Нашите second hand находки - тема 45

• 97 828
  • 759
  •   1
Отговори
# 570
Един съвет. Не ги пери. Щом подметката е кожа, значи гьон. Ако го намокриш, ще е дотам формата му. Пази ги и от дъжд.
Почисти с леко влажна кърпа. Някъде четох, че успешно почистват кожени обувки с напоен тампон с мицеларна вода. Но да е малко. В никакъв случай не пери, ще се съсипят.

# 571
Оказа се че са марка на индитекс която е няма в Бг.
О, напротив, точно тук е абсолютно наводнено с Индитекс - техни са Зара, Манго, Страдивариус, Бершка и т.н. да не изброявам почти всички молски марки.

# 572
  • Варна
О, напротив, точно тук е абсолютно наводнено с Индитекс - техни са Зара, Манго, Страдивариус, Бершка и т.н. да не изброявам почти всички молски марки.
имах предвид че точно  тази марка я няма тук.

# 573
Момичета, имам за подаряване много дамски дрехи, размер L-XL-2XL.

Няколко гардероба с носени, но запазени дрехи- блузи с къс и дълъг ръкав, поли, якета, ризи, пуловери, жилетки.

Много искам да бъдат полезни за някого. Дали се сещате за дами, които биха имали интерес?
Здравейте дами. Хубави находки имате в последно време. В последно време пазарувам само онлайн и то ежедневни дрехи. Последният ми пазар в реален магазин беше преди два месеца. Тениски и потничета за градината за по 2 лв. / 3 бр. Повечето бяха на Есмара. Добри попадения, вече прибрани за следващото лято. Все по-трудно намирам долнища на анцузи на разумни цени.
gabiplus, имаш л.с.

# 574
Точно така, няма я. Uterque е луксозната марка на INDITEX групата.
Не ги перете. Ще се съсипят.
Скрит текст:
имах предвид че точно  тази марка я няма тук.

# 575
Записвам се в темата като любител на пазаруването от магазини за втора употреба. Излиза ми евтино, но много по-качествено. Ще се радвам дамите от Варна, да споделят опит с магазинчета, които посещават.
Аз съм редовен клиент на Хумана и Бултекс и М пулс , но ще се радвам да добавя още любими места за находки.

# 576
Здравейте! Гледам да се въздържам да влизам по магазините особено в Мания. Все нещо си купувам! А толкова ми е жал да хвърлям Sad

# 577
  • Sofia
И аз съм същата,нищо не хвърлям 🥺
Някак си успях да не влизам 2-3мес.във ВУ,но затова пък онлайн си купих немалко  неща-чанти,обувки,дрешки...от които с 1/2-та не се одобрих,но и не върнах 🤨

# 578
  • София
Преди няколко месеца влязох, съзрях това за 2лв и си го взех от раз. Горе, двете презрамки се вееха свободно, може би с идеята да ги вържеш на врата си, обаче аз най-нахално си ги заших отзад

# 579
Браво, честито, със здраве да си го носииш! Да не си учителка? Честит 15 - ти септември! Много послушни и добри деца ти пожелавам!

# 580
  • София
Браво, честито, със здраве да си го носииш! Да не си учителка? Честит 15 - ти септември! Много послушни и добри деца ти пожелавам!

Благодаря!

# 581
  • Пловдив
За обувките има един дезинфектант, който може да го ползваш.

Пръскаш и подсушаваш. Имам проблем с един нокът и педикюристката ми го препоръча.

# 582
До нас ще отварят Хумана

# 583
В манята на захарна ( гр София ) зала Б е само с нови дрехи почти
Взех си рокля на тази марка една жена я хвана много яд и после ми каза,че били дрехите по 200/300 лв

# 584
Стана ми интересно. И аз ще мина оттам. А какви им са цените, че не ходя редовно в маниите. Те в събота не бяха ли 5 лв. за кг.?

Общи условия

Активация на акаунт