Обсъждане на имотни обяви-27

• 52 843
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
Защо без първи етаж? Нали перспективата е там да живеят възрастни хора, няма ли да им е по-удобно?

# 106
  • Отвъд алеята зад шкафа
Вероятно ще има асансьор в тази сграда. В такъв случай е по-добре на по-висок етаж.

# 107
Сградата е нова с асансьор.Разликата в цената на приземен апартамент и по-висок етаж е минимална, а най-трудно се продават. Ще попитам дали сградата покрива ЕАА стандарт.Това е много добър коментар, благодаря!
В момента за продажба, в ало.бг за Младост 4 има 14двустайни( 9 на първи етаж, 1 на последен , 3 на втори и 1 на четвърти).
https://www.alo.bg/obiavi/imoti-prodajbi/apartamenti-stai/?regio … p;p%5B413%5D=1574

Последна редакция: сб, 19 фев 2022, 07:30 от Sapien

# 108
  • гр. Варна
Гледах някакви недорзумения в друг проект с някаква платформа. За Ирис ми казаха , че ще са със стени и индивидуална врата тип крило(мотора не е включен).
Вече почти навсякъде подземните гаражи(на няколко нива) са с платформи. Един мотор е около 400лв,
а гаражите са в порядъка 16 000 - 20 000 Евро(без ДДС). На другият си строеж имат много непродадени
жилища с гаражи, но поне са пред Акт16. Може би там трябва да се ориентирате.
Скрит текст:
За този бъдещ проект(Ирис) кога и как ще се осъществи - няма гаранции(нито за цени, нито за срокове). Иначе поне информирахте в темата Simple Smile.

# 109
Според моя опит паркомясто и мазе е по-добре от самостоятелен гараж, защото:
-е по-евтино;
- обикновено паркоместата и гаражите са с еднаква застроена площ, ако мога така да се изразя, обаче стените изяждат по десетина см от площта и в резултат не можеш да отвориш и двете врати вътре. В същото време при паркоместата хем  няма стени, хем ползваш и от мястото на другия и се влиза много по-лесно.
- полезната площ. Каквото и да си говорим, в нормален гараж изобщо не могат да се сместят толкова неща, колкото в мазе, ако колата не е мини.

Ние нарочно търсихме 1 етаж (над гаражи, не партер) именно с идеята за старини. Опитът ме е научил, че всичко се случва и тогава възрастен човек става затворник, ако е на високо. Но е вярно, че после се продава по-трудно. Иначе не е непременно нито студено, нито тъмно. При мен например имам  доста площ пред прозорците и е по-светло от много апартаменти на по-високи етажи с дървета отпред. А понеже е вътрешен, с добра изолация и май минават някакви тръби под мен, на практика ако се пооблека мога да карам и изобщо без парно. Това също е бонус за пенсионери.

А към точките ти добавям - изповядвайте възможно най-рано, тоест на А14. Това няма да те спаси, ако сградата бъде изоставена недовършена, но ще избегнеш разваляне на договора и вдигане на цени. А и да остане недовършена все някой кредитор ще я вземе, но не и твоя апартамент.

# 110
Аз съм на мнение, че всичко се продава, какво като е на 1 етаж пак ще се продаде. Погледнато от друга страна поне отдолу никой няма да ти тропа ако е 1 етаж, ако е втори и отгоре и отдолу.

# 111
Аз съм на мнение, че всичко се продава, какво като е на 1 етаж пак ще се продаде. Погледнато от друга страна поне отдолу никой няма да ти тропа ако е 1 етаж, ако е втори и отгоре и отдолу.

По-ценното - ти можеш да си тропаш колкото искаш, колата в гаража не се оплаква Wink Можеш и да изтупваш по някоя завивка без някой да се сърди. А при пожар колко е лесна евакуацията Smiley

# 112
Това някой да знае къде се намира? https://m.imot.bg/details/1c164441375245879
Аз мисля, че знам къде ще е това Галакси, но все пак.. очевидно не е Лагера. Пише в обявата доказан строител, опитвам се да разбера кой.

# 113
На една от снимките отзад се вижда фасадата и надписа на Практикер.
Такъв в Лагера няма, нито има наблизо метро ако не броим спирката на Красно Село и на Александровска.

В карето м/у Борис и Гешов което е реално най-близкото до бившия балканкар в момента не се строи нищо. Но очаквам да започнат 2 кооперации на разчистени вече малки терени.

# 114
Хах, не бях забелязала  Практикера на визуализацията, не знам защо са го сложили Simple Smile Иначе този комплекс Галакси, което се споменава в обявата, знам че ще е някъде на Житница, към Красна Поляна, но тази сграда специално нямам идея къде ще да е.

# 115
Комплексът се казва Semiramida revive и е в Красна поляна, на 400 метра от "Факултета".

Скрит текст:

# 116
Уоу Joy благодаря. Направо сърцето на Лагера Joy

# 117
Баш до този гениален бизнесмен Стаменов. Тази част не е малцинствена, доста блокове с (бивши) военни и милиционери има. Дано не я презастроят като други части на София.

# 118
Комплексът се казва Semiramida revive и е в Красна поляна, на 400 метра от "Факултета".

Скрит текст:

Аз 2019-та ходих да гледам в този район сграда на ГБС, беше доста напреднал строежа и все още имаше няколко апартамента, цената беше нещо от порядъка на 650 евро на квадрат. Отказах се, защото беше привечер, нямаше никакво движение около блоковете, за 10-тина минути минаха 2 тумби от по 10-15 малцинствени елемента. Като добавим и големият булевард + трамвая, определено на 1100 евро на тъмно зелено не е оферта. Ако някой ден се построи проекта отсреща може пък да се окаже прилична инвестицията.

# 119
Отказах се, защото беше привечер, нямаше никакво движение около блоковете, за 10-тина минути минаха 2 тумби от по 10-15 малцинствени елемента. Като добавим и големият булевард + трамвая, определено на 1100 евро на тъмно зелено не е оферта.
И да не забравяме, че в този район е най-мръсният въздух зимата, защото "съседите" горят каквото им падне.

Общи условия

Активация на акаунт