Нашите second hand находки - тема 45

• 97 791
  • 759
  •   1
Отговори
# 180
От кой магазин са тези шалове?

# 181
Мисля, че беше "Четири сезона". Май бяха някаква верига, но не зная дали имат магазини в София. Случайно попаднах на разпродажба и шаловете бяха 2 за 1лв.

# 182
Oтносно магазините за купуване откакто открих магазин Шано, другите вече не ми представляват интерес. Прекупвачите са много чевръсти и когато отивам имам конкретна задача за кого какво търся и се насочвам в този сектор. Почти винаги имам успех и дрехите са страхотни.

# 183
Между другото, от известно време се чудя, дали в магазините за дрехи втора употреба не се намират и чаршафи и калъфки за възглавници? Знае ли някой конкретен магазин, където може да има, или е виждал, че има?

# 184
В Мания продават. Даже имат и нови, ако не се лъжа.
В МПулс също имаше.

# 185
  • Варна
В Хуманата и Хипер маркета също има.

# 186
Почти във всички втори употреби има място за домашен текстил. Аз обожавам да купувам калъфки за възглавници и кърпи за лице. Вече имам прекалено много, но пак като ми хареса нещо си вземам. Давам на децата, когато не ми се карат, че си имам достатъчно.
  За София последно( тази събота) от магазина на "Стамболийски"(името не помня) този, който е най-близо до МОЛ-а, откъм страната на МОЛ-а, по стълбичките нагоре. В Манията на "Димитър Петков" пазара също има големи щендери. И от там съм взимала много неща. Мания в кв Сухата река, сградата на магазин Била - също, зареждането е в петък и всеки ден цените намаляват. В Дружба 1 , пак до Била има един магазин Искам - на брой са цените.

# 187
Oтносно магазините за купуване откакто открих магазин Шано, другите вече не ми представляват интерес. Прекупвачите са много чевръсти и когато отивам имам конкретна задача за кого какво търся и се насочвам в този сектор. Почти винаги имам успех и дрехите са страхотни.

Да в нашите магазини,едни и същи яко прекупват.Иначе в Маниите в моят град,има хубави неща.В Зиг -заг пък спрях аз да ходя.Не ме кефи магазина им.И те са с увеличени цени,нормално в тази световна криза и инфлация. В Хумана влизам ,отвреме на време-(предимно на разпродажби).За Бургас става дума. Като цяло,навсякъде може да се намери нещо интересно,иска време за ровене 😂.А аз нямам и ходя в тази до нас на Трапезица.И аутлет си имат голям 😄.Изкачат неща на доста добри цени.Дънки на Зара 35 лв,в мола в техният магазин 70лв Wink. мисля беше.И други находки от аутлета им. Скоро пък от Хумана се сдобих с едно яко палто 😃 за 3.50лв и други парцалки Simple Smile.Те са ми най-близо и там си ходя.Другите Пимпо-и разни други малки не ходя  Simple Smile

# 188
  • София
Вчера минавайки с трамвай 4 по ул. Одрин/ спирка пазар Димитър Петков/ видях един магазин за 2ра употреба с жълта витрина,някакво турско име беше. Имаше много пердета и вътре изглеждаше пълно. Тези дни нямам време да обикалям,ама някой ако е ходил или тепърва ще го провокира поста ми да сподели.  Simple Smile

# 189
За хората от София, някъде има ли магазин Четири сезона. В малките градове има и съм откривала по нещо, ама тук..

# 190
И аз имах такава шал мания, като си правих тюрбани. Такива хубави материи бяха.

# 191
Включвам се относно магазин "Хумана" на Ломско шосе. Вчера успях да отида нищо не си взех, тъй като преди това бях напазарила от друго място. Доста свежи дрехи, но ми се сториха скъпо като се имах предвид, че в събота ходих да пазарувам дрехи по 1 лев. Има дрехи и със забележки, които според имат висока цена. Роклите, например, цените варират между 10-20 лева и нагоре. Много е цветно и хубаво подредено, очаквам да пуснат промоции и пак ще посетя магазина, тъй като за момента ми се виждат скъпи нещата.

Спомням си до Димитър Петков пазара има поне 3 или 4 second-hand магазина. Едната се казва "Сезони" сега проверих, с трамвай 22 се слиза на пазара и съвсем наблизо до спирката е магазинът (визирам спирката като се идва от Женски пазар). Преди няколко месеца ходих в района и бях в магазин "Желание" близо до сезоните и имаше доста интересни неща и на добри цени. Между "Сезони" и "Желание", също има още една втора, магазин "Нещо" (надявам се да не са я махнали), но там не съм влизала, само хвърлих око отвън, маркови дрехи бяха главно, но и те правят промоции по 1,2 лева на дреха.

# 192
Чудесни покупки видях Simple Smile
От мен вчера...две блузки за майка ми

За мен - бели дънки на Only и черна жилетка на Alexander Wang. Всичко ми излезе 4 лева.

# 193
  • София/Севлиево
Най-хубавите неща съм си вземала от Хумана като живеех в София,а също и от Мания на Халите.Но някъде от 2016-та си купувам от една дама от една ФБ група.Скоро пазарих страшно много неща от нея като с доставка до вкъщи със Спиди ми излязоха няма и 40 лв,но още не съм ги изпрала и седят в коша за пране,че са пролетни пък аз още зимното нося.За бебето също доста неща взех пак от ФБ група-някъде около 50 дрешки за 50 лв.Само с доставката се прекарах,че излезе цифра до вкъщи(почти 20 лв),ама пак съм доволна като знам нови бебешки на какви цени са,пък той супер бързо ги израства-другия петък прави 6 месеца,а вече носи размер 74-80...

# 194
Може ли да препоръчате места за second hand дрехи в София, на човек, който няма абсолютно никакъв опит с покупките на такива? Записах си по-горе тези места до пазара Димитър Петков, но ако може и други. Съжалявам, че нахлувам така, но нямам достатъчно време да поровя назад из темите, а ми е малко спешно. Много ви благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт