Нашите second hand находки - тема 45

• 97 764
  • 759
  •   1
Отговори
# 660
Сподели кои са тези ВУ,да знам и да не си губя времето 😁
Всички, Доли - Мания, Шик, този до реката, сирийския в дългия блок.

# 661
Днешния дрехоляк за малките

# 662
Цитат на: PeacockLove link=topic=1410218.msg45371798#msg45371798 date=166462978
Стига де!!! Аз баш там мислех да ходя след 2 седмици Sad
[/quote
  Може вече и да са я затворили, защото информацията ми е от преди месец(но не можах да пиша по-рано). Та преди около месец вече бяха спрели да зареждат и разпродаваха наличното.

# 663
Офффф моите пораснаха ,на училище са с униформа ,вече не гледам детските дрехи ,но като малки предимно от тези магазини ги обличах .

# 664
  • Пловдив
Къс пуловер

Плюшени шалвари, не знам дали ще събера смелост да ги облека навън, или ще си ги нося вкъщи, но са адски удобни и меки

Плюшена блуза с паднало рамо

За дребния

# 665
  • София
Не съм видяла някой да е писал, та да предупредя, че Манията в София, кв Сухата река, до метростанция Х. Димитър (до магазин Била) я затварят.
Стига де!!! Аз баш там мислех да ходя след 2 седмици Sad
Хм… странно. Те я затвориха , реновираха и отвориха преди 2-3 седмици. Странно ми изглежда да я затворят сега пак, след реоупънинга..

# 666
  • Карлово
Аз се отчитам с две находки:

и кашмирена жилетчица:

# 667
  • Варна
ДамаТрефа, супер са! Честити! Особено жилетка е топ!

# 668
Знаете ли дали мания Димитър Петков работи днес и с какви цени

# 669
  • Stuck in a moment
Чудесни находки! Ох, много искам плюшена блуза като на Деси.

# 670
Не работеше, значи ново зареждане

# 671
Някой питаше за лятно. Днес в Мания в Дружба имаше. Но там зареждат в сряда, така че не знам тогава какво ще е.

В зала Б беше страхотно, цената 8 лв. за кг., 5 панталона купих, не знам колко пуловери, блузи и ризи за скромната сума от 35 лв. Доста от тях бяха с етикет и дори не взех всичко, което ми допадна. Битовото също биваше. До зала А не стигнах.

# 672
  • София/Севлиево
За бебето от любима ФБ група, с доставките 52 лв,дънковите гащиризони са ми подарък,единият е Майорал,другият HM,и двата с хубава подплата и копчета по целия вътрешен край на крачолите,та знаейки как им вървят цените като нови,съм повече от доволна,нищо че платих три доставки.

# 673
Да ви покажа една грозотичка, която стана красотичка Wink взех я за по- малко от лев, но със смяната на дръжката стана 10 лв. Много обичам чанти с няколко отделения и тип диагоналка. Направиха ми я за ден и дамата в ателието не спря да повтаря каква качествена и хубава чанта съм купила Wink
Преди

След

# 674
Къде се намира този магазин до Мол София?
Здравейте,
не знам дали мен питате? Магазинът се намира вдясно от мола, ако сте с лице към мола, след детския магазин Виа Виталис. Името му е "НЕМСКИ МАГАЗИн" Simple Smile))

Аз не знам дали имат ВУ, но имат суперсилно намалени нови дрехи, с етикети от добри брандове. Имат и за деца много хубави якета, ако сте късметлийка с размерите на детето имат треспас и други брандове за без пари и тн. Силно намалени мн симпатични обувки, сутиени Триумф и тн. Изобщо много сериозно препоръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт