🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 6)

• 60 494
  • 1 037
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Сирене май произвеждат. Халумито те го направили. Ама ме умори от джаджи! Щучка за разбъркване, готварска пинсета... Добре, че моят мъж яде каквото сготвя без пинсети и в обикновена фурна 😀 А какво ще рече "фурна за печива"? Те не са ли всичките фурни за печива?

# 91
Жените подаряват цветя, мъжете - не. Аз съм дотук. Joy

# 92
Добре, че е темата та да си пусна телевизора.
Нищо не видях от готвенето.
Дори и дамата не знам коя е.

# 93
Аз от тази жена освен да показва колко много пари има с всяко едно нещо не виждам нищо друго. Всичко в кухнята е vintage и по няколко хилядарки включително и с избора на храна, който е отново подбран да покаже възможностите си финансовите, а не да подходящо за сезона меню. Покани и мързеливата госпожица на времето дето и на нея мъжлето и готви и прави апартамента. Абсолютна клоака са хората в това предаване.

# 94
Много скучна компания на първо гледане.
Напълно съм съгласна с мнението над моето. Скука и позьорщина. Също не разбрах коя е домакинята, ще питам Гугъл.

# 95
Ееегатисимусе и куФнята, менюто, уредите, техниката и какво ли още не!
Пък се налага Гергана на крака да ѝ носи чаши, чинии да ѝ беше донесла  Simple Smile  За мъжО да не говорим.
Колко е висока Вътова? Тя сигурно е на токчета, ама ..
Кои са другите двама участници?

# 96
Вътова е около 175см.

# 97
  • Бургас
Те от предаването не им ли плащат продуктите? Помня една забележка относно това към 100кила, когато беше накупил омари и миди Сен Жак.

# 98
  • София
Скучна домакиня, която само се изтъква колко е хай. Много риба, много нещо.

# 99
И само да кажа, че не съм на 100% сигурен че е същата печката, но ако е тази която предполагам е $14000 да се знае за какви хора става въпрос ти простосмъртни беден българино, който се притесняваш за цената на горивата по 3,50 лв.

# 100
На мен пък ми хареса, дотук.
Показва нови неща, пък било то и кухненско оборудване, но е много по-добре от мин. сезони, когато някои се явяваха тотално неподготвени.
Домакинята е изключително приятна, мила и спокойна. Само съпругът й е леко припрян и, вероятно, малко деспотичен...

# 101
Ахаха, и аз за първи път чух специална фурна за печива. Другите фурни сигурно са за варива. Joy
Пп Всъщност и моята е двойна, сигурно едната е за печива, знам ли. Joy

# 102
Съгласна съм с повечето мнения.
Скука, поза, показност и пак скука.
Пари ниво не купуват.

# 103
  • София
Ха, Мартин готви в Хелса.

# 104
Не ми харесва да готвят сьомга. Сол, пипер и я мяташ на котлона. Може да е вкусно, но нищо интересно няма в това ястие, за мен е отбиване на номера. А гарнитурата не видях, ама ми се стори, че е картофено пюре. Доста underwhelming..

Общи условия

Активация на акаунт