Нашите second hand находки - тема 45

• 97 766
  • 759
  •   1
Отговори
# 645
RX30WB
Не знам дали е персонален. Съжалявам, ако съм ви подвела, но пробвайте

# 646
Здравейте,
Днес в магазин Скандинавия(гр. Пловдив, бул. 6-ти септември) всичко е на  половин цена. Аз имам две дрехи с етикет, затова всичко на снимката е за 27 лв. (а детските дрехи излязоха под 1 лв.)

# 647
  • пустинята Гоби
RX30WB
Не знам дали е персонален. Съжалявам, ако съм ви подвела, но пробвайте
Персонални са кодовете, но не се притеснявай - аз знам, че е така, но реших да питам, ако изкочи нещо Simple Smile

# 648
Здравейте, изключително съм доволна от немски магазин до мол стамболийски, има много неща на добри брандове (кома, дезигуал, и тн) 50%+ намалени. На детето купих страхотно яке, на мъжа си хубави дънки и ризаа, а на себе си рокля и риза на кома. Поначало доста нося кома и мн техни работи ми харесват и съм наистина доволна. За себе си съм решила, че никога повече няма да дам пълна цена за дреха, защото очевидно са страшно надценени. Дрехите са нови, с етикет.

# 649
И в магазин Скандинавия Русе имаше 50/ намаление ,не излязох празна ,но не е нещо особено .може би пуловера бенетон с 5/ кашмир е най смисленото .В магазин Мъпет маг имаше ново зареждане и много якета .

# 650
Мъпет Маг вече е Шопмикс в Русе Wink
Мале, отидох в 10ч в Скандинавия....каква опашка имаше !! Аз взех няколко дрехи за малките, нищо особено

# 651
Къде се намира този магазин до Мол София?

# 652
  • София
Добър вечер, дами! Simple Smile
Имам желание да започна да търся находки във ВУ. Смятам утре да се разходя из ВУ в София. Моля за съвети къде според вас има най-хубава стока? И къде е най-изгодно?

Благодаря ви!

# 653
Някой назад питаше за лятно. В зала Б на М пулс в Галакси трейд център имаше само такова (аз пък за жилетчици се оглеждах).

# 654
Тази седмица направих един тигел ... най-хубава не знам, ама за най-раздърпана печелят приз във всички магазини по Красното. Скъсаняци, обелени съдрани якета, кир по дрехите и всякакви петна, и за капак все едно се бях пренесла в 87-ма. Ужасно качество! Никакъв качествен контрол няма напоследък.

# 655
Не съм видяла някой да е писал, та да предупредя, че Манията в София, кв Сухата река, до метростанция Х. Димитър (до магазин Била) я затварят.

# 656
  • Sofia
Тази седмица направих един тигел ... най-хубава не знам, ама за най-раздърпана печелят приз във всички магазини по Красното. Скъсаняци, обелени съдрани якета, кир по дрехите и всякакви петна, и за капак все едно се бях пренесла в 87-ма. Ужасно качество! Никакъв качествен контрол няма напоследък.
Сподели кои са тези ВУ,да знам и да не си губя времето 😁

# 657
Аз бях до мания ВМА, доста разочароващо

# 658
Качвам част от последните ми находки, повечето са от Мания зала Б, когато кг е бил 8лв. Якето преди време си го бях поръчала от Шопмикс за 8лв на Есприт, а скоро за първи път посетих и Пимпо, дрехите бяха 2лв/бр и си взех тази червена рокля, нова с етикет, която не знам кога и къде ще сложа, но за 2лв нямаше как да не я взема, както и късите панталони пак оттам.
Скрит текст:

# 659
Не съм видяла някой да е писал, та да предупредя, че Манията в София, кв Сухата река, до метростанция Х. Димитър (до магазин Била) я затварят.
Стига де!!! Аз баш там мислех да ходя след 2 седмици Sad

Общи условия

Активация на акаунт