Нашите second hand находки - тема 45

• 97 298
  • 759
  •   1
Отговори
# 720
При нас в Хумана Бургас , от днес цена на бройка вече е 15лв, мярна ми се реклама. Беше 12лв бройка на зареждане

# 721
  • София/Севлиево
И аз когато пазарувах от Мания първо през зала Б минавах,после през А,а пък ловът на находки никога не съм го заглеждала.В зала Б съм попадала на много хубави неща, включително детски като бе големия малък.В Севлиево нямаме нито Мания,нито Хумана,и май никой от големите вериги.Има интересни неща,но цели 3 месеца си търсих рокля за сватбата на брат ми и накрая от Ремикс си купих 5(и нито една не ми бе ок,а уж по етикет са размери 44 и 46,а аз нося 42,нещо не се спогодих с номерацията им)...

# 722
  • Перник
...накрая от Ремикс си купих 5(и нито една не ми бе ок,а уж по етикет са размери 44 и 46,а аз нося 42,нещо не се спогодих с номерацията им)...

Тя номерацията на етикетите не е на Ремикс, а на производителите. Аз по-скоро на описанията им не вярвам - имам един панталон оттам, който по описаните сантиметри на талията трябваше да ми е тесен, но всъщност ми е широк Simple Smile Но като цяло нося S/36 и всичко с тези размери ми става.

# 723
Може ли някой да ми прати локацията на " пещерата" с детски дрехи ? И коя метростанция е наблизо? Благодаря!

# 724
ето  това

https://www.google.bg/maps/@42.7004349,23.3005354,3a,75y,69.88h,75.66t/data=!3m6!1e1!3m4!1sM7d38E2w-kJNkkEwdTZvkA!2e0!7i16384!8i8192   

Метро станция Костантин Величков, изхода на пазар Димитър Петков. Като излезеш е от другата страна на пазара, там има голям строеж. Ако не искаш да губиш време, направо питай за Мъпета наоколо.

# 725
Може ли някой да ми прати локацията на " пещерата" с детски дрехи ? И коя метростанция е наблизо? Благодаря!
Ако говорите за Мъпед Маг се води ул. Димитър Петков номер  97 или 95 , Вардар мисля,че е най близката но ще излъжа не се возя на метро.

# 726
Ако говорите за Мъпед Маг се води ул. Димитър Петков номер  97 или 95 , Вардар мисля,че е най близката но ще излъжа не се возя на метро.
Константин Величков е метростанцията. Трябва да излезе в посока към центъра и да продължи почти до Стамболийски по тротоара от страната на стоежа.

# 727
Тъй, ходих в пещерата. Такъв шок беше това място за мен, че си тръгнах скорострелно.
Мания на К. Величков също беше тъжна работа.
Мания на Красно село имаше само зала А. Не знам защо.
Мания Люлин - доволна съм! Изпробвах над 15 панталона. Взех си два идеални за работа.
Мания хаджи Димитър - много дрехи , но нищо интересно.
Четири сезона.... Ох. Там беше пак шок.  Тези хора българи ли са въобще?? Странни дрехи и обувки..
Нещо дрехите са кофти по маниите.

# 728
Значи да не ходя. Grinning Не, че се юрнах, голям боклукчарник беше последния път.
На Стамболийски, като спомена Мания Димитър Петков, има два магазина - Мъпет и някакъв Плюс, в отсечката от Мола към К. Величков. Ако ходиш натам може да хвърлиш поглед. Аз на Мъпета му се бях заканила лятото, ама така и не стигнах. А пък на Красното Шика е точно до метростанцията.
И така и така съм тук, ще си покажа новите бебчета ... естествено обувки от мен, какво друго. Хванах и още 45% отстъпка миналата седмица, та общо 40 лв. нови, велурени .. обожавам. Последните са леко златисти и невероятно удобни и меки.
Скрит текст:

Зарила съм се с обувки, някои недокоснати дори ... някой 39-40 ако желае да заповяда, ще отворя сергията. И моля ви се, купувайте ги тия обувки в Шопмикса, не ми ги оставяйте.

# 729
  • София
На коя фирма са последните?

# 730
Последните нямат нищо изписано, освен състав и номер. Визуално ги харесах, най-вече заради лепките и бяха най-евтини. Но обувките им са австралийски в сайта и вероятно някаква такава тяхна си куча марка, нямам идея.

# 731
В София няма свестни магазини
Повечето са мърляви и вехти

# 732
Значи да не ходя. Grinning Не, че се юрнах, голям боклукчарник беше последния път.
На Стамболийски, като спомена Мания Димитър Петков, има два магазина - Мъпет и някакъв Плюс, в отсечката от Мола към К. Величков. Ако ходиш натам може да хвърлиш поглед. Аз на Мъпета му се бях заканила лятото, ама така и не стигнах. А пък на Красното Шика е точно до метростанцията.
И така и така съм тук, ще си покажа новите бебчета ... естествено обувки от мен, какво друго. Хванах и още 45% отстъпка миналата седмица, та общо 40 лв. нови, велурени .. обожавам. Последните са леко златисти и невероятно удобни и меки.
Скрит текст:

Зарила съм се с обувки, някои недокоснати дори ... някой 39-40 ако желае да заповяда, ще отворя сергията. И моля ви се, купувайте ги тия обувки в Шопмикса, не ми ги оставяйте.

Зависи стоката явно.. Все пак и кризи и тн.. Явно това има из между читавите неща  Simple Smile

# 733
Самите магазини са хубави, големи, с много дрехи, но явно аз съм в период, в който или нищо не ми трябва или нищо не ми харесва Wink
Взех само 2 блузи на детето- със Супер Марио ( който сега му е интересен, не знам защо) и една полицейска. И 2 панталона за работа за мен.

# 734
Пийк, изпусна рождения ден на мания Люлин. Беше на осми от 17 до 19 ч и имаше - 30% на всичко. Е тогава я опоскахме Joy
Имаше балони, торта, шампанско и толкова много народ, че накрая приличаше на последната седмица от зареждането.
Лошото беше, че не го бяха обявили предварително и случайно минавайки видях балоните и се качих да видя за какво са.

Общи условия

Активация на акаунт