Нашите second hand находки - тема 45

• 97 830
  • 759
  •   1
Отговори
# 555
Находките от последните седмици [всичко е от магазин Мания и Нещо, освен дънките, които са от немски сайт за ВУ]

ленена boyfriend риза, много удобна

друга на Ралф Лорън

топ

друг на Зара

копринена блуза

най-любимото - супер мекичък кашмирен пуловер

и два чифта дънки

Това от коя Мания е?

# 556
  • София
От онлайн магазина на Мания са пуловера и топа на Зара.
Във физическите магазини на Мания напоследък нищо интересно не намирам.

# 557
Аз вчера взех една блузка на моето дете с багер, че много обича багери и 2 блузи за мен. Днес гледам в чантата ми- няма я неговата блузка. Много ме е яд. Или не съм я взела от касата или съм я изтървала. Не съм звъняла или ходила до мания , че ми е далеч.

# 558
Аз си намерих лятна рокля Geox за 4лв в Хумана, но я дадох на шивач малко да ми я скъси, затова не мога да я снимам

# 559
  • Пловдив
PeacockLove, колко е голямо детето? Понякога виждам с багере неща, с удоволствие цих му взела и изпратила.

# 560
PeacockLove, колко е голямо детето? Понякога виждам с багере неща, с удоволствие цих му взела и изпратила.
2.г.
Носи 92 или 98 размер.
Вярвай, всичко е басери около него. Онзи ден при 33 градуса температура искаше да излезе с блуза с дълъг ръкав с багер. И излезе...

Последна редакция: вт, 06 сеп 2022, 07:56 от PeacockLove

# 561
  • Пловдив
Браво ! От малък си постига целите !
Аз пък от 6 години съм изкупила де що има дрехи,играчки,раници и книги с динозаври.Важно е да са щастливи.

Последна редакция: пн, 05 сеп 2022, 21:38 от SINEOCKA_D

# 562
Хаха, това с багерите и динозаврите ми е до болка познато и на мен Simple Smile
Страхотна жилетка (като жакет) с 25% вълна.

Последна редакция: вт, 06 сеп 2022, 15:40 от Qosata

# 563
Показвам последните придобивки - дънки с висока талия и най-обикновена блузка с дълъг ръкав
Скрит текст:

# 564
  • Под Сините камъни
От вчера И едни черни дънки, които не съм снимала.  Всичко за по малко от 9лв

# 565
  • София
Момичета, имам за подаряване много дамски дрехи, размер L-XL-2XL.

Няколко гардероба с носени, но запазени дрехи- блузи с къс и дълъг ръкав, поли, якета, ризи, пуловери, жилетки.

Много искам да бъдат полезни за някого. Дали се сещате за дами, които биха имали интерес?

# 566
За хората от  наводнените райони в Карловско?

# 567
  • София
За хората от  наводнените райони в Карловско?

Дрехите са много, четири пълни гардероби и още.

Благодаря за идеята, но хората в Карловско нямат нужда от чак толкова дрехи.

# 568
  • София/Севлиево
https://www.facebook.com/profile.php?id=100063523452799 Може да попиташ тук дали ще ги вземат.Аз преди 2 дни изпратих 2 огромни кашона с бебешки дрехи и понататък ще изпращам още-и мои,и от баткото,и от бебето.

# 569
  • Варна
Находката ми от днес. Отдавна търсех нещо такова между мокасини и лоуфъри. Уцелих и някакво намаление днес -30%та ми излязоха 30 лв. Естествена кожа и подметката е естествена. Оказа се че са марка на индитекс която е няма в Бг. Доволна съм много. Сега ще ги пера.

Общи условия

Активация на акаунт