Нашите second hand находки - тема 45

• 97 820
  • 759
  •   1
Отговори
# 585
  • Sofia
Супер находка 👍
Колко ти излезе роклята?
Скъпи са,да..има и над 400+лв.
Снимай я да я видим 😁

# 586
Къде точно в Захарна е тази Мания? Благодаря!

# 587
  • Sofia
Може би е тази срещу Лидл,на спирката 🤔

# 588
Супер находка 👍
Колко ти излезе роклята?
12,95 с 15 % намаление
Скъпи са,да..има и над 400+лв.
Снимай я да я видим 😁
Стана ми интересно. И аз ще мина оттам. А какви им са цените, че не ходя редовно в маниите. Те в събота не бяха ли 5 лв. за кг.?
Днес беше на 24 лв кг. с нов ценоразпис са.

# 589
Малко дрехоляк от днес
Шопмикс. Всяко по 2 лв. Естествено...блуза с багер

Мпулс

# 590
Къде мога да намеря детски дрехи (за София)

# 591
Хумана, Мания, Зиг заг

# 592
Здравейте,едни маратонки от марката на Теско за 5 паунда от едно чарити.

# 593
Дами, отваря ми се взможност да се прибера в София за 3-4 дни. Кажете ми магазини ВУ с които може да се добера с метрото. Миналият път се оказа , че повечето магазини , които бяха в центъра , вече ги няма. От спискът изключвам магазините в Люлин, Стамболийски, Захарна фабрика. Те са си на място Simple Smile В Западен парк и Красна поляна има ли още Мания? Може да ми поскажете и за магазини ВУ в Надежда.

# 594
Къде мога да намеря детски дрехи (за София)

Здравей, има един магазин на Мъпет Маг срещу началото на пазара на ул. Димитър Петков. Малко е като пещера навътре и е доста мръсен,  но има доста детски дрехи, включително и бебешки, а преди ново зареждане има разпродажба и детските стават по 50 ст. бройката. Миналия път имаха 4 коша във въшната част, но повечето бяха бодита.

Последна редакция: нд, 18 сеп 2022, 10:55 от Фрида

# 595
Дами, отваря ми се взможност да се прибера в София за 3-4 дни. Кажете ми магазини ВУ с които може да се добера с метрото. Миналият път се оказа , че повечето магазини , които бяха в центъра , вече ги няма. От спискът изключвам магазините в Люлин, Стамболийски, Захарна фабрика. Те са си на място Simple Smile В Западен парк и Красна поляна има ли още Мания? Може да ми поскажете и за магазини ВУ в Надежда.
Виж н а15та страница съм задала същия въпрос и момичетата ме насочиха.
В събота и неделя кои втори употреби мога да посетя в София?

# 596
  • Sofia
Мания работят уикендите.

# 597
В понеделник отваря нова хумана в красна поляна срещу пощата

# 598
Аууу, лошо, лошо. Точно там ще съм в района след седмица. Тръгвам с големия куфар и почвам да обикалям пак.
Ще търся и пещерата с детските дрехи Wink

# 599
Аууу, лошо, лошо. Точно там ще съм в района след седмица. Тръгвам с големия куфар и почвам да обикалям пак.
Ще търся и пещерата с детските дрехи Wink

Те заредиха на 15/9. Преди зареждаха на две седмици, но последния път бяха на три седмици.

Общи условия

Активация на акаунт