е новото зареждане

# 213
  • пустинята Гоби
За мен тази Мания си е трагична изначално. На Красно село ми е по-симпатична.

# 214
За мен тази Мания си е трагична изначално. На Красно село ми е по-симпатична.
Спрямо метростанция Борис III къде е манията в Красно село ?
Сега видях , че в Халите са до 14ч днес

# 215
Пийк,
Скрит текст:
слизаш от метрото на сп.Красно село и излизаш на пазара. Вървиш две спирки( или с автобус 83, 102 в посока Южен парк, Парадайз) и Манията е веднага след светофара на Дойран на левия тротоар по посока на движението.
Ден с нова стока-петък.

# 216
Мания Халите утре ще са с нова стока. Сигурно са зареждали днес

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 07:49 от Г-жа Малдини

# 217
  • пустинята Гоби
На една спирка от пазар Красно село е Манията, ако не се лъжа. Улицата на която се намира е перпендикулярна на Борис (бул.Гоце Делчев).

# 218
Кои други мании са близо до спирки на метрото ?

# 219
  • Пловдив
Непромокаемо за детето

Блуза за мен

# 220
Кои други мании са близо до спирки на метрото ?
От ВМА по перпендикуляр е спирката на тролеи 2 и 9, които са на 3-4 спирки от Мания Красно село. До там също от линията на метрото /спирка Красно село ли е, нямам идея/ се върви не много, около 5 минути, посока Южен парк само по булеварда и веднага след кръстовището и светофара. С метрото от ВМА май пак са 3 спирки, посока Овча Купел. Ако бъркам някой да поправя, че аз съм повече пешеходец, а пък метро въобще не ползвам. Но и тя не е кой знае колко голяма, сравнение с Халите и другите Максове.
Дружбенският Макс също е на 1 спирка от метрото.

# 221
Мания в Младост също е на 1 спирка/ с тролей 5/ от метрото

# 222
Димитър Петков също

# 223
Манията - София, кв Сухата река е на самата спирка на метрото линия 3(последната спирка  мисля, че се казваше Хаджи Димитър), в сградата на магазин Била. Зареждане в петък, всеки ден цените падат. Не е голям колкото дружбенския или на Халите, но е добър магазин.

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 00:40 от 512

# 224
Последно от ShopMiks пак пазарих добри неща:
Полата: Vila от 28.50 - 4.27
Жилетката: Only от 33,50 - 3,35
Ризата(нова) Hobi от 18,00 - 7,20

Само от ризата не съм доволна :/ Просто материята си мислих, че е друга. Но от другите две покупки съм Wink Simple Smile

Днес си поръчах един панталон и едни страходни сандали, които нямам търпение да дойдат! Исках да ги изчакам да им падне цената до 10лв, но просто не издържах рискът-някой да ми ги вземе и се жертвах да ги взема за 30лв, нооо ако наистина са това което изглеждат на снимката изобщо няма да съжелявам Wink

Общи условия

Активация на акаунт