Нашите second hand находки - тема 45

• 97 710
  • 759
  •   1
Отговори
# 690
- от Outlet and second hand магазина в Халите (Пловдив), взех го от втората зала, но са с доста добро качество. Там имаше и много есенно, в същото състояние.
- от магазин Фреа. Доста са завишили цените, но, според мен, не всичко си струва.

Последна редакция: ср, 05 окт 2022, 16:15 от bee_bop

# 691
Четири сезона на М.Луиза имат много хубави неща . Днес беше 12лв и 5лв в двете зали,напълних торбите яко. Чак съм учудена,че има модерни дрехи ,отвън ми изглеждаше кофти, но не . А и за тези пари май няма ВУ вече . Минах и до Зиг заг ,35лв -не,мерси. Един пуловер излиза колкото от мола на намаление. Някои ВУ-та много са се объркали. Да не коментирам пък ремикс ,че имат фенове тук,но за мен яке ВУ за 400лв не е нормално,щом излезе от магазина цената веднага е наполовина надолу по принцип, ама като има кой да купува..

# 692
На мен ми направи същото впечатление за цените в онлайн магазина на Мания. Открих го през лятото и си купих някои страхотни неща - например един шлифер с оригинален етикет за 119 евро, го купих с някакъв код за 25 лв. От началото на есента обаче цените скочиха много дори за дрехите, които не са нови. Докато за тези с етикет разбирам да са на по-високи цени (но не чак такива де), но не мога да приема същото за вече използвани, дори и да са запазени дрехи. Жалко, че инфлацията (или спекулата) вече ограничават купуването дори на втора употреба дрехи...

# 693
Здравейте за първи път направих поръчка от ремикс .
Сега чакам с нетърпение какво ще пристигне ...

# 694
Следващата седмица ли почват намаленията в Хумана?

# 695
Тази седмица минах и имаше -20%. Т.е. вече са започнали почасовите намаления

# 696
  • София
В сряда имаше 20%, уикенда може да е 30.

# 697
Ръкавички (вълнени), дебели, нови с етикет. От Мпулс 5.90 лв.

# 698
Здравейте ! Интересува ме как мога да я провера дали е оригинална ?
От Манията за 16 лв с намеление е взета .

# 699
Може и да не съм права (дано не съм), но стърчали конци е изключено да има в оригинала. Ключалката ми изглежда леко разхлабена. При оригинала се очаква да е по-масивна. Също така едва ли ще я има тази пластмасова джаджа на етикета.
При всички положения е хубава, носете я със здраве!

# 700
  • Sofia
Не е оригинална,но има ли значение щом сте си я харесали?!
Честита да е и 🍀

# 701
  • Пловдив
По принцип оригиналите трябва май вътре да имат холограми с код на модела и година на производство.
Така или иначе не мисля, че марката прави една вещ красива.

# 702
Аз взех тази раница от една квартална втора за 14 лв. Харесва ми, че е голяма, със странични джобове , подходящи за шишета за вода . И предни - за ключове, телефон и други.

# 703
Не е оригинална,но има ли значение щом сте си я харесали?!
Честита да е и 🍀
Яко ме псуваха заради тази чанта затова и попитах Simple Smile  даже да си кажа марката не я знаех какваа е 😅

# 704
  • Sofia
В оригиналните от вътрешната страна,под хастара има холограм,но за да го откриеш трябва да я разчастиш цялата 😁
Правила съм го това с чанти Гес от САЩ,ест.след като бях решила,че вече няма да ги нося../а и правя винаги така с чантите които хвърлям,махам им ципове,катарами и т.н.🤣/,едната имаше,другата не.
Тези дни разфасовах една Есприт,купена от ВУ за 11лв.,много си я харесвах,но от неносене 2-3год.се ронеше изк.кожа 🥺

Общи условия

Активация на акаунт