Нашите second hand находки - тема 45

• 97 723
  • 759
  •   1
Отговори
# 675
Любимия ми магазин е немския магазин. Намаление 65% с големи букви. Влизаш, дрехите от 280 са намалени на 80 лв.
Там са нови дрехи, не втора употреба . Ако този немски магазин е като нашия немски магазин в Русе

# 676

Хм… странно. Те я затвориха , реновираха и отвориха преди 2-3 седмици. Странно ми изглежда да я затворят сега пак, след реоупънинга..

Точно идвам да се извиня за неточната информация - направо фалшива. Не съм разбрала, че затварят за реновация. Вчера(неделя - 2 октомври) минах от там - работи си, с нормално работно време. И си е заредена.
   Отново поднасям най-искрените си извинения. Не съм разбрала правилно. И понеже не съм вече в квартала, а само по слухове.... направих тази грешка.

# 677
Извинена си! Ще бъде посетена Wink
А другата Мания в близост как се водеше като име? Тя също не беше никак лоша, за жалост нямах много време да я разгледам.

# 678
А другата Мания в близост как се водеше като име? Тя също не беше никак лоша, за жалост нямах много време да я разгледам.
  Не се сещам за коя друга Мания питаш?
   Има още една, сравнително близо, но пак си е Мания и е малка.
   И в подлеза на Плиска(София) са открили нов магазин 2-ра употреба, няма име и не е голям. Но не съм влизала още да сравня цените.

# 679
  • София/Севлиево
Този в подлеза на Плиска и аз го видях,тамън го отваряха като минах,но нямах време да погледна вътре.Другата седмица съм софиянка и ако остане време ще мина от там.По ми се иска през някоя Хумана да мина,но там май няма наблизо след затварянето на двете,които ми бяха удобни-на СУ и на пазара в Младост 1...

# 680
Хумана има в Младост, но не на Пазара

# 681
  • София/Севлиево
Да,знам,но ми е много далече...Аз съм в Изток и с метрото по 1-2 спирки се придвижвам та тези двете дето ги затвориха ми бяха много удобни.Манията в Халите съществува ли още?

# 682
Манията в Халите съществува ли още?
Не

# 683
А другата Мания в близост как се водеше като име?
Сухата река, вероятно.
А Немските магазини са по-скоро аутлет. Някога имаше добри оферти, сега си е скъпотия направо.

# 684
Въпросният Немски магазин до Вис Виталис в София не е аутлет, а си  е втора употреба.

# 685
  • Mostly in my mind
Много кашмир имаше днес в нашата Мания, обаче все не моя номер...дори един като нов пуловер на Хуго Бос.

# 686
Аз бях миналата седмица в магазина в подлеза на Плиска всяка дреха си има цена някой неща са доста скъпички за втора употреба но има и добри находки

# 687
Коя е тази кашмирена Мания

# 688
  • Mostly in my mind
В Хасково Simple Smile

# 689
Да споделя и аз една находка, на която попаднах преди 2-3 седмици. От Хумана 2 лв. Овча вълна, ангорска вълна, кашмир, влюбена съм!

Общи условия

Активация на акаунт