🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 6)

• 60 485
  • 1 037
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
То никой не разбра..за смеха.

# 31
  • Пловдив
То никой не разбра..за смеха.
Няколко пъти се закачаха за тайната съставка на дресинга, че от нея ги хваща смешката. Уж, че има някакви весели гъби или др. такива. 🍄🌴🙃🙃🙃

# 32
  • София

' Владо Михайлов - актьор и музикант

Черешката на тортата (11.02.2022)
Сезон 16 Епизод 90

Линковете са без реклами
отварят се и в чужбина.

Скрит текст:
За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

Последна редакция: пт, 11 фев 2022, 23:22 от Mari_Mar

# 33
Скучна вечер, храната безлична (тия сметани и шоколади в тортите ми писнаха, пълна липса на въображение за десертите), и жена му на Владо, която гледа да не пропусне миг телевизионно време и любовните им разкази - излишни.
Не ми хареса.

# 34
Разочаровах се от вечерята на Владимир Михайлов - не ги покани вкъщи, имаше помощник, малко прекали с Мишето, не се преоблече и т.н. Като цяло скучна седмица - не си паснаха като компания. Подаръците обаче бяха супер. Направи ми впечатление, че кухнята в ресторанта е много чиста. Както и да е, въпреки това продължавам да го харесвам като певец. Иначе плакета си отиде на правилното място.

# 35
  • Пловдив
И аз да кажа, че все едни и същи, е почти, десерти...никво въображение...салатите също. Ами като видиш, че другия го е направил - смени.
Владо как не среса тая гадна коса Rolling Eyes ужас.
И вместо в тая открита кухня да забърка ризотото пред тях, той го набърка рано и после здън! Микровълнова...

# 36
Владо го харесвам като вокал и актьор.
Вечерта му беше скучничка -  и кулинарно и като настроение. Жена му е симпатична и са сладка двойка.

# 37
На мен пък жена му изобщо не ми хареса,едва се сдържаше да не го нахока повече.Нервна госпожа ми изглежда,а той я боготвори(стори ми се бременна..)Нищо особено не е тя и нищо особено не сготвиха.Той постоянно попипваше тази коса и после пак хваща хляба..Харесвам го визуално и като актьор и певец.Но в реала ми е много мек и стилът му на обличане и цялостна визия-не.Страхотни подаръци наистина,но този малкият как се разчувства чак ме разсмя.Но важното е,че поне не беше натоварваща седмица и видяхме интересни рецепти..от другите.Simple Smile

# 38
Е споко, да си пипне косата пак добре. Някои хора като готвят си пипат телефона и после храната....

# 39
И аз мисля, че вечерята му беше много постна - и в преносен, и в буквален смисъл. Ролята на жена му, така и не я разбрах. Тия неща всеки може да ги сготви и сам. Жена му няма присъствието на човек, който излиза на сцена.

# 40
Жена му Миша свири на цигулка и други музикални инструменти в групата си.

Иначе подаръците бяха страхотни да Simple Smile Хареса ми, че билетите за концерта бяха плюс един, така всеки от гостите може да доведе половинка или приятел Simple Smile

Последна редакция: сб, 12 фев 2022, 15:44 от SSll

# 41
Хубави подаръци,скучна храна,излишно присъствие на съпругата,посрещане в ресторант. Ми,не ми хареса,фен съм на Влади,но не мога да си кривя душата. Правилно постъпи Манчев като даде книгата на Мила и плакета на Михаела.Постна седмица.

# 42
Благодаря за темата. Местя се тук. ❤️

# 43
  • София
Май ми се стори, че от понеделник от ... 18:00 часа почва нова седмица!

# 44
Не ти се стори, ама нова ли е или повторение?

Общи условия

Активация на акаунт