Нашите second hand находки - тема 45

• 97 708
  • 759
  •   1
Отговори
# 705
Оригинал е според мен. То и тази измислена марка…

# 706
Четири сезона на М.Луиза имат много хубави неща . Днес беше 12лв и 5лв в двете зали,напълних торбите яко. Чак съм учудена,че има модерни дрехи ,отвън ми изглеждаше кофти, но не . А и за тези пари май няма ВУ вече . Минах и до Зиг заг ,35лв -не,мерси. Един пуловер излиза колкото от мола на намаление. Някои ВУ-та много са се объркали. Да не коментирам пък ремикс ,че имат фенове тук,но за мен яке ВУ за 400лв не е нормално,щом излезе от магазина цената веднага е наполовина надолу по принцип, ама като има кой да купува..
Къде точно са тези Четири сезона на Мария Луиза? 🙂

# 707
За 12 лв. Щеше да.ми струва клин ВУ.
Ами, отидох в Пепко и взех нов за 6 лв., Както и в китайския до нас, който си е като МОЛ, още един плътен, пак за 6 лв.
Някак цените не са съобразени с тези на новите стоки, но пак има много хора във ВУ, може би пазаруват по навик, не защото е толкова изгодно вече?

# 708
  • София
👆 Офис сградата срещу ЦУМ, там беше долнопробно китайско левче преди.

# 709
  • София
rumka833 аз лично предпочитам клин от ВУ на качествена марка за 12 лв, от колкото такъв за 6-10 лв от Пепко, Китайски мол или подобен 🙃. Аз лично търся във ВУ качество и/или хубав бранд, като съм склонна да платя цената. Имам спортни дрехи Адидас от ВУ /клинове, топове, спортни сутиени и т.н/, купувани за 10-ина лева, които съм сцепила от спорт и нямат все още следи от употреба. Моята концепция за ВУ е не нещо на ниска цена, а нещо супер готино/качествено на нормална цена.

Редактирам, за да покажа чанта от Мания за 28 лв, нова, страхотна дебела ест.кожа ZIGN

Последна редакция: нд, 09 окт 2022, 14:45 от Мишчица

# 710
  • Пловдив
Зависи от стоката, клин от Пепко няма да си взема примерно.
Давала съм пари за яке от ВУ, с които мога да закупя и ново от магазин. Отделно, че изскачат разнообразни и нестандартни модели дрехи. Имам палто масленозелено, с 3/4 ръкав, до над коляното, беше със съдран хастар и без копчето най-горе /което също предава ефект, че другите две са скрити/ на сравнително средна цена. Взех го, смених му хастара и копчето и няма човек, който да не ме е питал от къде съм го закупила или просто да ми направи комплимент, че е красиво.
Разни хелоуински/коледни изобщо няма да взема никога чисто нови.
За детето, от на Пепко нещата се разнищват, изкривяват при второто пране още. От ВУ и след него се носят.

Изобщо за мен концепцията на втората употреба не опира само до цената.

# 711

Здравейте,ето моята находка от днес от едно чарити,тук на ВУ им викат чарити шопове и парите отиват за благотворителност

# 712
Мишчица, чантата е много добро попадение( то се вижда, но и аз да кажа😊), а цената е повече от перфектна👍.

# 713
Страхотна е чантата! От половин година си търся хубава и голяма кожена чанта! Честита да е!
Няма смисъл да спорим кой какви дрехи за какви пари и от кои магазини би си взел.

# 714
  • Sofia
Мишчица ,от коя Мания е чантата?
Страхотна е 😍
Честито 🍀

# 715
Клин от Пепко не бих си взела, както и клин за 12 лв. от втора употреба Grinning В любимата ми зала Б в Мания винаги намирам страхотни неща. Когато живееш в центъра, редовно ходих в Мания до ВМА. Там съм им казвала на служителките, че в зала Б са им по-хубави нещата от в зала А. Сега в Дружба дори не знам как е зала А.

# 716
  • Mostly in my mind
Мишчица, чантата е топ. Честито!

Зала Б не е ли остатъкът от дрехи от зала А, които са били там предходната седмица? Ако не греша, каква е логиката да са по-хубави? Аз рядко влизам там. Веднъж защото след зала А нямам време и нерви за зала Б, друго, че рядко харесвам от зала А, пък за зала Б не ми се мисли.
Много ви се радвам на находките от Мания. При нас или иска дебнене и аз не улучвам, или просто хубавите неща са си прекалено скъпи и това е.

# 717
  • София
Мишчица ,от коя Мания е чантата?
Страхотна е 😍
Честито 🍀

Мания в Сухата река.
Благодаря момичета, да ви се връщат по-хубави чанти ❤.

# 718
Да, останалото от зала А се мести в зала Б. Нямам представа защо така се получаваше на ВМА 😁 но е факт 🤷🏻‍♀️ Аз иначе първо влизам в зала Б и после ако не съм доволна от откритията, влизам в зала А.

# 719
Да, останалото от зала А се мести в зала Б. Нямам представа защо така се получаваше на ВМА 😁 но е факт 🤷🏻‍♀️ Аз иначе първо влизам в зала Б и после ако не съм доволна от откритията, влизам в зала А.

Да местят се. Зона Love-зала А- Зала А - зала Б Simple Smile И в двете зали съм намирала 😁.. То зависи и кой какво търси  де Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт